Je wilt een UWV Werkfit of 2e spoor traject doen?
Ons team van HSP coaches staat voor je klaar!

Wil je kennis maken met een coach, bel Lusanne op 06-55629900 of stuur een mail.

Silvia
Heemskerk & Haarlem & Alkmaar


Gecertificeerd HSP coach sinds 2016. Afgestudeerd als sociaal pedagoog en gewerkt in de zorg en het sociale domein als ambulant begeleider en coach.


Specialiteit: Ik help je meer grip te krijgen op jouw hoogsensitiviteit en zo beter in balans te komen. Je leert jouw grenzen te herkennen en aan te geven. Krijgt inzicht in jou energiegevers en energievreters en rust in je hoofd. Van overleven naar weer lekker in het leven komen te staan!


Bijzondere aanpak: Ik werk onder andere met de methode van de innerlijke familie (als geregistreerd schildencoach) voor inzicht in wat jou raakt en in je gedrag. Bij een vol hoofd zet ik de binnenwereld-buitenwereld methode in. Ook spellen of creatieve werkvormen behoren tot de mogelijkheden.  

Ariënne
Haarlem & Heemstede & Amsterdam


Werkzaam als coach sinds 2016 en sinds 2020 als re-integratiecoach voor UWV-trajecten. Ruime en recente ervaring in het bedrijfsleven.


Specialiteit

Ik help je om jouw innerlijk naar buiten te brengen en gestalte te geven. Ik werk graag met natuurlijke principes, zoals de seizoenen, ritme, het lichaam en vertrouwen in het proces. Dan ontstaat ruimte om te luisteren naar de innerlijke stem die ons de weg wijst. Het werk van Carl Jung is daarvoor leidraad en inspiratiebron.

Bijzondere aanpak

Jung (dromen, innerlijke beelden), NLP, systemisch coachen, lichaamsgerichte oefeningen, creatieve werkvormen (tekenen, collages maken, intuïtief schrijven), paardencoaching, Transactionele Analyse.

Sieta
Amsterdam & Bussum


Coach en therapeut sinds 2009. Ik heb daarvoor verschillende functies gehad bij de overheid en in het bedrijfsleven.


Specialiteit

Worden wie jij in essentie bent! Van klacht naar kracht. Leren begrenzen. Vitaliteit en bewustzijn.
Zelf heb ik in 2009 een soortgelijk UWV traject mogen doen, daar heb ik veel aan gehad en ik ben dankbaar dat ik dit traject mocht volgen. Zo fijn dat ik nu zelf mensen op dit pad mag begeleiden en inspireren.
 
Bijzondere aanpak

Systemisch- en lichaamsgerichte coaching, Natuur & Wandel coaching, Forest Bathing (Shinrin Yoku),

Mindfulness, Human Design en Touch of Matrix.

Yellan
Hilversum en op locatie


Gecertificeerd Stress- en Burnout Coach sinds 2022. Daarvoor 10 jaar in de sales gewerkt.

Specialiteit

Stress- en Burnout coaching en begeleiding van spanning- en angstklachten. Door middel van begeleide exposure-therapie en het vergroten van fysieke en mentale belastbaarheid. Door het hervinden van het zelfvertrouwen kun je weer de regie nemen over het leven en doelen bereiken die voorheen onbereikbaar leken. In mijn coaching werk ik vooral met het ontkrachten van beperkende overtuigingen en het vergroten van zelfvertrouwen en geloof in eigen kunnen.


Bijzondere aanpak

Exposure-therapie, Acceptance- en commitment-therapie (ACT), RET, schematherapie, CSR Stress- en Burnout-methode en lichaamsgerichte therapie.


Madelein 
Utrecht / Amersfoort


Creatief Coach en Energetisch Coach. Opleidingen in Communicatiewetenschap en PABO. Ervaring in het onderwijs als leerkracht en remedial teacher.

Specialiteit
Met creatieve werkvormen en lichaamswerk wordt wat in je leeft, bewust gemaakt. Je krijgt inzicht in jezelf; je talenten, je kwaliteiten en je valkuilen en je gaat hiermee actief aan de slag. Het doel van deze transformatiereis is dat je levensenergie weer gaat  stromen en je als een feniks uit je as herrijst!

Bijzondere aanpak
Creatieve coaching (tekenen, schilderen, klei enz). Energetische behandelingen (Kundalini Reiki, Reiki massage) en lichaamswerk. Meditatie en visualisatie. Wandelcoaching. Human Design. Luisterkindwerker.

Nicole
Amersfoort en Utrecht


Kleur Vitaliteit Coach. Ervaring in het internationale bedrijfsleven, coaching en begeleiding. Lesgeven en begeleiden van (coach) studenten.

Specialiteit
Kleur vitaliteit. Kleur is energie in beweging en heeft effect op het innerlijk. Mijn doel als vitaliteitscoach is je te begeleiden bij kleine en grote veranderingen in je leven. Of als je wat meer energie kunt gebruiken of een duwtje in de rug nodig hebt bij het volgen van een gezondere leefstijl. Door letterlijk kleur te bekennen is het makkelijker om bij de kern te komen van wat je (onbewust) bezighoudt.

Bijzondere aanpak
Werken met kleuren tools en de psychologie van kleur, Systemisch en Lichaam gericht coaching, Meditatie en Visualisatie.


Erika
Nijmegen


Loopbaan- en lifecoach, sinds 2003 zelfstandig. Ruime ervaring als arbeidsbemiddelaar, coach, loopbaanadviseur, outplacementconsulent en trainer bij verschillende organisaties.

Specialiteit: Al wandelend geef ik je letterlijk weer grond onder je voeten. Stap voor stap, dichter bij jezelf, uit je hoofd en in je lijf. Ontdekken wat jij wil in werk en leven. Wat is belangrijk en waar krijg je energie van. Goed leren zorgen voor jezelf en omgaan met hoog gevoeligheid. Praktisch en met humor.

Bijzondere aanpak: Naast wandel- en natuur- coaching werk ik met opstellingen, NLP, creatieve werkvormen, mindfullness en geleide meditatie. Ook gespecialiseerd in stress- en burn-out coaching.

Jitka 
Deventer/Zwolle/Apeldoorn/Enschede


HSP loopbaancoach sinds 2008. Voorheen gewerkt bij arbeidsmedisch adviesbureau & als hoofddocent en (studie) loopbaanbegeleider in hoger onderwijs.

 

Specialiteit: Ik help HSP'ers langdurig goed te functioneren in werk. Ik denk in mogelijkheden i.p.v. onmogelijkheden en de oefeningen en adviezen zijn concreet en toepasbaar. Goed zorgen voor jezelf (fysiek, mentaal, energetisch) en doen wat (echt, niet een beetje) bij je past en waar je voldoening uit haalt maakt dat je werk langdurig vol kunt houden.

 

Bijzondere aanpak: Equine Assisted Therapy (EAT, paardencoaching), Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT – individuele mindfulness training), EFT (Emotional Freedom Techniques, stressreductie techniek) en Vitaliteitscoaching.  

 

Justine
Lisse & online


Ruime internationale ervaring binnen HR en Project Management. Gediplomeerd coach sinds 2017.

 

Specialiteit

Loopbaangroei vanuit je hart. Doen waar je goed in bent (talent) en waar je energie van krijgt (passie). Bewust worden van jouw mooie hooggevoelige eigenschappen en deze kunnen inzetten als kracht. Met als basis zingeving, zelfvertrouwen, energie, drijfveren en plezier

 

Bijzondere aanpak

Kernwaarden, kernkwaliteiten, vision board workshops, groeiprogramma “doe die dingen waar jouw hart van gaat zingen”, intuïtief schrijven. 

Rob
Den Haag


Sinds 2015 werkzaam als coach. Sinds 2022 als re-integratiecoach voor UWV-trajecten. Ruime ervaring in zakelijke dienstverlening en arbeidsbemiddeling.

Specialiteit:
Werken aan je fysiek herstel, verbeteren van je zelfmanagement, re-integreren en van baan veranderen, het is niet de makkelijkste weg maar uiteindelijk wel de beste: ‘wat je van binnen voelt en weet, trekt aan je als een magneet’. Ik help je om contact te maken met je gevoel en inzicht te krijgen in jouw beweging naar voren. Stapje voor stapje.

Bijzondere aanpak
Wandel- en natuurcoaching, TMA talentenanalyse, Transactionele Analyse, systemisch werken, Stress- en Burn-out coaching.

Suzanne
Omgeving Rotterdam en Dordrecht


Coach met als specialisatie AD(H)D, HSP en burn-out. Hiernaast werkzaam als trainer/coach in de zorgsector.

Specialiteit:
Ik loop graag een stukje met je op om te kijken wat voor jou werkt. Als ervaringsdeskundige weet ik hoe belangrijk dat is. Samen gaan we op zoek naar een baan die bij jou past en waar jij energie van krijgt. Jezelf beter begrijpen geeft een gevoel van erkenning en herkenning.

Bijzondere aanpak:
NLP technieken, systemisch coachen, wandel-coaching, intuïtief coachen, oplossingsgericht coachen.

Peet 
Eindhoven & Helmond


(Adem)Coach met ruime ervaring in zorg, onderwijs en bedrijfsleven. Met als specialisaties HSP, autisme en stress gerelateerde klachten.

Specialiteit: De focus in onze samenwerking is dat jij weer in je kracht komt en vandaar uit je levenspad vervolgt met keuzes die echt bij jou passen. Dat jouw ogen weer gaan stralen. Om dat te bereiken kijk ik met jou wat je intrinsiek motiveert of drijft, waar jij energie van krijgt of juist verliest. Waar liggen je talenten en in welke omgeving komen die het beste tot hun recht.

Bijzondere aanpak: Re Attach (breintraining om rust in je hoofd te krijgen en je prikkelverwerking te reguleren), tafelopstellingen, Enneagram, Access Bars, ademhalingstechnieken, kernkwaliteiten.

Sylvia
Maastricht

Gecertificeerd HSP coach sinds 2020. Voorheen diverse functies in het bedrijfsleven. Ook werkzaam als energetisch therapeut. 


Specialiteit: Energieker werken en leven met hooggevoeligheid. Kom uit je hoofd en voel je lijf. Om vanuit gevoel blijvende veranderingen in gang te zetten, die je voldoening en plezier geven.

Vanuit jouw kernwaarden, drijfveren en talenten, creëer je je eigen loopbaan en leven.

 

Bijzondere aanpak: Intuïtieve coaching, wandel coaching, energetisch werken, opstellingen, geleide visualisaties en meditaties, ACT, mindfulness. Ook  bied ik energetische lichaamsbehandelingen aan, om de verbinding met je lichaam, gevoel en intuïtie te herstellen en versterken.

 
Wil je kennis maken met een coach, bel Lusanne op 06-55629900 of stuur een mail.

Wil je meer informatie?

Wil je meer informatie over een UWV werkfit traject of een re-integratietraject via je werkgever? Bel Lusanne op 023-2052295 of 06-55629900 of mail. Of gebruik het formulier.

© Website ontwerp en teksten: Lusanne Hogeweg. Logo: Bauke Hondema.