Ervaren HSP loopbaancoach en Leef je missie-leraar

Ik ben Lusanne Hogeweg


Met mijn 20 jaar ervaring met persoonlijke en spirituele ontwikkeling en met loopbaanbegeleiding kan ik je als de beste leren om je hart te volgen, je eigen wijsheid aan te boren en je missie te leven. Al mijn kennis en ervaring heb ik verwerkt in artikelen, boeken, gratis ebooks en online cursussen

Door de oprichting van een eigen re-integratiebureau bied ik, samen met de coaches die voor me werken, HSP's de kans om te re-integreren in hun eigen tempo en op een manier die past bij wie ze zijn. Elke coach heeft zijn of haar eigen aanbod, hier vind je de profielen van de HSP re-integratie coaches.

Het is mijn missie om mensen te helpen om hun missie te leven. Als wij allen ons licht laten schijnen, brengen we meer liefde en harmonie in de wereld.

Mijn missie is jou verder helpen met mijn inzichten

Wat ik heb doorleefd, heeft me diepe inzichten gegeven. Deze deel ik graag met je. Dit doe ik met mijn boeken en online cursussen. Het liefst schrijf ik - in de Algarve. Ook gebruik ik de medicijnwiel numerologie om mijn kennis en wijsheid over te dragen. 


Mijn kennis en kunde 

Ik studeerde rechten en werkte tien jaar bij de rijksoverheid op het vlak van P&O. Mijn laatste baan was loopbaanadviseur bij justitie. Na een burn-out deed ik in 2003 de opleiding tot loopbaancoach en trainingen in intuïtieve ontwikkeling en transformatie therapie. Ik was lid van enkele spirituele tradities en deed daar de nodige esoterische kennis en praktische ervaring met meditatie op.

Boeken van Lusanne over werk en HSP

Van voldoen naar voldoening

De vrouwelijke weg om je missie te vinden


Het boek Van voldoen naar voldoening helpt je om uit het patroon te komen van 'moeten voldoen' en werk te vinden dat past bij wie je bent.

Het laat je zien hoe je werk kunt vind waar je energie van krijgt en blij van wordt.

Het boek geeft je praktische inspiratie en oefeningen om stap voor stap je missie te vinden en te leven.


De belofte van burn-out

Stappenplan voor werken met nieuwe energie


Dit boek geeft je handvatten om je cirkel van uitputting te doorbreken en de balans te herstellen.

Je leert hoe je burn-out kunt omzetten in kracht, met praktijkvoorbeelden en tips over omgaan met hoogsensitiviteit.

Het boek laat zien hoe je werk vindt dat echt bij je past, zodat je kunt werken met energie, rust en balans.


Meld je aan voor de inspiratie mails
en download gratis mijn e-book 

Download mijn gratis e-book
Weten wat je missie is


Wil je ontdekken welk werk jij met hart en ziel wil doen en wat de kwaliteiten zijn waarmee jij anderen van dienst kunt zijn? Beantwoord de vragen in het e-book en ontdek jouw missie.


Meld je aan voor de inspiratie mails van Lusanne, dan kun je het e-book gratis downloaden. Je kunt je uiteraard altijd weer afmelden voor deze mails. Lees ook de privacyverklaring.


Contactgegevens Via Lusanne 

Bel of mail

 
Adres

Kennemerplein 6

2011MJ Haarlem

Mailen
Bellen

© Website ontwerp en teksten: Lusanne Hogeweg. Logo: Bauke Hondema.