Contact opnemen met Lusanne

Neem contact op met Lusanne

Via Lusanne is gevestigd in Haarlem en heeft coaches op meerdere plekken in Nederland. De coaches werken vanuit hun eigen werk locatie. 

E-mail
info@vialusanne.nl 
Telefoon
023 - 205 22 95 en 06 - 556 299 00.            
Vestigings- en postadres:
Kennemerplein 6
2011 MJ Haarlem

Privacyverklaring
KvK 63354969
BTW NL001703087B36

Waar zitten de coaches van Via Lusanne

Via Lusanne is gevestigd in Haarlem en is daarnaast in meerdere plaatsen in Nederland actief. Het aantal coaches en locaties wordt regelmatig uitgebreid. Staat jouw plaats er niet tussen? Houd de website in de gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Waar vind je onze coaches:

Hoorn, Alkmaar, Heemskerk

Haarlem, Amsterdam

Bussum, Utrecht / Amersfoort

Eindhoven/Helmond, Nijmegen

Deventer/Zwolle/Apeldoorn/Enschede, Meppel
Lisse, Den Haag, Rotterdam/Dordrecht, Maastricht

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen

Meld je aan voor de tweewekelijkse inspiratie mails van Lusanne. Daarin schrijft Lusanne over haar eigen persoonlijke ontwikkeling. 


Door je aan te melden voor de nieuwsbrief krijg je toegang tot de inspiratie bibliotheek van Via Lusanne. Daar vind je naast de gratis e-books Weten wat je missie is en De ondernemende HSP ook enkele meditaties.


In elke nieuwsbrief deelt Lusanne een van haar collages en een inspirerend citaat. Je kunt je uiteraard altijd weer afmelden. Lees ook de privacyverklaring.

Inloggen online cursussen


Als je een re-integratietraject via het UWV doet bij Via Lusanne kun je ook gebruik maken van de online cursussen van Lusanne: Volg je innerlijk kompas, Van angst naar liefde en Leef je ziele-missie. Kijk hier voor meer informatie over de online cursussen

Heb je een van de online cursussen van Via Lusanne en wil je inloggen? Dat kan hier: inloggen. Ben je je inlog gegevens vergeten? Mail Lusanne.

© Website ontwerp en teksten: Lusanne Hogeweg. Logo: Bauke Hondema.