Contact opnemen met Lusanne 

Mail info@vialusanne.nl of bel 023 - 205 22 9506 - 556 299 00. Of gebruik het formulier hieronder om je vraag te stellen.

Het bezoekadres is:

Broedplaats BOGOTÁ
Haarlemmerstraatweg 79
​1165 MK Halfweg

Via Lusanne is ingeschreven bij KvK Amsterdam, nummer 63354969

Stel je vraag

Route

Met de auto

De locatie is goed bereikbaar met de auto en parkeren is gratis. Als je het terrein opkomt, ga je meteen naar links. Daar is de hoofd-ingang. Bel me even op 06 - 556 299 00, dan kom ik je ophalen. 

Met de fiets

Vanaf het centrum van Haarlem is het circa 30 minuten fietsen. Als je het fietspad langs het spoor neemt, kom je een eindje voorbij de A9 een spoorwegovergang tegen. Steek het spoor over en neem de voetgangerstunnel onder de N200 door en je bent bij BOGOTÁ.

Met het openbaar vervoer

Vanaf station Halfweg en vanaf de dichtst bijzijnde bushalte is het 20 minuten lopen. Kijk in de reisplanner voor een actueel reisadvies.   Voor wie een OV-fiets abonnement heeft, er staan OV-fietskluizen op station Halfweg. Het is 5 minuten fietsen.

Privacyverklaring

Welke gegevens verzamel ik van je en wat doe ik ermee?

Als je informatie aanvraagt, gebruik ik je gegevens enkel om te antwoorden. Je krijgt niet ongevraagd mails van me.

Als je je aanmeldt voor de inspiratiemails wordt je e-mailadres opgeslagen in Mailchimp in een lijst die voldoet aan de nieuwe AVG richtlijn. Ik gebruik dit e-mailadres alleen om je de nieuwsbrief te sturen en ga er vertrouwelijk mee om. Ik verstrek je e-mailadres niet aan derden. Ook Mailchimp gaat er vertrouwelijk en zorgvuldig mee om. Je kunt je altijd afmelden voor de nieuwsbrief via de uitschrijf-link onderaan.

Als je klant bij me wordt heb ik je e-mailadres en telefoonnummer nodig om contact met je te onderhouden. Je adres heb ik nodig voor de factuur. Facturen worden verstuurd via Snelstart of, voor betalingen via de webwinkel voor online producten en diensten, via Mollie.

In een loopbaantraject bespreken we je CV en in alle coaching maak ik aantekeningen van de gesprekken. Na afloop geef ik deze aan je of ik vernietig ze. Ik bewaar deze persoonlijk informatie niet en uiteraard krijgen derden het nooit onder ogen.

Meld je aan voor de inspiratiemails

Je krijgt gratis toegang tot de Inspiratie Bibliotheek met meditaties en collages. Je hoort als eerste over nieuwe activiteiten. Houd de mails op zondag in de gaten! Onderaan elke mail vind je de link naar de Inspiratie Bibliotheek.