Energetische healing massage in een UWV Werkfit traject

Wat brengt een energetisch healing 


Bij coach Sylvia van Via Lusanne kun je in het UWV werkfit traject, aanvullend aan de coachingsgesprekken, energetische healings krijgen. Wat brengen deze behandelingen?

Bij veel HSP's kan een energetisch healing sessie, al dan niet gecombineerd met een massage, meer lichaamsbewustzijn brengen. Ook kan daardoor een diepere emotionele laag worden aangekeken. Als je overprikkeling en stress ervaart en een vol hoofd hebt of als je continue ‘aan’ staat, kan je zenuwstelsel overbelast zijn. Dan kan een lichaamsgerichte behandeling helend werken. 

Een healing kalmeert  je zenuwstelsel en brengt je terug in balans. Na afloop ervaar je meer innerlijke rust en voel je je dichter bij jezelf. De energetische behandeling werkt ook de dagen er na nog door. Deze healing kan je herstel en re-integratie naar passend werk ten goede komen.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk


Coach Sylvia vertelt: 'Met mijn handen raak ik jou op een liefdevolle en zachte manier aan. Ik werk intuïtief en op fysiek, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau. Door je op een zachte manier aan te raken, voel je je veilig en word je uitgenodigd om je zelfhelend vermogen in te zetten. 

Ik help je om op een dieper level te ontspannen, om los te laten en te herstellen. De energie gaat naar plekken waar dat nodig is, zodat jouw energie vrijer kan stromen. Na afloop ben je meer in balans, geaard en ervaar je meer bewustzijn.'

Wanneer een healing massage


Wanneer kies je voor een energetische healing massage in aanvulling op de coaching in een Werkfit traject? Dat doe je als:

  • Je de focus wil verleggen naar je gevoel 
  • Je wil werk aan je gronding en meer lichaamsbewustzijn wil ervaren
  • Als je de verbinding met je lichaam wilt versterken
  • Als je zenuwstelsel overprikkeld is en je innerlijke rust wil ervaren
  • Als je een vol hoofd hebt
  • Als je dichter bij jezelf en je emoties wilt komen
Dus zit je veel in je hoofd, heb je veel gedachten, dan kan een lichaamsgerichte behandeling je helpen om meer te aarden. Het helpt je om in contact te komen met je gevoel en intuïtie. 

Training voor meer levensenergie


Vanaf januari 2024 gaat Sylvia met kleine groepjes werken in een training voor meer lichaamsbewustzijn en levensenergie. Ook mensen met een werkfit traject kunnen hieraan meedoen. 


In 7 avonden komen we om de 2 weken bij elkaar in een 2 uur durende groeps-sessie. De precieze data worden nog bekend gemaakt.

 

Waarom meedoen?


Veel mensen zitten in hoofd, hebben weinig verbinding met hun lijf, hebben moeite met eigen grenzen te voelen, moeite met bij zichzelf te blijven in contact met anderen, emoties die vastzitten als energetische blokkades etc.

De opzet van de training


We gaan werken aan lichaamsbewustzijn en een vitalere levensenergie. We werken in kleine groepjes voor veiligheid en vertrouwen, zodat jij jezelf kan zijn en wordt gesteund door anderen, die in een soortgelijke situatie zitten.


Deze training kan voor hooggevoelige personen in een UWV werkfit traject een fijne aanvulling zijn op de individuele sessies. In een groep van gelijkgestemden vind je herkenning en erkenning en leer je van elkaar.


In de training werk ik met een mix van krachtige technieken als lichaamswerk, ademwerk, energetische oefeningen, mantra zingen, meditatie en deelcirkel. Ook verwerk ik teaching vanuit de chakrapsychologie. 


Als afsluiting van elke sessie, ontvang je een helende ervaring om alles wat zich heeft aangediend los te laten en/of te integreren in je lichaam.

Je wilt een Werkfit traject met zingeving


Ben je op zoek naar een UWV werkfit traject voor HSP's? Wil je een coach die zelf ook hooggevoelig is? Dan ben je bij Via Lusanne aan het juiste adres. Coach Sylvia in Maastricht kan je helpen om gaan met je hooggevoeligheid en met je re-integratie. Een van de tools die zij inzet is energetisch werk.

De individuele healing massages bij Sylvia kunnen altijd worden geïntegreerd in een werkfit traject, want dat is maatwerk. De training voor een kleine groep kan ook onderdeel uitmaken van het UWV werkfit traject. Check dan de data door een mail te sturen.

Wil je jouw Werkfit traject bij HSP coach Sylvia doen en wil je kennismaken om te kijken of het klikt? Stuur dan een mail.

© Website ontwerp en teksten: Lusanne Hogeweg. Logo: Bauke Hondema.