Gratis inspiratie over HSP en Werk

E-book: oefeningen om je missie te vinden

Je wilt weten welk werk past bij je hooggevoeligheid. Ik geloof dat we hier zijn met een taak of opdracht. Je zou kunnen zeggen dat het onze bestemming is om die opdracht te vervullen. We willen bijdragen en iets betekenen voor anderen. We hebben ook de kwaliteiten meegekregen om dit te kunnen doen. Dit alles ligt diep in onze ziel opgeslagen te wachten op erkenning en waardering.


Wil je ontdekken welk werk jij met hart en ziel wil doen en wat de kwaliteiten zijn waarmee jij anderen van dienst kunt zijn? Beantwoord de vragen in het e-book en ontdek wat wat jouw missie is. 

E-book: tips om te ondernemen vanuit je ziel

Dit e-book is voor hoogsensitieve personen (HSP) die die willen ondernemen. Het is bedoeld als een hart onder de riem en als een bron van inspiratie. Ik vertel je daarin meer uitgebreid over deze 7 tips om te ondernemen vanuit je ziel:

  1. Heb een realistisch zelfbeeld.
  2. Zorg voor strategie en structuur.
  3. Let op je gedachten.
  4. Gebruik je vermogen om te verbinden.
  5. Luister naar je gevoel en intuïtie.
  6. Zie de synchroniciteit.
  7. Leer loslaten.

Tips om werk te vinden

Netwerken, testen, solliciteren etc.


In je zoektocht naar werk kun je aardig verdwalen. Als je eenmaal weet welk werk bij je past, komt een andere vraag aarde orde, zeker voor HSP's na een burn-out: wil je in loondienst werken of voor jezelf beginnen?

Hoe beter je weet wat je wilt, hoe gerichter je kunt zoeken. Naar vacatures of naar informatie over ondernemer worden. Hier vind je tips over testen, je CV opmaken, vacatures zoeken, netwerken en solliciteren en ondernemerschap. 

Er is online veel informatie te vinden, we hebben e.e.a. voor je op een rijtje gezet.

Nieuwsbrief over HSP, werk, burn-out en je ziele-missie

Inspiratie mails van Lusanne


Meld je aan voor de tweewekelijkse inspiratie mails van Lusanne. Zo blijf je op de hoogte van nieuwe coaches, blogs en workshops (die vaak niet op de site staan). Ook schrijft Lusanne over haar eigen persoonlijke ontwikkeling en missie, veelal in relatie tot de energie van de planeten.


Door je aan te melden voor de nieuwsbrief krijg je toegang tot de inspiratie bibliotheek van Via Lusanne. Daar vind je naast de gratis e-books Weten wat je missie is en De ondernemende HSP ook enkele meditaties.


In elke nieuwsbrief deelt Lusanne een van haar collages en een inspirerend citaat. Je kunt je uiteraard altijd weer afmelden. Lees ook de privacyverklaring.

© Website ontwerp en teksten: Lusanne Hogeweg. Logo: Bauke Hondema.