Je wilt werk waar je energie van krijgt?


Ik ben Lusanne, HSP loopbaancoach. Ik help hooggevoelige vrouwen en mannen werk vinden waar ze blij van worden.  

Herken je dit?
  • Je baan kost je veel energie of je hebt een burn-out
  • Je wilt iets anders, maar weet niet wat bij je past
  • Je bent op zoek naar zingeving in je werk, of je missie
Lees verder...

HSP loopbaancoach: intuïtief en creatief


Mijn 20 jaar ervaring met persoonlijke en spirituele ontwikkeling en mijn 17 jaar ervaring met loopbaancoaching zet ik in om HSP's te helpen hun volle potentieel te realiseren.

Dit doe ik samen met de coaches uit mijn team. Naast persoonlijke begeleiding bieden we creatieve en intuïtieve werkvormen. We helpen je om naar je gevoel te luisteren en je hart te volgen.

Ik heb het zelf ervaren: burn-out raken en daarna een omslag maken naar werk waar ik blij van word, onzekerheid loslaten en mijn zelfvertrouwen versterken. Ik weet hoe het is om diep te gaan en als herboren tevoorschijn te komen.

Hoe vind je werk dat bij je past

Ontdek je kwaliteiten en energiegevers


Als je hooggevoelig bent, doe je vaak je best om te voldoen aan verwachtingen. Dat kan veel energie kosten en uiteindelijk kun je zelfs burn-out raken. Dan wil je weten wat je zelf wilt en wat echt bij je past.

Door mijn eigen zoektocht naar zinvol werk én ervaring als HSP loopbaancoach kan ik je leren hoe jij werk vindt dat past bij je hartsverlangen en hooggevoelige kwaliteiten

Ik heb deze kennis en ervaring verwerkt in een prachtig online aanbod. Ik leer je luisteren naar je intuïtie, je hart volgen en je missie ontdekken.

Aanbod van HSP loopbaancoach Lusanne

Werkfit loopbaancoaching
Via Lusanne biedt UWV werk fit trajecten voor HSP's in de ziektewet, WIA of WW. We helpen je werk vinden waar je energie van krijgt.
Online cursussen
Ik bied online cursussen die je leren om naar je intuïtie te luisteren, zelfliefde te vinden en je missie te ontdekken.
Boeken
Over burn-out en je missie vinden. Lees gratis de eerste bladzijdes van De belofte van burn-out en Van voldoen naar voldoening.

Mijn motto: "Als je weet en doet wat bij je past, krijg je zin in werk en krijgt werk zin"

Agaath:

"Lusanne's aanpak is doeltreffend en inspirerend. Het leren kennen van je diepste drijfveren en passies wordt dankzij haar persoonlijke benadering een zeer plezierige ervaring waarvan je vele jaren de vruchten plukt."

Gilbert:

"Het mooie van Lusanne is dat ze erg goed naar me luistert en mijzelf laat ontdekken wat mijn patronen zijn, hoe mezelf te accepteren etc. Na elke sessie ga ik vol energie weg, omdat ik weer nieuwe aspecten van mezelf ontdekt heb. Dankzij Lusanne voel ik me steeds meer mezelf en dat ik me blijf ontwikkelen geeft me een onbeschrijfelijk goed gevoel."

Benjamin:

"Ik heb veel aan het programma van Lusanne gehad. Ik vind haar een prettige coach en voelde me veilig. Met wisselende opdrachten en goede vragen zette zij me aan het denken. Nu weet ik waar mijn krachten en valkuilen liggen en wat ik zoek in mijn werk/waar ik op ga letten."

Vind voldoening met werk dat bij je past

Van voldoen naar voldoening

De vrouwelijke weg om je missie te vinden

Van voldoen naar voldoening geeft je praktische inspiratie en handvatten om uit het patroon van ‘moeten’ te stappen en je diepere verlangen te volgen. 

Met persoonlijke verhalen van mannen en vrouwen die deze omslag hebben gemaakt en oefeningen om je missie te vinden.

Gratis e-book Weten wat je missie is

Download mijn gratis e-book Weten wat je missie is


Ontdek en doe waar je hart naar uitgaat. Daar krijg je energie van en het geeft je voldoening. 

Als je je aanmeldt voor de inspiratiemails van Lusanne, kun je het e-book gratis downloaden. Je kunt je altijd weer afmelden. Lees ook de privacyverklaring.


Contact

Neem contact op

E-mail info@vialusanne.nl 
Telefoon
023 - 205 22 95 en 06 - 556 299 00.            
Vestigings- en postadres:
Ursulastraat 16-G
2011 PN Haarlem

Privacyverklaring
KvK 63354969
BTW NL001703087B36

Naar het aanbod

© Website ontwerp en teksten: Lusanne Hogeweg. Foto's: Malincha Vink. Logo: Bauke Hondema.