Ik ben Lusanne Hogeweg, HSP loopbaancoach en re-integratiecoach

 

Ik werk sinds 2003 als loopbaancoach en re-integratiecoach. Ik help je na een burn-out ontdekken welk werk bij je past.

Ik heb het zelf ervaren: burn-out, mijn intuïtie en creativiteit inzetten, mijn weg in werk vinden en mijn missie in de wereld zetten. 

Ook heb ik leren omgaan met mijn hoogsensitiviteit en ik weet hoe je hier je kracht van maakt.

Ik heb al vele mensen geholpen hun kwaliteiten en drijfveren te ontdekken zodat ze met meer zelfvertrouwen en energie werken.

Mijn kennis en kunde

​Ik studeerde rechten en werkte tien jaar bij de rijksoverheid op het vlak van Personeel & Organisatie. Mijn laatste baan was loopbaan-adviseur bij justitie. 

Na mijn burn-out in 2002 deed ik de opleiding tot loopbaancoach en  trainingen in intuïtieve ontwikkeling en transformatie therapie.

Ik was lid van een spirituele school en heb daar praktische ervaring opgedaan met meditatie.


 

Mijn coaching helpt je werken met nieuwe energie!

Loopbaancoaching

Ontdek je kwaliteiten, motivatie en waar je energie van krijgt. Resultaat is een heldere richting in werk en meer zelfvertrouwen.

Individuele workshop

Een combinatie van loopbaangesprek en een mission board maken. Krijg helder wat je missie is en welke stap je kunt zetten.

Re-integratiebegeleiding

Weten wat je burn-out heeft doen raken helpt nieuwe uitval te voorkomen. Ontdek waar je met nieuwe energie kunt werken.

Wat ik top vond waren de rust en ruimte, de 'trechter' oefeningen, de waardevolle steun, jouw manier van bevragen en doorvragen en dat het creatieve aspect is aangeboord. Je aantekeningen zetten aan tot denken. Het traject bracht me een goed beeld van in welke richting ik verder wil gaan qua werk en privé. (Pauline)
Lusanne is erg nuchter, niet het zweverige type. Maar heeft wel de kennis van het spirituele. Vanaf de eerste sessie was het helemaal perfect. Lusanne ging analytisch te werk, wat voor mij als techneut zeer prettig en werkbaar was. (Sabine)
Het mooie van Lusanne is dat ze erg goed naar me luistert en mijzelf laat ontdekken wat mijn patronen zijn, hoe mezelf te accepteren, etc.. Na elke sessie ga ik vol energie weg, omdat ik weer nieuwe aspecten van mezelf ontdekt heb. Dus, hartelijk dank Lusanne, dankzij jou voel ik me steeds meer mezelf en dat ik me blijf ontwikkelen geeft me een onbeschrijfelijk goed gevoel. (Gilbert)
Lusanne's begeleiding heeft mij veel dichter bij mezelf gebracht, ik luister beter naar mijn intuïtie. Ik maak nu bewuster keuzes waar ik mij goed bij voel en dat geeft mij meer zelfvertrouwen. Lusanne, bedankt!
(
Jacqualine)
Lees gratis de eerste 3 hoofdstukken!

Mijn boek De belofte van burn-out

Dit boek geeft je handvatten om je cirkel van uitputting te doorbreken en de balans te herstellen.

Je leert hoe je burn-out kunt omzetten in kracht, met praktijkvoorbeelden en tips over omgaan met hoogsensitiviteit.

Het boek laat zien hoe je kunt werken met energie, rust en balans.

Beluister hier gratis meditaties uit mijn online cursus
Volg jouw innerlijk kompas


Leer goed bij jezelf blijven (les 2)

Laat je licht schijnen (uit les 21)


Ervaar wat mijn meditaties met je doen! Vul je e-mailadres in en je komt direct op de pagina waar je de meditaties kunt beluisteren.

Na je aanvraag zal ik je regelmatig via de mail blijven inspireren. Je kunt je altijd weer afmelden.

Meld je aan voor de inspiratiemails

Je krijgt gratis toegang tot de Inspiratie Bibliotheek met meditaties en collages. Je hoort als eerste over nieuwe activiteiten. Houd de mails op zondag in de gaten! Onderaan elke mail vind je de link naar de Inspiratie Bibliotheek.