Ervaren HSP loopbaancoach en Leef je missie-leraar

Ik ben Lusanne Hogeweg

Met mijn circa 20 jaar ervaring met persoonlijke en spirituele ontwikkeling en met loopbaanbegeleiding kan ik je als de beste leren om je hart te volgen, jouw eigen wijsheid aan te boren en je missie te leven.

Al mijn kennis en ervaring heb ik verwerkt in online cursussenWil je persoonlijk door mij worden begeleid? Mijn doorbraak coaching helpt je verder te komen in je persoonlijke ontwikkeling, de VIP coaching helpt je je ziele-missie ontdekken.

Mijn ervaringen met je hart volgen

Doen waar je blij van wordt


Je hart volgen. Zo zijn we meestal niet opgevoed. We worden geacht te voldoen en verstandige keuzes te maken. Zo begon ik ook, met een rechtenstudie. Mijn eerste vaste baan, bij de overheid, zegde ik na twee jaar op. In de loop der jaren zou ik vaker iets opzeggen, omdat het tijd was voor iets dat beter bij me paste. Het zijn niet altijd keuzes die leiden naar zekerheid.

Ik kies liever voor vrijheid. Ik wil blij zijn. Als ik jou iets kan leren, dan is het dit: kies voor je echte verlangen, luister naar je gevoel en intuïtie, doe waar je energie van krijgt. Dan leef je je missie en vind je voldoening!

Mijn ervaringen en lessen zijn stepping stones op jouw weg

 

Mijn missie als loopbaancoach is jou verder helpen met mijn inzichten

Wat ik heb doorleefd, heeft me diepe inzichten gegeven. Deze deel ik graag met je. Als HSP loopbaancoach leer ik je om je hart volgen, naar je intuïtie te luisteren en bezieling te vinden. Ook help ik je om oude patronen te doorbreken en liefde voor jezelf te vinden. Het liefst schrijf ik - in de Algarve - en geef ik lezingen en workshops om al mijn kennis en wijsheid over te dragen. 


Mijn kennis en kunde 

Ik studeerde rechten en werkte tien jaar bij de rijksoverheid op het vlak van P&O. Mijn laatste baan was loopbaanadviseur bij justitie. Na een burn-out deed ik in 2003 de opleiding tot loopbaancoach en trainingen in intuïtieve ontwikkeling en transformatie therapie. Ik was lid van enkele spirituele tradities en deed daar de nodige esoterische kennis en praktische ervaring met meditatie op.

Mijn verhaal: een zoektocht naar zingeving


Lang was werk voor mij een zoektocht naar wat bij me paste en wat ik nou echt leuk vond om te doen en waarmee ik iets kon betekenen. Ik probeerde allerlei banen en woonde zelfs een tijd in het buitenland. Maar de onrust bleef, en ook dat knagende gevoel. Ik ging maar door en uiteindelijk raakte ik burn-out. Dat hielp me om alles los te laten en dingen helder te krijgen. Ik koos voor werk dat ik echt wilde en besefte ook dat ik beter op een andere manier kon gaan werken. Minder mijn best doen, want dat kostte me teveel energie.

 

Ik deed in die tijd een opleiding intuïtieve ontwikkeling, en dat hielp me om mijn hart te volgen. Pas toen ik ging mediteren en naar mijn intuïtie leerde luisteren, kreeg ik verbinding met mezelf en wat voor mij belangrijk is. Daardoor kwam ik bij mijn gevoel en een dieper verlangen. Ik merkte gaandeweg dat ik mijn missie aan het leven was, door te doen waar ik zelf energie van kreeg en blij van werd.

 

Toen ik mijn creativiteit ging inzetten, door intuïtief te schilderen en collages te maken, ging het nog meer stromen. De flow die ik voelde, leerde me iets over onze scheppingskracht. Creatief bezig zijn is van onschatbare waarde: het helpt om uit je hoofd te komen en de bron in jezelf aan te boren.

 

Ik merkte regelmatig dat ik vastliep in oude patronen. Negatieve overtuigingen over mezelf en over mijn mogelijkheden, of angst voor mislukking, waardoor ik stappen niet zette of uitstelde. Hier aandacht aan geven, en oude pijn en angst doorleven, hielp me om liever voor mezelf te zijn en te doen wat ik verlangde. 

Meld je aan voor de inspiratie mails
en download gratis mijn e-book 

Download mijn gratis e-book
Weten wat je missie is


Wil je ontdekken welk werk jij met hart en ziel wil doen en wat de kwaliteiten zijn waarmee jij anderen van dienst kunt zijn? Beantwoord de vragen in het e-book en ontdek jouw missie.


Meld je aan voor de inspiratiemails van Lusanne, dan kun je het e-book gratis downloaden. Je kunt je uiteraard altijd weer afmelden voor deze mails. Lees ook de privacyverklaring.


Als SoulTrees Partner doneer ik aan TreeSisters

Waarom TreeSisters


Ik help mensen om hun missie te leven, vaak na een burn-out, en werk te doen waar ze blij van worden en energie van krijgen. We putten naast onszelf ook de aarde uit. Ik voel het als mijn missie om de aarde te helpen helen.

Daarom doneer ik aan TreeSisters. Zij planten miljoenen bomen op tropische locaties. Bomen spelen een vitale rol in de natuur. Zonder bomen geen leven.

Als je dus kiest voor loopbaancoaching of cursussen bij Via Lusanne, help je indirect mee om bomen te planten en de natuur te herstellen. Wil je direct helpen? Word ook een treesister en meld je aan op www.treesisters.org.

Contactgegevens Via Lusanne 

Of stel je vraag via het formulier

Bel of mail

 
Adres

Ursualstraat 16-G

2011PN Haarlem

Mailen
Bellen
De meeste coaching gaat online. Coaching live en persoonlijk kennismaken is mogelijk.

© Website ontwerp en teksten: Lusanne Hogeweg. Foto's: Malincha Vink. Logo: Bauke Hondema.