Wie is Via Lusanne

Ik ben Lusanne Hogeweg


Ik werk sinds 2003 als loopbaancoach en re-integratiecoach. Ik help je na een burn-out ontdekken welk werk bij je past. Ik heb het zelf ervaren: burn-out raken, mijn intuïtie en creativiteit inzetten, mijn weg in werk vinden en mijn missie in de wereld zetten. Ook heb ik leren omgaan met mijn hoogsensitiviteit en ik weet hoe je hier je kracht van maakt.


Mijn kennis en kunde


Ik studeerde rechten en werkte tien jaar bij de rijksoverheid op het vlak van Personeel & Organisatie. Mijn laatste baan was loopbaanadviseur bij justitie.

Na mijn burn-out in 2002 deed ik de opleiding tot loopbaancoach en trainingen intuïtieve ontwikkeling en transformatie therapie. Ik was lid van diverse spirituele clubs en deed daar esoterische kennis en praktische ervaring met meditatie op.

Ik help je werk vinden waar je blij van wordt en energie van krijgt. Ik leer je om eerst te voelen en dan een stap te zetten. Zodat je stap voor stap gaat doen wat bij je past.

Als SoulTrees Partner doneer ik 10% van mijn winst aan TreeSisters

Waarom TreeSisters


Ik help mensen om hun missie te leven, vaak na een burn-out, en werk te doen waar ze blij van worden en energie van krijgen. We putten naast onszelf ook de aarde uit. Ik voel het als mijn missie om de aarde te helpen helen.

Daarom doneer ik aan TreeSisters. Zij planten miljoenen bomen op tropische locaties. Bomen spelen een vitale rol in de natuur. Zonder bomen geen leven.

Als je dus kiest voor coaching of cursussen bij Via Lusanne, help je indirect mee om bomen te planten en de natuur te herstellen. Wil je direct helpen? Word ook een treesister en meld je aan op www.treesisters.org/join.

Mijn coaching helpt je werken met nieuwe energie!

Wat ik top vond waren de rust en ruimte, de 'trechter' oefeningen, de waardevolle steun, jouw manier van bevragen en doorvragen en dat het creatieve aspect is aangeboord. Je aantekeningen zetten aan tot denken. Het traject bracht me een goed beeld van in welke richting ik verder wil gaan qua werk en privé. (Pauline)
Lusanne is erg nuchter, niet het zweverige type. Maar heeft wel de kennis van het spirituele. Vanaf de eerste sessie was het helemaal perfect. Lusanne ging analytisch te werk, wat voor mij als techneut zeer prettig en werkbaar was. (Sabine)
Het mooie van Lusanne is dat ze erg goed naar me luistert en mijzelf laat ontdekken wat mijn patronen zijn, hoe mezelf te accepteren, etc.. Na elke sessie ga ik vol energie weg, omdat ik weer nieuwe aspecten van mezelf ontdekt heb. Dus, hartelijk dank Lusanne, dankzij jou voel ik me steeds meer mezelf en dat ik me blijf ontwikkelen geeft me een onbeschrijfelijk goed gevoel. (Gilbert)
Lusanne's begeleiding heeft mij veel dichter bij mezelf gebracht, ik luister beter naar mijn intuïtie. Ik maak nu bewuster keuzes waar ik mij goed bij voel en dat geeft mij meer zelfvertrouwen. Lusanne, bedankt!
(Jacqualine)

Mijn aanpak is creatief en intuïtief

Ik schrijf, schilder en maak collages 


Ik geef hierin ook workshops. Daarnaast gebruik ik in de workshops intuïtieve werkvormen, zoals meditaties en de Inner Child kaarten. Dat doe ik soms ook in de coaching, als jij daarvoor open staat.

Ik geloof dat we meer in balans komen als we zowel ons hoofd als ons hart leren volgen. Als we onze creativiteit inzetten, gaat onze energie stromen.

Ben je herstellende van burn-out of vaak moe?

Lees mijn boek De belofte van burn-out

Stappenplan voor werken met nieuwe energie


Dit boek geeft je handvatten om je cirkel van uitputting te doorbreken en de balans te herstellen.

Je leert hoe je burn-out kunt omzetten in kracht, met praktijkvoorbeelden en tips over omgaan met hoogsensitiviteit.

Het boek laat zien hoe je kunt werken met energie, rust en balans.

Meld je aan voor de inspiratie mails 

En download gratis het e-book Weten wat je missie is


Je krijgt gratis toegang tot de Inspiratie Bibliotheek met meditaties en collages. Je hoort als eerste over nieuwe activiteiten. Houd de mails op zondag in de gaten! Je kunt je uiteraard altijd weer afmelden. Lees ook de privacyverklaring.

Waarmee kan ik je van dienst zijn?

Adres

Broedplaats BOGOTA

Haarlemmerstraatweg 79

1165 MK Halfweg (NH)

Email
 
Telefoon
Contact

© Website ontwerp en teksten: Lusanne Hogeweg. Foto's: Malincha Vink. Logo: Bauke Hondema.