Ik ben Lusanne Hogeweg

Ik help je om jouw missie te leven


Ik werk sinds 2003 als spiritueel loopbaancoach en ondernemer. Mijn specialiteit is diepgang en snel tot de kern komen. Ik help je om je innerlijke blokkades op te ruimen, uit je jeugd, vorige levens of het oer-trauma. Zodat je met jouw unieke kwaliteiten en dat waar jij energie van krijgt, gaat doen waarvoor je hier bent.


Ik schrijf over persoonlijke en spirituele ontwikkeling, hooggevoeligheid en werk en je missie in de wereld zetten. Zo hoop ik je te inspireren en te motiveren om de wereld mooier te maken met jouw gave.


Mijn kennis en kunde


Ik studeerde rechten en werkte tien jaar bij de rijksoverheid op het vlak van Personeel & Organisatie. Mijn laatste baan was loopbaanadviseur bij justitie.

Na mijn burn-out in 2002 deed ik de opleiding tot loopbaancoach en trainingen intuïtieve ontwikkeling en transformatie therapie. Ik was lid van diverse spirituele clubs en deed daar esoterische kennis en praktische ervaring met meditatie op.

Je missie leven, is je hart volgen

Je hart volgen, zo zijn we meestal niet opgevoed. We worden geacht om te voldoen en verstandig keuzes te maken. Zo begon ik ook, met een rechtenstudie. Mijn eerste baan, bij de overheid, zegde ik na twee jaar op. Ik vertrok naar Rome om au pair te worden. 'Je bent gek', zei iedereen, 'je hebt een goede baan.' Maar ik had het niet naar mijn zin. In de loop der jaren zou ik vaker iets opzeggen. Omdat het tijd was voor iets nieuws, dat beter paste. Het zijn niet altijd keuzes die leiden naar zekerheid of maatschappelijk succes. Ik kies liever voor vrijheid. Ik wil blij zijn. Als ik jou iets kan leren, dan is het dat: kies voor je echte verlangen. Luister naar je gevoel en intuïtie. Doe waar je energie van krijgt. Dan ervaar je voldoening en kun je het meeste betekenen voor anderen.

Meld je aan voor de inspiratie mails
en download gratis mijn e-book 

Download mijn gratis e-book
Weten wat je missie is


Wil je ontdekken welk werk jij met hart en ziel wil doen en wat de kwaliteiten zijn waarmee jij anderen van dienst kunt zijn? Beantwoord de vragen in het e-book en ontdek jouw missie.

Meld je aan voor de inspiratiemails van Lusanne, dan kun je het e-book gratis downloaden. Je kunt je uiteraard altijd weer afmelden voor deze mails. Lees ook de privacyverklaring.

Mijn coaching helpt je werken met nieuwe energie!

Wat ik top vond waren de rust en ruimte, de 'trechter' oefeningen, de waardevolle steun, jouw manier van bevragen en doorvragen en dat het creatieve aspect is aangeboord. Je aantekeningen zetten aan tot denken. Het traject bracht me een goed beeld van in welke richting ik verder wil gaan qua werk en privé. (Pauline)
Lusanne is erg nuchter, niet het zweverige type. Maar heeft wel de kennis van het spirituele. Vanaf de eerste sessie was het helemaal perfect. Lusanne ging analytisch te werk, wat voor mij als techneut zeer prettig en werkbaar was. (Sabine)
Het mooie van Lusanne is dat ze erg goed naar me luistert en mijzelf laat ontdekken wat mijn patronen zijn, hoe mezelf te accepteren, etc.. Na elke sessie ga ik vol energie weg, omdat ik weer nieuwe aspecten van mezelf ontdekt heb. Dus, hartelijk dank Lusanne, dankzij jou voel ik me steeds meer mezelf en dat ik me blijf ontwikkelen geeft me een onbeschrijfelijk goed gevoel. (Gilbert)
Lusanne's begeleiding heeft mij veel dichter bij mezelf gebracht, ik luister beter naar mijn intuïtie. Ik maak nu bewuster keuzes waar ik mij goed bij voel en dat geeft mij meer zelfvertrouwen. Lusanne, bedankt!
(Jacqualine)

Waarmee kan ik je van dienst zijn?

Individuele begeleiding door Lusanne kan online, bij broedplaats BOGOTA in Halfweg (makkelijk met de auto) of in het centrum van Haarlem (loopafstand van het station). 


Email
 
Telefoon
Stel je vraag

Ben je herstellende van burn-out of vaak moe?

Lees mijn boek De belofte van burn-out

Stappenplan voor werken met nieuwe energie


Dit boek geeft je handvatten om je cirkel van uitputting te doorbreken en de balans te herstellen.

Je leert hoe je burn-out kunt omzetten in kracht, met praktijkvoorbeelden en tips over omgaan met hoogsensitiviteit.

Het boek laat zien hoe je kunt werken met energie, rust en balans.

Als SoulTrees Partner doneer ik 10% van mijn winst aan TreeSisters

Waarom TreeSisters


Ik help mensen om hun missie te leven, vaak na een burn-out, en werk te doen waar ze blij van worden en energie van krijgen. We putten naast onszelf ook de aarde uit. Ik voel het als mijn missie om de aarde te helpen helen.

Daarom doneer ik aan TreeSisters. Zij planten miljoenen bomen op tropische locaties. Bomen spelen een vitale rol in de natuur. Zonder bomen geen leven.

Als je dus kiest voor coaching of cursussen bij Via Lusanne, help je indirect mee om bomen te planten en de natuur te herstellen. Wil je direct helpen? Word ook een treesister en meld je aan op www.treesisters.org/join.

© Website ontwerp en teksten: Lusanne Hogeweg. Foto's: Malincha Vink. Logo: Bauke Hondema.