Stap voor stap meer voldoening uit je werk halen

Lees gratis de eerste hoofdstukken

 

Het boek Van voldoen naar voldoening geeft je praktische inspiratie en handvatten om uit het patroon van ‘moeten’ te stappen en je diepere verlangen te volgen. Met persoonlijke verhalen van mannen en vrouwen die deze omslag hebben gemaakt en oefeningen om je missie te vinden.


Aanmelden Inspiratiemails


Meld je aan voor de inspiratiemails van Lusanne, dan kun je de PDF met de eerste hoofdstukken downloaden in de Inspiratie Bibliotheek. Je kunt je altijd weer afmelden. Lees ook de privacyverklaring.


Het boek Van voldoen naar voldoening laat je zien hoe je meer werkgeluk vindt

Koop nu jouw routekaart naar meer werkgeluk


Heb je de eerste hoofdstukken gelezen en wil je meer? Koop dan nu het boek! Leer hoe je het oude mannelijke patroon doorbreekt van moeten en ploeteren en hoe je op een vrouwelijk en organische manier toegroeit naar een andere manier van werken en leven.

ISBN paperback 978-94-6266-596-5. Pagina's: 177. Prijs: € 19,95.

ISBN e-book 978-94-6266-599-6. Pagina's: 177. Prijs: € 9,95.

ONLINE AANBIEDING: Koop nu het e-boek (e-PUB en PDF) en krijg de online cursus Leef je ziele-missie met mega korting. Los kost deze cursus € 149, bij het e-boek krijg je deze tijdelijk voor € 39. Hoe werkt het: koop het e-book, bij het afrekenen kun je de online cursus toevoegen. Na je betaling kun je de bestanden downloaden op de bevestigingspagina. LET OP dat je deze pagina niet te snel wegklikt. Het kan zijn dat dit op je telefoon niet goed werkt.

"Ik ken je persoonlijk (nog) niet maar wat heb je mij al verder geholpen op mijn pad met je boek! Wauw! Ik ben geen lezer maar kan nu bijna niet stoppen"

"Mooi! Heel dankbaar! Aan het laatste hoofdstuk had ik het meest. Daar zaten nieuwe elementen in die houvast, bevestiging of echt dat duwtje vooruit gaven.

"Het is fijn geschreven, het leest makkelijk en ik kan me vinden in je boodschap."

"Mooi initiatief, met iets waar eigenlijk de hele samenleving van kan leren."

"Wauw, de inleiding van je boek resoneert enorm. Ik herken er veel van."

"Gisteren heb ik je boek helemaal uitgelezen en doorgespit. Ik wilde zeggen dat ik het een prettig leesbaar boek vind. Laagdrempelig geschreven met praktische voorbeelden voor zowel coach en coachee! Ik ga er zeker een aantal zaken uithalen die ik ga toepassen.
Ook heb je me persoonlijk aan het denken gezet, geïnspireerd om mijzelf weer verder te ontwikkelen als mens, als coach. Ik voelde gisteren heel sterk de behoefte om dat de vrije loop te laten en er gewoon mee te gaan starten. Ik wil al jaren iets met healing (touch) gaan doen, naast de coaching. Daar ga ik me nu echt in verdiepen en mee aan de slag."

De inspiratie achter het boek Van voldoen naar voldoening

Wat als je energie uit je werk haalde...


Ik ben Lusanne Hogeweg, loopbaancoach sinds 2003. Werk was voor mij lang een zoektocht. Tot ik ontdekte wat bij me paste en hoe ik kon werken zonder mezelf uit te putten. 

Ik beschrijf mijn eigen ervaring met proberen te voldoen, vastlopen en daarna voldoening vinden. Mijn inzichten deel ik in het boek in de vorm van 9 stappen. 

Ook heb ik inspirerende verhalen opgetekend van mannen en vrouwen die hun missie gevonden hebben. Leer van hun waardevolle lessen en haal meer voldoening uit jouw werk! 

De vrouwelijke weg om je missie te vinden

Waarom is het belangrijk om de vrouwelijke weg te gaan? Wat bedoel ik met de mannelijke weg en de vrouwelijke weg? Ik leg het in deze filmpjes kort uit. Uiteindelijk gaat het vinden of realiseren van je missie om een integratie van de mannelijke en vrouwelijke weg, en om balans. Het boek Van voldoen naar voldoening laat je zien hoe je de mannelijke en vrouwelijke weg met elkaar in evenwicht kunt brengen.

Zoek je een coach of therapeut die jou kan helpen om meer voldoening te vinden?


Ben je op zoek naar iemand die jou kan helpen om meer voldoening te ervaren in je leven en werk? Op deze website vind je 51 coaches en therapeuten - per regio - die jou daarbij kunnen begeleiden. Ieder heeft zijn of haar eigen deskundigheid en aanpak.

Wil je ook meer voldoening uit je werk halen?

In 9 stappen van voldoen naar voldoening 


Het boek Van voldoen naar voldoening helpt je om stap voor stap je missie te vinden en voldoening uit je werk te halen. 

  • Je leert hoe je deze weg kunt gaan, stap voor stap. 
  • Ook leer je hoe je tot rust komt en je hart kunt volgen. 
  • Met concrete tips en oefeningen om je kwaliteiten helder te krijgen, te ontdekken waar je blij van wordt en energie van krijgt.

© Website ontwerp en teksten: Lusanne Hogeweg. Foto's: Malincha Vink. Logo: Bauke Hondema.