Koop hier het boek Van voldoen naar voldoening
als paperback of e-pub

Het boek verschijnt half juni 2022


Het boek Van voldoen naar voldoening helpt je om stap voor stap je missie te vinden. Niet als een doel waar je recht op af kan gaan, maar als een proces van jezelf en je hartsverlangen ontdekken.

Ik noem dat de vrouwelijke weg. Ik laat die weg zien aan de hand van mijn eigen ervaring en ook deel ik inspirerende verhalen van mannen en vrouwen die deze weg zijn gegaan. 

Wat vind je in het boek Van voldoen naar voldoening 

Download hier het inkijkexemplaar

 

Vraag je je af of de weg die je ooit bent ingeslagen nog wel de juiste is? Wordt het tijd voor een andere richting, en weet je niet hoe de omslag te maken? Dit boek helpt je om stap voor stap je zekerheid los te laten, je hartsverlangen te volgen en te gaan doen wat je echt wilt. 


Dit boek gaat over de vrouwelijke weg: die van 'eerst voelen, dan doen'. Het leert je hoe je op een meer moeiteloze manier kunt werken.

Ik wens je veel leesplezier!


Reacties van lezers

"Naast praktische handvatten, biedt het boek aandacht voor de onderstroom. Je leert welke mindset nodig is om echt een verandering in werk door te maken."

"Dankjewel voor het schrijven van dit mooie boek! Na het lezen van jouw eerste pagina’s voelde ik het helemaal. Heel passend bij hoe ik zelf in het leven sta en ook aan mijn coachees probeer mee te geven."

‘Het is fijn geschreven, het leest makkelijk en ik kan me vinden in je boodschap."

"Wauw... de inleiding van je boek resoneert enorm. Ik herken er veel van."


"Mooi initiatief, met iets waar eigenlijk de hele samenleving van kan leren."


"Het boek maakt een vertaalslag van het zakelijke model van Theorie-U naar de persoonlijke belevingswereld, zodat inzichten kunnen landen en stap voor stap concreet gemaakt. Het beschrijft het ontwikkelings-proces vanuit het gevoelsniveau en geeft inzicht in de worsteling die ieder mens ervaart."


Het boek gaat over de vrouwelijke weg om je missie te vinden.
Wat is de vrouwelijke weg?

Wat bedoel ik met de mannelijke weg en de vrouwelijke weg? En waarom is het belangrijk om de vrouwelijke weg te gaan? Ik leg het in deze filmpjes kort uit. Uiteindelijk gaat het vinden of realiseren van je missie om een integratie van de mannelijke en vrouwelijke weg, en om balans.

© Website ontwerp en teksten: Lusanne Hogeweg. Foto's: Malincha Vink. Logo: Bauke Hondema.