Download het gratis e-book Weten wat je missie is

Tips en oefeningen om je missie te vinden

Je wilt weten welk werk past bij je hooggevoeligheid. Ik geloof dat we hier zijn met een taak of opdracht. Je zou kunnen zeggen dat het onze bestemming is om die opdracht te vervullen. We willen bijdragen en iets betekenen voor anderen. We hebben ook de kwaliteiten meegekregen om dit te kunnen doen. Dit alles ligt diep in onze ziel opgeslagen te wachten op erkenning en waardering.


Wil je ontdekken welk werk jij met hart en ziel wil doen en wat de kwaliteiten zijn waarmee jij anderen van dienst kunt zijn? Beantwoord de vragen in het e-book en ontdek wat wat jouw missie is. 

Download het gratis e-book De ondernemende HSP

Mijn 7 tips om te ondernemen vanuit je ziel

Dit e-book is voor hoogsensitieve personen (HSP) die die willen ondernemen. Het is bedoeld als een hart onder de riem en als een bron van inspiratie. Ik vertel je daarin meer uitgebreid over deze 7 tips om te ondernemen vanuit je ziel:

  1. Heb een realistisch zelfbeeld.
  2. Zorg voor strategie en structuur.
  3. Let op je gedachten.
  4. Gebruik je vermogen om te verbinden.
  5. Luister naar je gevoel en intuïtie.
  6. Zie de synchroniciteit.
  7. Leer loslaten.

Wil je meer lezen over HSP en werk?

Lees mijn boeken over hooggevoeligheid, burn-out en je missie vinden


Naast inspirerenden teksten, mijn persoonlijke verhaal en voorbeelden van mensen die ik heb geïnterviewd vind je in mijn boeken ook praktische tips en oefeningen. 
Het boek Van voldoen naar voldoening helpt je om uit het patroon te komen van 'moeten voldoen' en ploeteren. Het laat je zien hoe je werk kunt vind waar je energie van krijgt en blij van wordt. Het boek geeft je praktische inspiratie en oefeningen om stap voor stap je missie te vinden en te leven.
Het boek De belofte van burn-out geeft je handvatten om je cirkel van uitputting te doorbreken en de balans te herstellen. Je leert hoe je burn-out kunt omzetten in kracht, met
praktijkvoorbeelden en tips over omgaan met hoogsensitiviteit. Het boek laat zien hoe je kunt werken met energie, rust en balans.

© Website ontwerp en teksten: Lusanne Hogeweg. Logo: Bauke Hondema.