Via Lusanne biedt UWV Werkfit trajecten voor hoogsensitieve personen

Je wilt vanuit de ziektewet, WIA of WW weer aan het werk? We helpen je om te ontdekken bij welk werk jouw hart ligt. Via Lusanne is gespecialiseerd in HSP en burn-out loopbaancoaching.


We hebben coaches in Haarlem, Amsterdam, Heemskerk, Hoorn, Lisse, Bussum en Maastricht. Naast gesprekken kunnen creatieve en intuïtieve werkvormen onderdeel zijn van het werkfit traject. Je krijgt een vaste coach en kunt daarnaast ook sessies doen bij een van de andere coaches. 


Heb je interesse? Vraag bij het UWV naar re-integratiebureau Via Lusanne. Mail de coach van je voorkeur en voor een klik-gesprek. Wil je een re-integratie traject vanuit je werkgever? Mail Lusanne of bel haar op 06-55629900.

Ons team van HSP coaches staat voor je klaar!

Sieta Kluin
Amsterdam & Bussum


Verschillende functies gehad bij de overheid en in het bedrijfsleven. Coach en therapeut sinds 2009.


Specialiteit: Worden wie jij in essentie bent! Van klacht naar kracht. Leren begrenzen. Vitaliteit en bewustzijn.

 
Bijzondere aanpak: Systemisch coachen, lichaamsgerichte coaching, Natuur & Wandel coaching, Forest Bathing (Shinrin Yoku), Mindfulness en Human Design.

Justine Peereboom
Haarlem & Lisse


Ruime internationale ervaring binnen HR en Project Management. Gediplomeerd coach sinds 2017.

 

Specialiteit: Loopbaangroei vanuit je hart. Niet alleen doen waar je goed in bent (talent), maar vooral waar je energie van krijgt (passie). Bewust worden van jouw mooie eigenschappen van hooggevoeligheid en deze kunnen inzetten als kracht. Met als basis zingeving, zelfvertrouwen, energie, drijfveren en plezier

 

Bijzondere aanpak: (Creatieve) workshops, kernwaarden, kernkwaliteiten, vision board, groeiprogramma “doe die dingen waar jouw hart van gaat zingen”, intuïtief schrijven. Ik help je op een warme en persoonlijke manier

Paula Koekkoek
Hoorn


Loopbaancoach en jobcoach sinds 2004.  Naast haar opleiding integrale therapie heeft zij brede ervaring opgedaan in o.a. Zorg en Welzijn.

Specialiteit: Stevig staan in je sensitiviteit, zinvol werk waar je energie van krijgt. Meer authentiek worden door balans tussen je hoofd en gevoel.

 

Bijzondere aanpak: Creatieve werkvormen,  energetisch werken en spelvormen. Geleide visualisaties en meditaties, natuurgeneeswijzen.

Stress en burn-out begeleiding (CSR methode).

Silvia Welp
Heemskerk & Haarlem & Alkmaar


Gecertificeerd HSP coach sinds 2016. Afgestudeerd als sociaal pedagoog en gewerkt in de zorg en het sociale domein als ambulant begeleider en coach.


Specialiteit: Ik help je meer grip te krijgen op jouw hoogsensitiviteit en zo beter in balans te komen. Je leert jouw grenzen te herkennen en aan te geven. Krijgt inzicht in jou energiegevers en energievreters en rust in je hoofd. Van overleven naar weer lekker in het leven komen te staan!


Bijzondere aanpak: Ik werk onder andere met de methode van de innerlijke familie (als geregistreerd schildencoach) voor inzicht in wat jou raakt en in je gedrag. Bij een vol hoofd zet ik de binnenwereld-buitenwereld methode in. Ook spellen of creatieve werkvormen behoren tot de mogelijkheden.  

Annemarie de Blois
Heemskerk


Coach sinds 2012. Naast studie pedagogie gewerkt als verpleegkundige, leerkracht en HBO docent.

Specialiteit: Kennismaken met je hoogsensitiviteit / hoogbegaafdheid, je HSP kwaliteiten ontdekken en leren toepassen als een kracht. Op zoek naar wat energie geeft en balans. Naast de coaching kun je ervaren wat Yin yoga kan doen om uit je hoofd te komen, zodat je meer rust ervaart.

Bijzondere aanpak: Inspiratiespel, Emotie-spel, biografie, creatieve werkvormen, opstellingen. Themaretreats met Yin yoga en interactie met andere HSP's. Auteur van het boek ‘Wie ben ik als hoogsensitief persoon?’ 

Sylvia Caubergh
Maastricht

Gecertificeerd HSP coach sinds 2020. Voorheen diverse functies in het bedrijfsleven. Ook werkzaam als energetisch therapeut. 


Specialiteit: Energieker werken en leven met hooggevoeligheid. Kom uit je hoofd en voel je lijf. Om vanuit gevoel blijvende veranderingen in gang te zetten, die je voldoening en plezier geven.

Vanuit jouw kernwaarden, drijfveren en talenten, creëer je je eigen loopbaan en leven.

 

Bijzondere aanpak: Intuïtieve coaching, wandel coaching, energetisch werken, opstellingen, geleide visualisaties en meditaties, ACT, mindfulness. Ook  bied ik energetische lichaamsbehandelingen aan, om de verbinding met je lichaam, gevoel en intuïtie te herstellen en versterken.

We bieden oprechte interesse, diepgang en een spirituele kijk op ontwikkeling

Ons aanbod in persoonlijke en loopbaan ontwikkeling


Persoonlijke coaching doorbreken van vicieuze cirkels, leren grenzen aan te geven en belemmerende gedachten om te zetten in denken in kansen.

Loopbaancoaching met als doel vinden van het meest vitaliserende loopbaan-perspectief. Ook leer je je te oriënteren op de arbeidsmarkt en helpen we je met opstellen van een goed CV of bij onderzoeken van zelfstandig ondernemerschap.

Specialiteiten Kernwaarden, Omgaan met hooggevoeligheid, Human Design, geleide visualisaties en meditaties, Familieopstelling, HSP thema retreat, Natuur en Wandelcoaching, Forest Bathing (Shinrin-yoku), De Innerlijke Familie.

Creatieve werkvormen zoals intuïtief schrijven en vision board maken.

Online cursussen: Volg je innerlijk kompas, Van angst naar liefde, Leef je ziele-missie.

Hoe weet je of je een Hoog Sensitief Persoon (HSP) bent?

Test je hooggevoeligheid 

De termen hoogsensitief en hooggevoelig betekenen hetzelfde. Je hebt dan een gevoelig zenuwstelsel en prikkels komen erg binnen. Ook heb je meer tijd nodig om al deze informatie en impulsen diepgaand te verwerken. 

Doe de HSP test met 7 vragen. Deze kenmerken van hooggevoeligheid zijn naar onze mening de meest relevante op de werkvloer en mogelijke reden voor uitval.

Wil je meer informatie?

Je kunt de coach van je voorkeur direct benaderen om een afspraak te maken voor een klik-gesprek. Wil je meer informatie over een UWV werkfit traject of een re-integratietraject via je werkgever? 

Bel Lusanne op 023 - 2052295 of 06 - 55629900 of mail info@vialusanne.nl


Of gebruik het formulier.

© Website ontwerp en teksten: Lusanne Hogeweg. Foto's: Malincha Vink. Logo: Bauke Hondema.