Je wilt een UWV werkfit traject doen?
Ons team van HSP coaches staat voor je klaar!

Sieta Kluin
Amsterdam & Bussum


Verschillende functies gehad bij de overheid en in het bedrijfsleven. Coach en therapeut sinds 2009.


Specialiteit: Worden wie jij in essentie bent! Van klacht naar kracht. Leren begrenzen. Vitaliteit en bewustzijn.

 
Bijzondere aanpak: Systemisch coachen, lichaamsgerichte coaching, Natuur & Wandel coaching, Forest Bathing (Shinrin Yoku), Mindfulness en Human Design.

Justine Peereboom
Haarlem & Lisse


Ruime internationale ervaring binnen HR en Project Management. Gediplomeerd coach sinds 2017.

 

Specialiteit: Loopbaangroei vanuit je hart. Doen waar je goed in bent (talent) en waar je energie van krijgt (passie). Bewust worden van jouw mooie hooggevoelige eigenschappen en deze kunnen inzetten als kracht. Met als basis zingeving, zelfvertrouwen, energie, drijfveren en plezier

 

Bijzondere aanpak: Kernwaarden, kernkwaliteiten, vision board workshops, groeiprogramma “doe die dingen waar jouw hart van gaat zingen”, intuïtief schrijven. 

Paula Koekkoek
Hoorn


Loopbaancoach en jobcoach sinds 2004.  Naast haar opleiding integrale therapie heeft zij brede ervaring opgedaan in o.a. Zorg en Welzijn.

Specialiteit: Stevig staan in je sensitiviteit, zinvol werk waar je energie van krijgt. Meer authentiek worden door balans tussen je hoofd en gevoel.

 

Bijzondere aanpak: Creatieve werkvormen,  energetisch werken en spelvormen. Geleide visualisaties en meditaties, natuurgeneeswijzen.

Stress en burn-out begeleiding (CSR methode).

Lukt het niet om via de mail contact te leggen met een coach, bel dan Lusanne op 06-55629900.

Silvia Welp
Heemskerk & Haarlem & Alkmaar


Gecertificeerd HSP coach sinds 2016. Afgestudeerd als sociaal pedagoog en gewerkt in de zorg en het sociale domein als ambulant begeleider en coach.


Specialiteit: Ik help je meer grip te krijgen op jouw hoogsensitiviteit en zo beter in balans te komen. Je leert jouw grenzen te herkennen en aan te geven. Krijgt inzicht in jou energiegevers en energievreters en rust in je hoofd. Van overleven naar weer lekker in het leven komen te staan!


Bijzondere aanpak: Ik werk onder andere met de methode van de innerlijke familie (als geregistreerd schildencoach) voor inzicht in wat jou raakt en in je gedrag. Bij een vol hoofd zet ik de binnenwereld-buitenwereld methode in. Ook spellen of creatieve werkvormen behoren tot de mogelijkheden.  

Sylvia Caubergh
Maastricht

Gecertificeerd HSP coach sinds 2020. Voorheen diverse functies in het bedrijfsleven. Ook werkzaam als energetisch therapeut. 


Specialiteit: Energieker werken en leven met hooggevoeligheid. Kom uit je hoofd en voel je lijf. Om vanuit gevoel blijvende veranderingen in gang te zetten, die je voldoening en plezier geven.

Vanuit jouw kernwaarden, drijfveren en talenten, creëer je je eigen loopbaan en leven.

 

Bijzondere aanpak: Intuïtieve coaching, wandel coaching, energetisch werken, opstellingen, geleide visualisaties en meditaties, ACT, mindfulness. Ook  bied ik energetische lichaamsbehandelingen aan, om de verbinding met je lichaam, gevoel en intuïtie te herstellen en versterken.

 
Lukt het niet om via de mail contact te leggen met een coach, bel dan Lusanne op 06-55629900.

Ruim aanbod in creatieve en intuïtieve werkvormen

Als je bij Via Lusanne een werkfit traject doet, heb je een vaste coach met wie je regelmatig gesprekken voert.

Je kunt binnen jouw werkfit traject, in overleg met je vaste coach, gebruik maken van het bijzondere aanbod van de andere coaches van Via Lusanne.

Naast de bij de coaches genoemde werkvormen bieden we deze extra's: HSP themaretreat met yin yoga, online cursus Leef je ziele-missie en persoonlijke readings via Zoom over jouw medicijnwiel.

Via Lusanne biedt extra's met diepgang en een spirituele visie

Gratis e-books 

Download de gratis ebooks Weten wat je missie is en De ondernemende HSP. Deze ebooks bieden je inspiratie en tips.

Boeken en artikelen

Over HSP, burn-out en je missie vinden. Lees gratis de eerste bladzijdes van De belofte van burn-out en Van voldoen naar voldoening.

Online cursussen

In je werkfit traject kun je online cursussen doen die je leren om naar je intuïtie te luisteren, zelfliefde te vinden en je missie te ontdekken.

Hoe weet je of je een Hoog Sensitief Persoon (HSP) bent?

Test je hooggevoeligheid 

De termen hoogsensitief en hooggevoelig betekenen hetzelfde. Je hebt dan een gevoelig zenuwstelsel en prikkels komen erg binnen. Ook heb je meer tijd nodig om al deze informatie en impulsen diepgaand te verwerken. 

Doe de HSP test met 7 vragen. Deze kenmerken van hooggevoeligheid zijn naar onze mening de meest relevante op de werkvloer en mogelijke reden voor uitval.

Wil je meer informatie?

Wil je meer informatie over een UWV werkfit traject of een re-integratietraject via je werkgever? Bel Lusanne op 023-2052295 of 06-55629900 of mail. Of gebruik het formulier.

© Website ontwerp en teksten: Lusanne Hogeweg. Logo: Bauke Hondema.