Nieuwjaarsbezinning: Winter-missie-workshop

gebruik Oud & Nieuw om je ziele-missie kracht bij te zetten…

 

De periode rondom Oud & Nieuw is een van de stilste van het jaar. De natuur trekt zich terug en je kunt zelf ook heel goed naar binnen keren om je te bezinnen. In de stilte en leegte laat het meest eigene van jezelf zich zien.  

Ik organiseer daarom elk jaar een nieuwjaarsbezinning: terugkijken op wat het afgelopen jaar heeft gebracht en vooruit blikken op wat ik het komende jaar wil doen en ontwikkelen.

Nieuwjaarsbezinning op je missie

Waar sta ik, hoe was het afgelopen jaar? Hoe ga ik verder in het komende jaar? 
Je krijgt een werkboek om je missie te ontdekken. Hierin staan vragen die je helpen om je missie helder te krijgen. Daarna is er een workshop waarin je een missie-collage maakt: jouw mission board.

We beginnen met een ontspanningsmeditatie die je bij je innerlijke stilte en een diepere laag brengt. Van daaruit ga je intuïtief aan de slag. Je zoekt plaatjes en teksten die jou aanspreken. Je verbeeldt jouw ziele-missie en hoe je deze dit jaar in de wereld kunt zetten. 

Datum en kosten

De workshops voor januari 2021 vinden plaats op:
Vrijdag 15 januari, 10.00 - 13.00 uur
Vrijdag 22 januari, 10.00 - 13.00 uur 

De kosten zijn € 55 per workshop, inclusief koffie, thee, lekkers, alle materialen en het speciale werkboek met inspirerende teksten en vragen. 

Het werkboek komt 20 december 2020 beschikbaar. Het werkboek is ook los verkrijgbaar voor € 9,95.

Impressie van de workshops in 2020

 
Ik vond het een bijzondere ervaring om eerst te mediteren en daarna je collage te maken. Dat is toch echt anders dan wat ik dacht dat ik op zou plakken.

Wat krijg je in de missie-workshop


  • je krijgt het missie-werkboek om in te vullen, om je op de workshop voor te bereiden
  • je maakt je Mission board: hoe ga je je ziele-missie realiseren in het nieuwe jaar?
  • we beginnen met een ontspannings-meditatie die je bij je innerlijke stilte en een diepere laag brengt.
  • van daaruit ga je intuïtief aan de slag. Je zoekt plaatjes en eventueel teksten die jou aanspreken.
  • alle materialen zijn aanwezig, zoals papier, lijm, scharen en vele verschillende mooie tijdschriften
  • er is de juiste focus, een vertrouwelijke sfeer en prettige energie

Aanmelden voor de missie-workshop  

Neem contact met ons op

Kun je niet meedoen met een workshop in Halfweg? Maak thuis jouw mission board 2021 en gebruik het speciale werkboek!

 
De Nieuwjaarsbezinning is specifiek gericht op hoe je komend jaar je levensmissie in de wereld zet. Ik bied een speciaal werkboek met een inspiratie-artikel om te ontdekken wat je missie is en vragen om je missie te verhelderen en concreet te maken. Ook bevat het werkboek vragen om terug te kijken op het afgelopen jaar en vooruit te blikken naar het komende jaar.

Kun je niet meedoen met de workshop, omdat de datum niet uitkomt of omdat je ver weg woont? Dan kun je natuurlijk ook thuis een mission board maken voor 2021. Je hebt vast wel een stapel oude tijdschriften, evenals papier, schaar en potje lijm. Wil je het werkboek gebruiken voor jouw Nieuwjaarsbezinning op je missie? Dat kan. Het is los te koop.

Na invullen van het werkboek kun je jouw mission board maken, een speciale missie-collage. Het beste is om eerst een meditatie te doen, voordat je begint met bladeren in de tijdschriften. Op die manier zul je zoveel mogelijk intuïtief en op gevoel plaatjes kiezen.

Het werkboek heeft 33 pagina's en kost € 9,95. Het werkboek komt 20 december 2020 beschikbaar.

 

Doe gratis de geleide meditatie of energie-oefening!

Meld je aan voor inspiratie Via Lusanne en ontvang vele voordelen

 

Je krijgt gratis toegang tot de Inspiratie Bibliotheek met meditaties en collages. Maandelijks wordt de bibliotheek aangevuld met nieuwe oefeningen en collages. Als abonnee van de inspiratiemails krijg je regelmatig korting op coaching en training.

Ook ben je als eerste op de hoogte van nieuwe workshops en kun je je tijdig aanmelden.

Houd daarom de inspiratiemails op zondag in de gaten! Onderaan elke mail vind je de link direct naar de Inspiratie Bibliotheek.