Winter-missie-workshop

gebruik Oud & Nieuw om je ziele-missie kracht bij te zetten…

 

De periode rondom Oud & Nieuw is een van de stilste van het jaar. De natuur trekt zich terug en je kunt zelf ook heel goed naar binnen keren om je te bezinnen. In de stilte en leegte laat het meest eigene van jezelf zich zien.  

Ik organiseer daarom elk jaar een nieuwjaarsbezinning: terugkijken op wat het afgelopen jaar heeft gebracht en vooruit blikken op wat ik het komende jaar wil doen en ontwikkelen.

Nieuwjaarsbezinning op je missie


Waar sta ik, hoe was het afgelopen jaar? Hoe ga ik verder in het komende jaar?

Lift mee met de energie van deze periode en doe mee met deze speciale winter-missie-workshop om je ziele-missie te ontdekken en concreet vorm te geven.

Je krijgt een werkboek om je missie te ontdekken. Hierin staan vragen die je helpen om je missie helder te krijgen. Daarna is er een workshop waarin je een missie-collage maakt: jouw mission board.

We beginnen met een ontspanningsmeditatie die je bij je innerlijke stilte en een diepere laag brengt. Van daaruit ga je intuïtief aan de slag. Je zoekt plaatjes en teksten die jou aanspreken. Je verbeeldt jouw ziele-missie en hoe je deze dit jaar in de wereld kunt zetten. 

Datum en kosten

Er zijn twee Nieuwjaars-missie-workshops: op vrijdag 24 januari en op vrijdag 31 januari 2020, steeds van 10.00 tot 13.00 uur. Deze workshops hebben elk een eigen energie, zie uitleg.

De kosten zijn 50 euro, inclusief koffie, thee, lekkers, alle materialen en het speciale werkboek met inspirerende teksten en vragen.


 

De energie van 24 januari: Nieuw begin

Sta je op een soort nieuw beginpunt in je leven? Dan kan de energie van deze dag je ondersteunen om je innerlijke leiding te volgen, angst te overwinnen en om te ontvangen en aan te trekken wat nodig is om iets nieuws te beginnen.

 

De energie van 31 januari: Jouw droom

Ben je bezig om jouw droom te realiseren, jouw missie te ontdekken en ontwikkelen? Laat de energie van deze dag je stimuleren om te dromen, het avontuur aan te gaan en de dingen op jouw manier te doen. Zodat je een levend voorbeeld kunt zijn van wat je gelooft.

Ik vond het een bijzondere ervaring om eerst te mediteren en daarna je collage te maken. Dat is toch echt anders dan wat ik dacht dat ik op zou plakken.

Wat krijg je in de missie-workshop


  • je krijgt het missie-werkboek om in te vullen, om je op de workshop voor te bereiden
  • je maakt je Mission board voor 2020: hoe ga je je ziele-missie realiseren in het nieuwe jaar?
  • we beginnen met een ontspannings-meditatie die je bij je innerlijke stilte en een diepere laag brengt.
  • van daaruit ga je intuïtief aan de slag. Je zoekt plaatjes en eventueel teksten die jou aanspreken.
  • alle materialen zijn aanwezig, zoals papier, lijm, scharen en vele verschillende mooie tijdschriften
  • er is de juiste focus, een vertrouwelijke sfeer en prettige energie

Aanmelden voor de missie-workshop  

Neem contact met ons op
 

Doe gratis de geleide meditatie of energie-oefening!

Meld je aan voor inspiratie Via Lusanne en ontvang vele voordelen

 

Je krijgt gratis toegang tot de Inspiratie Bibliotheek met meditaties en collages. Maandelijks wordt de bibliotheek aangevuld met nieuwe oefeningen en collages. Als abonnee van de inspiratiemails krijg je regelmatig korting op coaching en training.

Ook ben je als eerste op de hoogte van nieuwe workshops en kun je je tijdig aanmelden.

Houd daarom de inspiratiemails op zondag in de gaten! Onderaan elke mail vind je de link direct naar de Inspiratie Bibliotheek.