Nieuwjaarsbezinning: Winter-missie-workshop

gebruik de bijzondere tijd rond oud & nieuw om je ziele-missie kracht bij te zetten…

 

De periode rondom Oud & Nieuw is een van de stilste van het jaar. De natuur trekt zich terug en je kunt zelf ook heel goed naar binnen keren om je te bezinnen. In de stilte en leegte laat het meest eigene van jezelf zich zien.  

Ik doe daarom elk jaar een nieuwjaarsbezinning: terugkijken op wat het afgelopen jaar me heeft gebracht en vooruit blikken op wat ik het komende jaar wil doen en ontwikkelen. Daar neem ik je graag in mee!

Bezinning op je missie

Tijdens deze bezinning kun je ook stilstaan bij wat je missie is en hoe je deze het komende jaar in de wereld wilt zetten.

Je krijgt een werkboek met vragen, die gaan over 2020 en 2021 en over je missie. In januari is er een workshop waarin je een collage maakt: jouw mission board voor 2021.

We beginnen met een ontspanningsmeditatie die je bij je innerlijke stilte en een diepere laag brengt. Van daaruit ga je intuïtief aan de slag. Je zoekt plaatjes en teksten die jou aanspreken. Je verbeeldt jouw ziele-missie en hoe je deze dit jaar in de wereld kunt zetten. 


Datum en kosten

De workshops voor januari 2021 zijn op:

Vrijdag 15 januari, 10.00 - 13.00 uur
Vrijdag 22 januari, 10.00 - 13.00 uur 

De kosten zijn € 55 per workshop, inclusief het speciale werkboek met inspirerende teksten en vragen, koffie, thee, lekkers en materialen. 

Het werkboek krijg je 20 december 2020 per mail. 

Impressie van de workshops in 2020

 
 
Ik vond het een bijzondere ervaring om eerst te mediteren en daarna je collage te maken. Dat is toch echt anders dan wat ik dacht dat ik op zou plakken.

Wat krijg je in de missie-workshop


  • je krijgt het missie-werkboek om in te vullen, om je op de workshop voor te bereiden
  • we beginnen met een ontspannings-meditatie die je bij je innerlijke stilte en een diepere laag brengt.
  • van daaruit ga je intuïtief aan de slag. Je zoekt plaatjes en eventueel teksten die jou aanspreken.
  • alle materialen zijn aanwezig, zoals papier, lijm, scharen en vele verschillende mooie tijdschriften
  • er is de juiste focus, een vertrouwelijke sfeer en prettige energie

Aanmelden voor de missie-workshop  

Neem contact met ons op

Kun je niet meedoen met een workshop in Halfweg? 

Maak thuis jouw mission board 2021 en gebruik het speciale werkboek!

 
De Nieuwjaarsbezinning is specifiek gericht op hoe je komend jaar je levensmissie in de wereld zet.

Ik bied een werkboek met een inspiratie-artikel om te ontdekken wat je missie is en vele vragen om je missie te verhelderen en concreet te maken. Ook bevat het werkboek vragen om terug te kijken op het afgelopen jaar en vooruit te blikken naar het komende jaar, mooie collages en inspirerende quotes. In totaal 33 pagina's. 

Kun je niet live meedoen met de workshop? Dan kun je natuurlijk ook thuis je mission board maken voor 2021. Je hebt vast wel een stapel tijdschriften en papier, schaar en potje lijm. 

Wil je mijn speciale werkboek gebruiken voor je Nieuwjaarsbezinning op je missie? Dat kan. Het is los te koop, tezamen met een speciale meditatie, ritueel en tips.

Speciaal Nieuwjaarsbezinning-do-it-yourself-pakket


Het pakket met het speciale werkboek, ritueel om in rust te werken, instructies om je mission board te maken en meditatie kost € 19,95. Je kunt het nu al bestellen, het komt 20 december 2020 beschikbaar. 

Doe dit jaar makkelijk thuis mee met de Nieuwjaarsbezinning

Waaruit bestaat het pakket van de DIY Nieuwjaarsbezinning


  • Een werkboek (33 pagina's) met inspirerende vragen en teksten die je helpen om terug te kijken op 2020 en vooruit te blikken naar 2021 en met vragen om je missie voor 2021 te verhelderen en te concretiseren.
  • Een winter-missie-ritueel dat je helpt bij het in een rustige sfeer invullen van het werkboek en maken van je collage.
  • Een meditatie om jouw diepere verlangens en intenties te laten opborrelen uit de bron: de meditatie kun je doen ter voorbereiding op invullen van het werkboek en maken van je mission board.
  • Instructies om thuis je mission board voor 2021 te maken.