Doe mee met de 12 Heilige Nachten retraite

Twaalf dagen mediteren, reflecteren en schrijven


Wanneer: van 25 december (Kerst) tot 6 januari (Driekoningen). Wat houdt het in? Het is een 12-daagse retraite, gewoon bij jou thuis!  Je krijgt toegang tot:

 • Een ritueel om te bezinnen.
 • Voorbeeldvragen voor je journal
 • Vragen om terug te kijken op 2023
 • Drie meditaties die steeds meer de diepte ingaan.  

De aftrap op vrijdag 22 december 2023 van 14.00 tot 15.00 uur is al geweest, met uitleg over de winter en waarom dit zo'n goede tijd is voor bezinning. Er is een opname van de workshop beschikbaar, zodat je alsnog de informatie krijgt en de meditatie en intuïtieve schrijfoefening kunt doen.

Je krijgt na je aanmelding de link naar de opname van de workshop en naar de retraite pagina. Deelname kost € 9,95.

Wil je ook je verlangen voor 2024 helder en concreet maken?

Doe dan mee met de workshop Je intentie voor 2024!

Je verlangens verwoorden en verbeelden is magisch


Waar december de maand is van afronden, is januari de maand van verlangen en intentie. Waar je het oude afrondt, ontstaat ruim te voor iets nieuws. Wat is jouw oogst van 2023 en wat wil je in 2023 achterlaten? Wat zou jij in 2024 willen laten ontstaan en groeien?


Lift mee op de energie van deze periode in het jaar: neem tijd voor jezelf, maak een pas op de plaats en keer naar binnen keren om je verlangens te voelen.

Als je weet wat je verlangt en een vision board maakt op je intentie, creëer je de dingen die je verlangt. Het werkt, dat zie ik elk jaar weer. Plaatjes die je intuïtief hebt opgeplakt, komen tot leven in de praktijk. Deze vorm van creatief bezig zijn verankert je in je leven en geeft een gevoel van betekenis. Zo open je jezelf voor nieuwe mogelijkheden en geef je je leven bewust vorm.

Je verlangen en intentie helder krijgen
en een mission board collage maken

Voor de intentie workshop heb je je medicijnwiel nodig. Heb je dat niet? Reken je getallen zelf uit met behulp van dit artikel. Of bekijk de gratis workshop Inzicht in jouw getallen.

Je intentie bepaalt je creatie


De maand januari is bij uitstek geschikt om je hartsverlangen en intentie te formuleren. Het is dan ook de maand met getal 1 in het medicijnwiel en het is de eerste stap in het creatieproces.

Om je te helpen jouw intentie voor 2024 helder te maken, geef ik een online workshop via zoom. Je kunt kiezen uit vrijdag 19 of zaterdag 20 januari, steeds van 10.00 tot 13.00 uur. Daarna ga je je intentie verbeelden in een collage. Dit kun je doen in de mission board workshop op vrijdag 26 januari. Opties: live in Haarlem van 10.00 tot 13.00 of online van 14.00 tot 17.00.

Speciaal aan deze workshops is dat ik de kennis van het medicijnwiel gebruik. Je krijgt inzicht in je getallen, en een korte reading op je levensmissie en gave. 

Doe mee met de intentie workshops en begin 2024 bewust!

Workshops Jouw intentie voor 2024

Je krijgt twee workshops, een intentieworkshop een een collageworkshop! Er zijn opties wat betreft de data. Je kunt kiezen uit deze data:

Intentie workshop (online via zoom)

 • vrijdag 19 januari, van 10.00 tot 13.00 uur of 
 • zaterdag 20 januari van 10.00 tot 13.00 uur

Collage workshop (in Haarlem of online)

 • vrijdag 26 januari, van 10.00 tot 13.00 uur live in HOF20 in Haarlem of 
 • vrijdag 26 januari, live via zoom van 14.00 tot 17.00 uur
 • zaterdag 27 januari, van 10.00 tot 13.0 uur in Haarlem

Bij het afrekenen kun je je voorkeuren aankruisen. Na je aanmelding krijg je een bevestiging via de mail. Je krijgt kort van te voren de zoom link voor de online workshops.

Wat krijg je

 • Intentie workshop
 • Inzicht in het medicijnwiel en jouw getallen
 • Persoonlijke reading op jouw missie en gave
 • Mission board collage workshop om je intentie te verbeelden
 • Meditaties om af te stemmen op je hartsverlangen
 • Helderheid over je intentie en richting
 • Bewust creëren wat jij verlangt voor 2024

€ 95

© Website ontwerp en teksten: Lusanne Hogeweg. Logo: Bauke Hondema.