Lusanne Hogeweg biedt doorbraak coaching

Persoonlijke en spirituele groei


Je wilt helemaal jezelf zijn en jouw potentieel aan talenten en mogelijkheden ontplooien. Daarin kom je soms blokkades tegen, zoals angst, onzekerheid of belemmerende overtuigingen. 

Of je loopt vast en weet eigenlijk niet goed waarom. Je hebt wel ideeën over wat je zou willen, maar voert ze niet uit. 

Juist als we onze missie willen leven of als als we nieuw dingen gaan doen, komen oude stukken omhoog. Hoe kom je dan verder met je wensen en plannen?

Laat mij je helpen! Ik heb het zelf doorleefd en deel graag mijn wijsheid met je. Ik ken de weg en weet hoe je het beste met de hobbels om kunt gaan. 


Ik noem het deze begeleiding doorbraak coaching. Ik heb vrij snel helder waar het vastloopt en hoe je verder kunt komen.

Doorbaak coaching gaat de diepte in

Verder komen als je vastloopt


We willen succes maar krijgen stagnatie. Wat nu? Dan mogen we stilstaan. In plaats van harder te rennen en nog meer je best te doen, want dan draai je in hetzelfde kringetje. 

Pas als je vertraagt en voelt, kan een doorbraak plaatsvinden. Naar een ander niveau, naar een ander leven. Als je kijkt en luistert naar wat er in je leeft aan gevoelens en emoties, kan er echt iets veranderen. 

Ik help je tijdens coaching zicht krijgen op de belemmering én op de mogelijke groei! Zodat je met meer inzicht en vol vertrouwen een bepalende stap zet.

Diepgang en resultaat 


Je kunt me boeken voor losse doorbraak coaching, om je verder te helpen met een vraag of knelpunt. Als je wilt, kunnen we een tijd lang regelmatig afspreken. Jij bepaalt. De coaching is online via Zoom.

Voor wie? Ik werk met hooggevoelige mensen die (al langer) bewust met hun ontwikkeling bezig zijn. Die de tijd nemen voor zelfreflectie en de diepte ingaan. 

Thema's: werk & energie, ziel & missie, kwaliteiten, zelfvertrouwen, doorbreken van oude patronen & nieuwe stappen zetten, een eigen bedrijf starten.

Ik help je eruit halen wat er in zit

Leer van mijn ervaring 


Ik heb zelf een lange zoektocht achter de rug, veel doorleefd en diepe inzichten verkregen. Ik heb opleidingen in loopbaancoaching, intuïtieve ontwikkeling en transformatie therapie én heb hierin werkervaring sinds 2003. 

Ik heb een groot invoelingsvermogen, stel de juiste vragen en kom snel tot de kern. Zodat jij een doorbraak bereikt, de energie weer gaat stromen en dingen op hun plek vallen.

Ik heb ervaring met spirituele ontwikkeling en weet hoe je dit praktisch maakt en vertaalt naar werk. Jij krijgt diepgang en resultaat. 

Verbind ziel met zakelijkheid
  • Dieper inzicht in kwaliteiten/valkuilen
  • Meer grip op je creatievermogen
  • Je zelfbeeld een grote opfrisbeurt
  • Je droomleven serieus nemen
  • Nu eindelijk door die blokkade heen
  • Je missie in de wereld zetten
  • Puzzelstukjes die op hun plek vallen!

© Website ontwerp en teksten: Lusanne Hogeweg. Logo: Bauke Hondema.