Ben je opgebrand en wil je meer energie?

Het boek De belofte van burn-out van Lusanne Hogeweg geeft je handvatten om je cirkel van uitputting te doorbreken en de balans te herstellen. Het helpt je ook om te ontdekken waar je blij van wordt.


Dit boek is bijzonder geschikt voor hoogsensitieve personen. Je leert hoe je burn-out kunt omzetten in kracht, met vele praktijkvoorbeelden en tips.


Wat betekent burn-out? Een omslag is nodig, van 'moeten en gaan' naar 'eerst voelen en dan doen'. 


ISBN nummer: 978-94-92343-21-5. Pagina's: 165. Prijs: € 19,90. Het boek is verkrijgbaar bij de (online) boekhandel.

Lees gratis de eerste 3 hoofdstukken

Boek De belofte van burn-out


In deze PDF van 40 pagina's vind je:

  • Inhoudsopgave

  • Inleiding: De zin van burn-out

  • Via-U: Van je hoofd naar je hart

  • In je burn-out: Reset en nieuwe kans

Aanmelden Inspiratiemails


Meld je aan voor de inspiratiemails van Lusanne, dan kun je de PDF met de eerste hoofdstukken downloaden in de Inspiratie Bibliotheek. Je kunt je altijd weer afmelden. Lees ook de privacyverklaring.


Ik vind het mooi dat je het zo hebt opgeschreven, dat ik mezelf erin herken. Je boek helpt me om woorden te vinden voor wat ik heb ervaren, iets wat ik zelf heel moeilijk vond. Het valt op zijn plek en ik heb er meer vertrouwen door gekregen.
Een heldere, andere kijk op burn-out en praktisch insteek in hoe anders. Fijne afwisseling tussen haar visie en ervaringsverhalen van anderen.
Mooi herkenbaar boek dat laagdrempelig is geschreven en boeit!
Het boek is een geschenk voor iedereen met een burn-out. Voor mij persoonlijk was het een feest van herkenning.
Mijn complimenten, dit is een heel toegankelijk, praktisch en duidelijk boek over burnout. Vooral het herwaarderen van de vrouwelijke energie wordt mooi verwoord!
Heel helder beschreven en fijne tips om mee te oefenen...ook zeker ter preventie van burn-out. Mooi hoe je jouw eigen ontwikkelingsweg hierin beschrijft. Mooie boekentips ook.
Het boek van Lusanne helpt om inzicht te krijgen in persoonlijke (oude) patronen die energie verslinden. Ook als je niet echt burn-out bent maar ''gewoon constant moe" en een frisse blik op je leven (en ziel) wilt, helpt het om korte stukjes te lezen. En tot je door te laten dringen. Met vragen die stemmen tot reflecteren, nadenken en voelen.

© Website ontwerp en teksten: Lusanne Hogeweg. Logo: Bauke Hondema.