Welkom bij de inspiratie bibliotheek van Lusanne

Download hieronder de gratis e-books Weten wat je missie is en De ondernemende HSP.


Scroll naar beneden om de meditatie uit het boek De belofte van burn-out te beluisteren. Daaronder vind je meer meditaties, collages en oefeningen.


Ik wens je heel veel inspiratie!

Gratis e-book Weten wat je missie is

Download hier het e-bookIn het e-book vind je tips en vragen die je helpen helder krijgen wat jouw waarden, drijfveren en kwaliteiten zijn. 

Via de knop kun je de PDF downloaden.


Gratis e-book De ondernemende HSP

Download hier het e-book
In het e-book vind je mijn 7 tips voor intuïtief ondernemen als HSP om jouw gave in de wereld te brengen.

Via de knop kun je de PDF downloaden.


Vind de stilte in jezelf en ga naar de bron

Inspiratie voor 2021

Zorg goed voor jezelf en werk vanuit ontspanning


Deze collages maakte ik tijdens de workshop Je mission board voor 2021. Tijdens de meditatie kreeg ik een boodschap door, de eerste was "zorg goed voor jezelf" en de tweede "doen, vanuit ontspanning". In 2021 is de energie die van verandering en dat kan pittig zijn. Dan kan het helpen om te pauzeren, te mediteren, te ontspannen, en goed te voelen wat wel en niet te doen. Ik hoop dat ze je inspireren!

Energie in je werk: oefening en collages

Maak jouw persoonlijke energie-balans op


Deze oefening geeft je inzicht in waar je energie van krijgt en wat energie kost. Het helpt om gezondere keuzes te maken.

Download de PDF en print deze uit. Schrijf op wat jou energie kost, eronder zet je de dingen die jou energie geven. Kijk naar het resultaat. Doe je genoeg dingen die energie geven? Kun je energie-vreters schrappen?

Beantwoord dan de laatste vragen. Wat ga je doen voor een betere energie-balans?

 

Oefening om te aarden

Meditatie om te aarden


Deze oefening doe je staand en helpt om te aarden. Je laat wortels uit je voeten groeien of een verbinding vanuit je stuitje de grond ingaan, zodat je stevig staat. Stel jezelf voor als een boom, in een verticale verbinding tussen hemel en aarde (de meditatie duurt 4.41 minuten).

Je eigen ruimte innemen

Meditatie om je energieveld/ruimte in te nemen 


Zoek de stilte op in jezelf en breid deze stilte uit naar je energieveld. Deze oefening kan je helpen om goed bij jezelf te blijven, doe deze daarom zo vaak mogelijk, bijvoorbeeld aan het begin van de dag of voordat je naar een drukke bijeenkomst gaat. (de meditatie duurt 14-15 minuten)

Nieuwjaarsbezinning 2019-2020

De Nieuwjaarsbezinning 2019-2020 heeft twee collages die horen bij de thema's van de mission board workshops, 'Dromen' en 'Nieuw begin'. Download hier de collages.

Loslaten

Inspiratie om los te laten


Keer naar binnen met je aandacht en observeer je gedachten en gevoelens. Welke belemmerende overtuigingen, die jou niet meer dienen, laat je gaan? Welke oude emoties kun je nu vrijgeven?
Kun je het leven vertrouwen en de controle loslaten?

Transformeer je oude patronen... en wees vrij!