Workshop Zelfzorg voor ZZP'ers


Datum


Vrijdag 18 juni, van 13.30 tot 16.30 uur

We zijn met een kleine groep, zodat we voldoende afstand kunnen houden.


Kosten


€ 65 incl. koffie/thee en lekkers en materialen.

Waarom Zelfzorg voor ZZP'ers


Als ZZP'er heb je veel ideeën en wil je steeds nieuwe dingen leren en doen. Je kunt ook een druk voelen om omzet te draaien. Er komt veel op je af, en je gaat maar door. Hoe zorg je als HSP dat je kunt werken zonder uitgeput te raken?


Ontspannen werken


Signalen van spanning, drukte of vermoeidheid nodigen uit om stil te staan en te luisteren naar je gevoel en intuïtie. Om je af te vragen of je zaken anders kunt aanpakken en of je wel de juiste dingen doet. 

Welke keuzes zijn er te maken, hoe kun je begrenzen? Welke dingen wil je graag blijven doen, welke zaken kun je beter afstoten? Wat heb jij nodig om in balans te blijven en fijn te werken?


Hoe kun je meebewegen met de flow? En hoe zorg je dat je energie niet alle kanten op stroomt? Deze vragen en thema's komen aan de orde in de workshop.

Voor wie


De workshop is speciaal voor hoogsensitieve ZZP'ers. Je ontmoet gelijkgestemden. Je deelt je ervaringen en leert van elkaar. 

Werkvormen

  • uitwisseling van ervaringen
  • meditatie
  • creatieve intuïtieve oefeningen (schrijven, de Inner Child kaarten, collage maken)

Aanmelden

Aanmelden kan via het formulier hieronder en per mail naar info@vialusanne.nl. Vermeld je naam, e-mail en factuuradres en de datum van de workshop.

Aanmelden workshop Zelfzorg voor ZZP'ers