Collageworkshop Verbeeld je verlangen

 

Je wilt je verlangen in werk uitbeelden, een talent ontdekken of de sfeer van je huis bepalen met een moodboard of vision board

Misschien wil je leren om van verschillende plaatjes een mooi geheel te maken. Of je wilt gewoon lekker creatief bezig zijn. Alles is goed.

In deze workshop ga je actief aan de slag om je creatieve stroom aan te boren. 

Intuïtief collages maken verbindt je met je diepere verlangens. Deze op papier uiten, zet een beweging in gang naar verwezenlijking van wat je ten diepste wilt. 

Wat gaan we doen

Je brengt jouw persoonlijke vraag of doel in. We beginnen met een ontspannings-meditatie die je bij je innerlijke stilte en een diepere laag brengt. 

Van daaruit ga je intuïtief aan de slag. Je zoekt plaatjes op kleur, of vorm, of wat jou maar aanspreekt. 

Van losse plaatjes maak je een nieuw geheel: het is fijn als het als een puzzel op zijn plek valt. Je zult zien, wat je maakt is magisch.

Het belang van creativiteit 

Mijn ervaring is, creatief bezig zijn vanuit gevoel en intuïtie brengt je in contact met je eigen bron. Zo komt een krachtige energie vrij die je kunt inzetten om het leven te leiden dat bij je past.  

En je bevrijdt het spelende kind in jezelf. Dat is niet 'kinderachtig', dat is de pure zijnskracht waar we als kind nog mee verbonden waren. 

Dit brengt flow en nieuwe energie. Het helpt je om te ontspannen en te genieten!    

Wat krijg je in een workshop

  • je werkt met een persoonlijke vraag of doel 
  • als je het even niet meer weet, help ik je met persoonlijke tips
  • alle materialen zijn aanwezig, zoals papier, lijm, scharen en vele verschillende mooie tijdschriften
  • er is de juiste focus, een vertrouwelijke sfeer en prettige energie

Data en kosten

Vrijdag 12 oktober, van 10.00 - 13.00 uur
Vrijdag 9 november, van 10.00 - 13.00 uur

Speciale Nieuwjaarsworkshop: vrijdag 25 januari 2019, van 10.00 - 13.00 uur

Je maakt je Vision board voor 2019: wat wil je ontwikkelen, leren of doen in het nieuwe jaar? Je krijgt in december een werkboek met vragen om terug te kijken op het vorige jaar en vooruit te blikken naar het komende. De periode tussen Kerst en Oud & Nieuw is bij uitstek geschikt om stil te staan, naar binnen te keren en voor bezinning.

De workshop collage maken kost 45 euro inclusief materialen, koffie, thee en lekkers.

Jouw workshop op locatie

Je kunt me ook uitnodigen om op locatie een collage workshop te geven, bijvoorbeeld met een thema, gericht op verbeelden van een verlangen. Interesse? Vul het formulier in.

Ik vond het TOP dat je iedereen mee kreeg in de meditatie / moment van stilte, erg goed begeleid! Ook goed stil te staan bij ieders thema in het begin rondje, ik vond het mooi om te zien, dat er blijkbaar direct een soort veiligheid was, waardoor iedereen best open was (en nogmaals; velen kenden elkaar niet). Ik vond het leuk te zien dat een aantal dames jou even op zochten voor een spar-moment, ik denk dat je erg toegankelijk over komt en dat ook goed hebt aangegeven in het begin van de workshop. (Het betrof een workshop op verzoek, voor 14 personen over de vraag 'waar wil je naartoe met je werk of bedrijf')

 
Leuke manier om creatief bezig te zijn en je doel, intentie of gevoel te kunnen plaatsen. Aanrader!
(Janny)
Ik raad iedereen aan om bij Lusanne een workshop collages maken te volgen. Je maakt prachtige dingen en je gaat blij weer naar huis. (Monique)

Bel 023 - 205 22 95 of mail Lusanne voor meer informatie. Of meld je meteen aan.


Aanmelden voor de Collage workshop

Neem contact met ons op