Mijn ruimte is te huur voor creatieve arbeid en workshops

 
 

Tarieven


Voor workshops voor maximaal 8 personen 

  • huur ruimte, inclusief koffie, thee, lekkers      € 45 per dagdeel 
  • strippenkaart 5 x voor de prijs van 4              € 180  

Als atelier voor eigen creatieve werkzaamheden  

  • huur ruimte, inclusief koffie, thee, lekkers        € 25 per dag  
  • strippenkaart 5 x voor de prijs van 4                € 100

NB Deze prijzen zijn (excl btw) voor huur van de ruimte inclusief koffie, thee en lekkers, maar zonder gebruik van mijn materialen.

Het atelier is op elke dag te huur, ook op zaterdag en zondag en in de avonden. De enige vaste uitzondering is vrijdagochtend.

De ruimte is 25 m2. Er staat een grote vierkante tafel van 2,44 x 2,44 meter met 8 stoelen erom heen. Er is een waterkoker, er zijn kannen voor heet water en theezakjes, suiker, honing en melk. Er is ook een Senseo met pads. Ook koekjes zijn inbegrepen.

Heb je vragen? Stel ze gerust! Mail info@vialusanne.nl of bel 023 - 205 22 95 of 06 - 556 299 00


Aanvragen van de ruimte

 

Broedplaats BOGOTÁ
Haarlemmerstraatweg 79
​1165 MK Halfweg

Met de auto

De locatie is goed bereikbaar met de auto en parkeren is gratis. Als je het terrein opkomt, ga je meteen naar links. Daar is de hoofd- ingang. Bel me even op 06 - 556 299 00, dan kom ik je ophalen.


Met de fiets
Met de fiets is het ook goed te doen, afhankelijk van waar je woont natuurlijk. Vanaf het centrum van Haarlem is het 20 - 25 minuten. Als je het fietspad langs het spoor neemt kom je een eindje voorbij de A9 een spoorwegovergang tegen, als je het spoor oversteekt en de voetgangerstunnel neemt onder de N200 door, sta je meteen tegenover BOGOTÁ.

Met het openbaar vervoer

Vanaf station Halfweg is het 20 - 25 minuten lopen en vanaf de dichtst bijzijnde bushalte 20 minuten. Kijk in de reisplanner voor een actueel reisadvies.

Voor wie een OV-fiets abonnement heeft (gratis), er staan OV-fietskluizen op station Halfweg. Het is ruim 5 minuten fietsen.