Aanmelden voor de workshop

Aanmelden kan ook per mail. Stuur je naam, e-mailadres en factuuradres naar info@vialusanne.nl en vermeld de workshop die je wilt doen.

Workshop De belofte van burn-out


Wat is de betekenis van burn-out en hoe kun je na burn-out je leven en werk weer betekenis geven?

Waarom raken we uitgeput, wat wil ons lichaam zeggen? Wat is de boodschap? Deze vragen stellen is nodig om antwoorden te krijgen die je helpen om te herstellen en te voorkomen dat je weer opgebrand raakt.

De belofte van burn-out

Burn-out nodigt uit om stil te staan en te luisteren naar je gevoel en intuïtie. Om je grenzen aan te geven. En je af te vragen, doe ik wel de juiste dingen? Als je je diepere drijfveren en verlangens volgt en doet waar je blij van wordt, krijg je energie. Als je deze energie volgt, kom je in je eigen levensstroom en gebeurt er wat de bedoeling is.

Over het algemeen treft burn-out mensen die zich verantwoordelijk voelen, het goed willen doen en gevoelig zijn voor verwachtingen en eisen van de omgeving. Ze willen voldoen. Vaak zit hier een idee van 'moeten'. Zo kun je in een cirkel van uitputting terechtkomen, die uiteindelijk leidt tot burn-out. Hoe doorbreek je de vicieuze cirkel?

De bijeenkomst is speciaal voor hoogsensitieve personen. Wat heb jij nodig om te herstellen van burn-out en te voorkomen dat je weer uitvalt? Werkvormen:

  • uitwisseling van ervaringen
  • informatie over doorbreken van de cirkel van uitputting
  • meditatie
  • creatieve oefeningen (schrijven, collage)

Datum: vrijdag 20 november, van 14.00 tot 17.00 uur

Kosten: € 65 incl. koffie/thee en lekkers. Het boek De belofte van burn-out krijg je gratis bij deelname aan de workshop.