Internationale Vrouwendag 8 maart 2019

Creatieve workshops Beelden van vrouwelijkheid

 

Het is op vrijdag 8 maart internationale Vrouwendag. Een mooie dag om onze vrouwelijkheid te vieren! Ik geef twee creatieve workshops om vrouwelijkheid of vrouwelijke energie uit te beelden.

Van 10.00 - 13.00 uur: Collage maken

Van 14.00 - 16.00 uur: Intuïtief schilderen

Intuïtief schilderen en collage maken verbindt je met wat in je leeft aan diepere verlangens, wensen of behoeften. Deze uiten op papier of doek zet een beweging in gang naar verwezenlijking ervan.


Workshop Collage maken, 10.00 uur

We beginnen met een ontspannings-meditatie die je bij je innerlijke stilte en een diepere laag brengt. 

Van daaruit ga je intuïtief aan de slag. Je zoekt plaatjes op kleur, of vorm, of wat jou maar aanspreekt. 

Van losse plaatjes maak je een nieuw geheel: het is fijn als het als een puzzel op zijn plek valt. Je zult zien, wat je maakt is magisch. De beelden, de kleuren, ze spreken tot je. Samen kijken we daarna wat jouw collage je te zeggen heeft.


Workshop schilderen, 14.00 uur

Eerst doen we ontspanningsmeditatie om je bij je innerlijke stilte te brengen. Van daaruit ga je intuïtief aan de slag.

Dan kies je kleuren die je aanspreken. Als een 'spelen met verf ga je aan de slag. ​Zo boor je pure scheppingskracht aan.

Je zult zien, wat je maakt is magisch. De beelden, de kleuren, ze spreken tot je. Samen kijken we daarna wat jouw schilderij je te zeggen heeft.

Vrouwelijke creativiteit 

Mijn ervaring is, creatief bezig zijn vanuit gevoel en intuïtie brengt je in contact met je eigen bron. Zo komt een krachtige creatieve energie vrij die je kunt inzetten om het leven te leiden dat bij je past.  

En je bevrijdt het spelende kind in jezelf. Dat is niet 'kinderachtig', dat is de pure zijnskracht waar we als kind nog mee verbonden waren. 

Dit is naar mijn mening ook een vrouwelijke kracht. Deze brengt flow en nieuwe energie. Het helpt je om te ontspannen en te genieten!    

Wat krijg je in een workshop

  • je werkt met een persoonlijke vraag of doel 
  • als je het even niet meer weet, help ik je met persoonlijke tips
  • alle materialen zijn aanwezig, zoals papier, lijm, scharen en vele verschillende mooie tijdschriften, verf, kwasten en doek
  • er is de juiste focus, een vertrouwelijke sfeer en prettige energie

Kosten

Er zijn twee workshops op vrijdag 8 maart 2019:
van 10.00 - 13.00 uur: Collage maken
van 14.00 - 16.00 uur: Schilderen

Je kunt aan beide workshops meedoen, of een van beide. Doe je met beide workshops mee? Dan is er de gelegenheid om tussen 13.00 en 14.00 uur samen te lunchen in Café Klein BOGOTÁ.

De kosten zijn 45 euro per workshop, inclusief koffie, thee en lekkers. De lunch is voor eigen rekening.


Leuke manier om creatief bezig te zijn en je doel, intentie of gevoel te kunnen plaatsen. Aanrader!
(Janny)
Ik raad iedereen aan om bij Lusanne een workshop collages maken te volgen. Je maakt prachtige dingen en je gaat blij weer naar huis. (Monique)

Aanmelden voor de workshops

Neem contact met ons op
 
Een fijne creatieve workshop waarbij je uiting kan geven aan je innerlijk en dit zeer vrij kan doen, zonder druk. Top vond ik de meditatie om tot jezelf te komen en in het nu. In één woord gezegd, was de workshop bevrijdend. Een aanrader! (Esther)

Doe de gratis geleide meditatie of energie-oefening!

Meld je aan voor wekelijkse inspiratie Via Lusanne en ontvang vele voordelen

 

Je krijgt gratis toegang tot de Inspiratie Bibliotheek met meditaties en collages. Maandelijks wordt de bibliotheek aangevuld met nieuwe oefeningen en collages. Als abonnee van de inspiratiemails krijg je regelmatig korting op coaching en training.

Ook ben je als eerste op de hoogte van nieuwe workshops en kun je je tijdig aanmelden.

Houd daarom de inspiratiemails op zondag in de gaten! Onderaan elke mail vind je de link direct naar de Inspiratie Bibliotheek.