Word een jaar lang Vriend van atelier Via Lusanne

en werk op een creatieve manier aan je ontwikkeling

 

Heb je nieuwe inspiratie nodig? Wil je werken met energie en levenslust? Wil je iets doen met je creativiteit?

 

Word Vriend en geniet vele voordelen

  • een jaar lang onbeperkt toegang tot alle creatieve activiteiten
  • in dit jaar 40% korting op coaching en training
  • tussendoor contact over jouw vragen telefonisch of per e-mail
  • speciale Vrienden activiteiten: high tea of borrel met workshop

Elke vrijdag ochtend is er een creatieve activiteit: de eerste en derde vrijdag van de maand kun je samen schrijven in het open atelier. De tweede vrijdag van de maand is er een workshop collage maken en de vierde een workshop intuïtief schilderen.


Wat wil je ontwikkelen?

Je neemt bewust tijd voor jezelf. Je geeft je creativiteit de ruimte. Schrijven, schilderen en collage maken brengt je talenten naar boven. Je boort je kracht aan. Je krijgt er energie van.

Je kunt in dit jaar een enorme ontwikkeling doormaken. Herstellen van burn-out, beter in je vel komen, je missie in werk vinden. Je kunt een doel stellen, of wel zien hoe jouw groei zich ontvouwt. Hoe dan ook, je zult stap voor stap verder komen.

Je kunt op elk moment instappen. Het is een afspraak met jezelf, een commitment aan je persoonlijke ontwikkeling die je aangaat voor een jaar. Elke maand kun je gratis meedoen met de creatieve activiteiten, bijna elke week is er iets te doen: schrijven, schilderen of collage maken.

Maak tijd voor de dingen die je voeden!


Jouw investering en rendement

Zie het als een abonnement. Met onbeperkte toegang tot creatieve sessies. En 40% korting op coaching en training. Als je even wilt sparren ben ik er voor je, via de e-mail of telefoon. En minimaal eens per jaar is er een speciale Vriendenactiviteit.

Je kunt in dit jaar ook een Loopbaantraject, Manifesteer je missie workshop en de training Nooit meer burn-out volgen. Of persoonlijke coaching op maat. Als Vriend krijg je hierop 40% korting.

De prijs van het Vriendenabonnement is € 400 als je in één keer betaalt. Per maand betalen kan ook, je betaalt dan 10 x € 45. Het jaar bestaat uit 10 maanden, in vakantieperiodes zijn er geen activiteiten. Als je elke maand maar één workshop doet, heb je je abonnementsgeld er al uit!

Stap deze zomer in voor extra korting

Je kunt Vriend worden vanaf september 2018. Als je in juli of augustus besluit om vriend te worden en in één keer betaalt, steun je meteen de crowdfundingsactie voor mijn boek. In dat geval krijg je een jaar lang zelfs 50% korting op coaching en training!


Is dit iets voor jou? Meld je nu aan!

Contacteer Ons
Het open atelier schrijven met Lusanne helpt me om tijd vrij te maken om te schrijven. De open en ongedwongen sfeer die Lusanne creëert maakt het samen schrijven aan je eigen werk tot een feestje. (Anne)
De Manifesteer je missie sessie bracht me enthousiasme om door te gaan, een duidelijk plan en geloof in mijn eigen kunnen en mijn concept. De adviezen en aanvullingen op m’n plannen waren verrassend. Vage ideeën zijn vorm gegeven en er is een kant en klaar stappenplan ontstaan. Top vond ik de rust die je uitstraalde, de ruimte waar je je direct op je gemak voelt en die inspirerend werkt, je kennis van zaken en de opbouw van de workshop. De opgedane kennis werkt thuis nog heel lang door. (Gonnie)
Ik raad iedereen aan om bij Lusanne een workshop collages maken te volgen. Je maakt prachtige dingen en je gaat blij weer naar huis. (Monique)

Met een dankbaar gevoel kijk ik terug op de workshop Manifesteer je missie. Lusanne stelde goede verdiepende vragen, stimuleerde mijn creativiteit en gaf ruimte voor reflectie, waardoor zaken helder werden en ik vanuit andere invalshoek naar zaken kon kijken. Door de workshop, met als tastbaar resultaat mijn collage, ben ik een stap verder gekomen in het manifesteren van mijn missie. (Nadine)

Ik heb de training Nooit meer burn-out gebruikt om het pad te vinden naar 'voor altijd gezond werken'. Ik vind Lusanne een fantastische coach. TOP vond ik de vragen die ze stelt, de creatieve sessies, mijn talenten de ruimte geven, de atmosfeer in de trainingsruimte (bloemen, schoonheid, lekkers, verwennen, energie). (Ymke)

Een fijne creatieve workshop waarbij je uiting kan geven aan je innerlijk en dit zeer vrij kan doen, zonder druk. Top vond ik de meditatie om tot jezelf te komen en in het nu. In één woord gezegd, was de workshop bevrijdend. Een aanrader! (Esther)

Samen schrijven zorgde voor een onverwacht hoge productie. Met deze aanzet kon ik het thuis makkelijk afmaken. Samen met hetzelfde bezig zijn geeft mij een ongekend gevoel van saamhorigheid. Je hoort hoe anderen het doen en krijgt daardoor ook nog waardevolle tips. (Maaike)

Wat ik top vond aan de workshop was de open sfeer, zonder oordeel. De werkvormen waren leuk, vloeiend. Het gaf me een bevestiging dat dit bij me past en helpt me in mijn proces om te helen en tot mezelf te komen. Het heeft me een zetje in de goede richting gegeven. (Simone)