Mijn missie

Inspireren en begeleiden van hoogsensitieve personen die na een burn-out werk willen dat past bij hun drijfveren en kwaliteiten en/of die hun zielemissie of levensdoel willen realiseren.

 

Mijn visie op burn-out

De boodschap van burn-out is: Wees trouw aan je gevoel en intuïtie en wat voor jou belangrijk is. Doe waar je blij van wordt en energie van krijgt.

Doen waarvoor we hier zijn

Burn-out vraagt je om jouw unieke pad te volgen. We zijn hier om iets te betekenen voor anderen. We hebben ook de kwaliteiten om dit te doen. 

Het is belangrijk dat je leert om trouw te zijn aan hoe je je voelt en wat je aankunt, in plaats van wat 'moet'.

Vaak overheerst het denken, ten koste van ons gevoel, intuïtie en spontaan gedrag. Dan bestaat het leven uit verplichtingen. Dit kost veel energie.

Een leven met meer energie

Meestal treft burn-out mensen die zich verantwoordelijk voelen, het goed willen doen en gevoelig zijn voor verwachtingen van anderen. Ze willen voldoen.

Als je je diepere drijfveren en verlangens volgt en doet waar je blij van wordt, dan krijg je energie. Als je deze energie volgt, kom je in jouw levensstroom en gebeurt er wat de bedoeling is. 

 

Via-U

Deze collage verbeeldt de weg naar werken met meer energie, rust en balans. De weg leidt eerst naar binnen, naar de bron in jou. Daar ontdek je je Zelf en je Werk. Dan ga je weer naar buiten, om je werk concreet in de wereld te zetten.

Lees gratis de eerste 3 hoofdstukken!

Boek De belofte van burn-out


Mijn visie op werken met energie aan je missie vind je terug in het boek De belofte van burn-out, stappenplan voor werken met nieuwe energie. Het helpt je uit je cirkel van uitputting en in balans te komen. Het Via-U model geeft je de nodige inzichten en handvatten.

Voor het boek heb ik 12 mensen geïnterviewd en het boek staat vol met praktische inspiratie en tips voor omgaan met hoogsensitiviteit.