UWV Werk Fit traject voor hoogsensitieve personen

In een Werk fit traject bekijken we wat je nodig hebt om weer richting de arbeidsmarkt te gaan en welk werk het beste past bij jouw drijfveren en kwaliteiten. Via Lusanne is gespecialiseerd in HSP en burn-out.


Je kunt jouw traject zelf samenstellen. De coach van jouw keuze is je vaste aanspreekpunt, daarnaast kun je sessies doen bij andere coaches uit het team die hun specifieke aanbod en expertise hebben. 

Naast persoonlijke gesprekken kunnen creatieve werkvormen, spelvormen en familieopstellingen deel uitmaken van het traject. De coaching kan zowel face-to-face als telefonisch of via Skype / Zoom.


Zicht op je kwaliteiten en motivatie


Door een burn-out heb je misschien minder zelfvertrouwen. In het traject kijken we daarom naar je sterke kanten en kwaliteiten en wat je te bieden hebt. We hepen je helder krijgen waar je blij van wordt en van welk werk je energie krijgt. We leren je om je grenzen te voelen en bewaken en om in balans te blijven. We proberen je in beweging te krijgen met een stage of vrijwilligerswerk in een richting die bij jou past.

 

Kennismaken


Heb je interesse in Via Lusanne? Neem contact op voor een (telefonische) kennismaking en om de mogelijkheden te bespreken. Gebruik het formulier onderaan de pagina of mail info@vialusanne.nl of bel 023 - 205 22 95. Of lees verder! Hieronder vind je meer informatie over de coaches en het aanbod.

Het team van coaches

Lusanne Hogeweg
Haarlem/Halfweg


Loopbaancoach sinds 2003. Na een rechten studie gewerkt bij de overheid op gebied van personeel & organisatie. 

Specialiteit: Je missie leven. Werk doen waar je energie van krijgt en iets mee kunt betekenen voor anderen. Naar je intuïtie luisteren. Van angst naar liefde.

Bijzondere aanpak: Creatieve workshops, online cursussen en coaching Leef je ziele-missie

Auteur van het boek 'De belofte van burn-out.'


Paula Koekkoek
Hoorn


Loopbaancoach en jobcoach sinds 2004. Daarnaast heeft zij brede ervaring opgedaan in o.a. Zorg en Welzijn, in diverse functies.


Specialiteit: Stevig staan in je hoog sensitiviteit, zinvol werk waar je energie van krijgt. Hoofd en gevoel verbinden, communicatie.

 

Bijzondere aanpak: Creatieve werkvormen, natuurgeneeswijzen, energetisch werken en spelvormen. Geleide visualisaties en meditaties.

Annemarie de Blois
Heemskerk


Coach sinds 2012. Naast een studie pedagogie gewerkt als verpleegkundige, leerkracht en Hogeschool docent. 

Specialiteit: Kennismaken met je hoogsensitiviteit,  je HSP kwaliteiten ontdekken en leren toepassen als een kracht. Op zoek naar wat energie geeft en naar balans.

Bijzondere aanpak: Inspiratiespel, Emotie-spel, biografie. Themabijeenkomsten voor HSP's.

Auteur van ‘Wie ben ik als hoogsensitief persoon?’

Frank Wolff
Heemstede


Loopbaancoach sinds 2004. Na de opleiding personeelswerk brede ervaring opgedaan als HR professional en consultant. 

Specialiteit: In korte tijd helderheid bieden in je talentenprofiel. Met een systemische blik je situatie snel kunnen doorgronden.

Bijzondere aanpak: Familie-opstellingen, loopbaan-opstellingen, talenten-opstellingen en dilemma-opstellingen.

Cranio-sacraal behandelingen zijn ook mogelijk.

We bieden oprechte interesse, diepgang en een spirituele kijk op ontwikkeling

Ons aanbod in persoonlijke en loopbaan ontwikkeling


Persoonlijke coaching doorbreken van vicieuze cirkels, leren grenzen aan te geven en belemmerende gedachten om te zetten in denken in kansen.

Loopbaancoaching met als doel vinden van het meest vitaliserende loopbaan-perspectief. Ook leer je je te oriënteren op de arbeidsmarkt en helpen we je bij  sollicitatievaardigheden zoals opstellen van een goed CV of bij onderzoeken van de mogelijkheid van zelfstandig ondernemerschap.

Specialiteiten Kernkwaliteiten, Omgaan met hooggevoeligheid, meditatie voor rust en balans, Familieopstelling, Loopbaanopstelling, Energiehuishouding, Inspiratiespel, Emotiespel.

Creatieve werkvormen zoals schrijven, intuïtief schilderen, collage maken.

Online cursussen: Meditatie, Patronen doorbreken, Je ziele-missie leven.

Wij zetten ons in om jou tot bloei te laten komen!

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Bel Lusanne op 023 - 2052295 of 06 - 55629900 of mail info@vialusanne.nl. Of gebruik het formulier.

© Website ontwerp en teksten: Lusanne Hogeweg. Foto's: Malincha Vink. Logo: Bauke Hondema.