Re-integratie na burn-out met een UWV Werk Fit traject

 

Wat is een UWV Werk Fit traject

Als je in de ziektewet zit of een arbeidsongeschiktheidsuitkering hebt, kun je via het UWV een Werk Fit traject doen. Ook als je minder dan 35% bent afgekeurd, in de WW zit en een beperking hebt, kun je een Werk Fit traject doen.

Dit houdt in dat je wordt voorbereid op terugkeer naar werk. Je weet misschien nog niet welk werk je wilt, of je ervaart faalangst of andere belemmeringen. Het traject biedt begeleiding die je helpt om sterker te staan en weer mee te doen.

Zicht op je kwaliteiten en talenten

Door een burn-out heb je misschien minder zelfvertrouwen. In het traject kijken we daarom naar jouw sterke kanten, je kwaliteiten en talenten en wat je daarmee te bieden hebt. We maken de vertaalslag naar het werk dat je daarmee zou kunnen doen.

Ontdek je motivatie en drijfveren

Om te kunnen blijven werken met energie is het belangrijk om je intrinsieke motivatie te kennen en te handelen vanuit je diepere drijfveren. Ook kijken we naar je inzet en bewaken van grenzen.

Door middel van creatieve workshops en een snuffelstage tracht ik je weer in beweging te krijgen, een richting op die echt bij je past, zodat je vol zelfvertrouwen kunt werken.

Onderdelen van het traject

  • verbeteren van je persoonlijke effectiviteit
  • versterken van je werknemersvaardigheden
  • in beeld brengen van je arbeidsmarktpositie

Elk traject is maatwerk en wordt in overleg afgestemd op je situatie en behoeftes. Mijn aanpak bestaat uit persoonlijke coaching, loopbaan oriëntatie en creatieve werkvormen.

Kijk voor meer informatie bij het loopbaantraject Ontdek je talenten en coachingstraject Energie in je werk.

Ook is het mogelijk een Manifesteer je missie sessie te doen en deel te nemen aan creatieve workshops met anderen, zie de agenda. Als je deze creatieve workshops liever individueel doet, is dat uiteraard ook mogelijk.

Een Werk Fit traject in gang zetten

Je mag voor dit traject zelf een coach uitzoeken. Vraag hiernaar bij je arbeidsdeskundige of re-integratie begeleider van het UWV.

Wil je een coach die kennis en ervaring heeft met hooggevoeligheid? Wil je graag door mij worden begeleid? Dat kan. Ik werk samen met re-integratie bureau NU Coaching. Dit bureau is bekend bij het UWV.

Neem contact met mij op voor een eerste vrijblijvende (telefonische) kennismaking en om de mogelijkheden te bespreken. 

Gebruik het formulier om contact op te nemen, je kunt je vraag alvast stellen. Of mail naar info@vialusanne.nl of bel 023 - 205 22 95.

Als je weet en doet wat bij je past, krijg je zin in werk en krijgt werk zin

Contact opnemen over een Werk Fit traject

Neem contact met ons op

Doe de gratis geleide meditatie of energie-oefening!

Meld je aan voor inspiratie Via Lusanne en ontvang vele voordelen

 

Je krijgt gratis toegang tot de Inspiratie Bibliotheek met meditaties en collages. Maandelijks wordt de bibliotheek aangevuld met nieuwe oefeningen en collages. Als abonnee van de inspiratiemails krijg je regelmatig korting op coaching en training.

Ook ben je als eerste op de hoogte van nieuwe workshops en kun je je tijdig aanmelden.

Houd daarom de inspiratiemails op zondag in de gaten! Onderaan elke mail vind je de link direct naar de Inspiratie Bibliotheek.