Talentenworkshop

 

Ik zit niet op mijn plek, wat wil ik nou

Concreet resultaat

Doel van het traject is ontdekken in welk werk jij op je plek bent. Resultaat is een helder zicht op je kwaliteiten en vaardigheden, wat jou drijft en wat je te bieden hebt. Je weet welke richting je op gaat.

Kosten

Het coachingstraject (vijf gesprekken van maximaal 2 uur) kost 750 euro incl btw als je het zelf betaalt. Het is mogelijk in drie termijnen van 250 euro te betalen.

Als je werkgever betaalt zijn de kosten 1.200 euro excl btw.

Re-integratie na burn-out

Het traject is geschikt bij preventie en re-integratie van burn-out. Het kan onderdeel zijn van een Werk Fit traject via het UWV. Via Lusanne werkt samen met re-integratiebureau NU Coaching. Vraag ernaar bij je re-integratie begeleider of arbeidsdeskundige.

Intake / kennismaking

Wil je eerst meer informatie en overleggen of het traject iets voor je is? Je kunt een gratis kennismakingsgesprek voeren via de telefoon/Skype.

Wil je een persoonlijk intakegesprek van een uur? Dit kost 50 euro. Als je daarna besluit om het traject te gaan doen, wordt dit bedrag in mindering gebracht.

Mail Lusanne of bel 06 - 55629900 om een afspraak in te plannen.

Heb je het gevoel dat dit traject echt iets voor jou is, en dat het je verder kan helpen? Meld je hier aan.


Aanmelden traject Ontdek je talenten


Neem contact met ons op
De collage die ik bij Lusanne heb gemaakt, helpt me om regelmatig weer contact te maken met het gevoel dat de basis vormt voor mijn praktijk. (Jill)
 
Je luistert erg goed en weet het geheel te ordenen voor me, zodat ik bewust en, meer nog, onbewust verder pak. Ben echt verder gekomen in bewustwording! Ik heb geleerd om niet te snel te willen en het de weg van moeiteloosheid te laten volgen. Ik vind je top! (Toos)

Ontdek je drijfveren en je kwaliteiten 

Het traject helpt je om op een rijtje te zetten wat je kwaliteiten en drijfveren zijn en ontdekken welk werk het beste bij je past. 

Met een beter zicht op je kwaliteiten en uitdagingen, krijg je meer zelfvertrouwen. 

Opzet van het traject

Het traject bestaat uit vijf gesprekken van maximaal twee uur en duurt circa drie maanden. Je krijgt een werkboek met opdrachten.

Waar nodig worden de gesprekken aangevuld met een meditatie en creatieve opdrachten.

Thema's van de gesprekken

Curriculum Vitae: We lopen je loopbaan (opleidingen en ervaringen) door en kijken naar de keuzes die je daarin hebt gemaakt. Dit geeft helderheid over je leven en loopbaan en waar je nu staat.

Biografie: Je beschrijft je leven. Als we je verhaal bespreken, wordt zichtbaar welke thema's spelen in je leven en wat de rode draad is. Ook krijg je meer zicht op je (kern)kwaliteiten.

Vitaliteit en zingeving: We zetten op een rijtje wat belangrijk voor jou is in je leven en werk, waar je energie van krijgt en wat energie kost. Je krijgt meer zicht op waar je behoefte aan hebt en hoe je dit kunt realiseren.

Drijfveren en verlangens: Je beschrijft je ideale leven en je mooiste beroepen. Je mag dromen, wensen en verlangen. Zo krijg je zicht op je motivatie en wat je nu het liefst doet.

Concretiseren toekomstperspectief: Je weet welk werk je wilt doen. Je hebt zicht op je capaciteiten en een besef van je mogelijkheden. Je bepaalt welke richting je op gaat en zet de 1e stap.

Ik vond het erg prettig dat je niet mij vertelde wat ik moest gaan doen maar het mij zelf liet ontdekken. En ik ging door de gesprekken sommige dingen in een wat ander perspectief zien, wat realistischer, wat genuanceerder over mezelf denken. En het was goed voor mijn zelfvertrouwen. (

Yvette)

Ik vond het erg fijn dat er zoveel aandacht is voor je persoonlijkheid, wie jij bent, wat je echt wilt, wat goed voor je is. Dit heeft me een visueel beeld gegeven wat mijn gevoel vertegenwoordigt, wat ik in iedere situatie steeds weer kan gebruiken. Bij het maken van iedere volgende keuze zal ik me nu afvragen 'doet het mijn lampje branden?' en dan weet ik of het goed zit. (Claske)

Beluister de gratis meditatie of doe de energie-oefening!

Meld je aan voor wekelijkse inspiratie Via Lusanne en ontvang vele voordelen

 

Je krijgt gratis toegang tot de Inspiratie Bibliotheek met meditaties en collages. Maandelijks wordt de bibliotheek aangevuld met nieuwe oefeningen en collages. Als abonnee van de inspiratiemails krijg je regelmatig korting op coaching en training.

Ook ben je als eerste op de hoogte van nieuwe workshops en kun je je tijdig aanmelden.

Houd daarom de inspiratiemails op zondag in de gaten! Onderaan elke mail vind je de link direct naar de Inspiratie Bibliotheek.