Intuïtief schilderen Bevrijd je creatiekracht 

 

Bij intuïtief schilderen hoeft het niet mooi te zijn. Je mag spelen, met verf, met kleur.

Ga voorbij aan je gedachten als 'het moet iets worden' of 'ik kan niet schilderen' en bevrijd je van wat moet. Deze zelfexpressie werkt door naar de rest van je leven, je durft meer.

Intuïtief schilderen geeft energie

In deze creatieve workshops ga je je eigen stroom aanboren. Op die manier creatief bezig zijn, brengt flow en nieuwe energie. Het helpt je om te ontspannen en meer te genieten.

Het kan behulpzaam zijn bij herstel en preventie van burn-out. Om uit je hoofd te zakken, uit het moeten. En te leven vanuit je gevoel.


Het belang van creativiteit 

Vaardigheid om te schilderen is helemaal niet nodig. Het gaat erom verbinding te maken met jezelf, met je spontane scheppingskracht.

Op deze manier schilderen werkt transformerend, er komt energie vrij die je kunt inzetten om het leven te leiden dat echt bij je past.


Wat gaan we doen

Eerst is er een rondje om jouw vraag op het thema te bespreken, dan doen we ontspanningsmeditatie om je bij je innerlijke stilte te brengen. Van daaruit ga je intuïtief aan de slag.

Dan kies je kleuren die je aanspreken. Als een 'spelen met verf ga je aan de slag. ​Zo boor je pure scheppingskracht aan.


Bij herstel van burn-out

Als je herstellende bent van burn-out, of om burn-out te voorkomen, kan het fijn zijn om intuïtief te schilderen. Het haalt je uit je hoofd en brengt je meer bij je gevoel en innerlijke kompas.

Je kunt werken met burn-out thema's: grenzen, balans of energie.


Datum en kosten

Er zijn geen workshops gepland. 


Aanmelden voor intuïtief schilderen


Neem contact met ons op

Zeer inspirerende workshops waar je ook echt iets aan hebt. (Meriam)

Een fijne creatieve workshop waarbij je uiting kan geven aan je innerlijk en dit zeer vrij kan doen, zonder druk. Top vond ik de meditatie om tot jezelf te komen en in het nu. In één woord gezegd, was de workshop bevrijdend. Een aanrader! (Esther)

Het programma was erg leuk: eerst een meditatie, dan een oefening en dan op doek en bespreken. Goede manier om voor iedereen bij de kern te komen. (Marieke)

Dit is echt een aanrader om te doen. Niet alleen omdat je een burn-out hebt, maar je ontdekt zoveel meer over jezelf terwijl je op deze manier schildert. (Ineke)

Wat ik top vond aan de workshop was de open sfeer, zonder oordeel. De werkvormen waren leuk, vloeiend. Het gaf me een bevestiging dat dit bij me past en helpt me in mijn proces om te helen en tot mezelf te komen. Het heeft me een zetje in de goede richting gegeven. (Simone)

Doe de gratis geleide meditatie of energie-oefening!

Meld je aan voor inspiratie Via Lusanne en ontvang vele voordelen

 

Je krijgt gratis toegang tot de Inspiratie Bibliotheek met meditaties en collages. Maandelijks wordt de bibliotheek aangevuld met nieuwe oefeningen en collages. Als abonnee van de inspiratiemails krijg je regelmatig korting op coaching en training.

Ook ben je als eerste op de hoogte van nieuwe workshops en kun je je tijdig aanmelden.

Houd daarom de inspiratiemails op zondag in de gaten! Onderaan elke mail vind je de link direct naar de Inspiratie Bibliotheek.