Re-integratie naar werk na burn-out

 

Re-integratie als je nog in dienst bent

Je kunt bij Via Lusanne terecht voor begeleiding bij re-integratie na een burn-out. Zowel bij een terugkeer in de eigen functie, als bij een re-integratie naar ander werk binnen of buiten de eigen organisatie. Begeleiding bij het solliciteren en starten van een eigen bedrijf is ook mogelijk. 

Elk re-integratie traject is maatwerk en wordt in onderling overleg samengesteld. Onderdelen kunnen zijn: Ontdek je talenten, Jouw HSP kwaliteiten, Volg je innerlijk kompas, Manifesteer je missie. 

Ook creatieve werkvormen en meditaties kunnen deel uitmaken van de persoonlijke begeleiding.

UWV Werk Fit traject

Als je in de ziektewet zit of een arbeidsongeschiktheidsuitkering hebt, kun je via het UWV een Werk Fit traject doen. Ook als je minder dan 35% bent afgekeurd, in de WW zit en een beperking hebt, kun je een Werk Fit traject doen.

Dit houdt in dat je wordt voorbereid op terugkeer naar werk. Je weet misschien nog niet welk werk je wilt, of je ervaart faalangst of andere belemmeringen. Het traject biedt begeleiding die je helpt om sterker te staan en weer mee te doen.

Het traject kan bestaan uit zoeken van een stage of proefplaatsing om ervaring op te doen en je kans op betaald werk te vergroten. Ook krijg je begeleiding bij netwerken en solliciteren.

Zicht op je kwaliteiten en talenten

Door een burn-out heb je misschien minder zelfvertrouwen. In het traject kijken we daarom naar jouw sterke kanten, je kwaliteiten en capaciteiten en wat je daarmee te bieden hebt. 

We maken de vertaalslag naar het werk dat je daarmee zou kunnen doen en onderzoeken waar dat zou kunnen.

Ontdek je motivatie en drijfveren

Om te kunnen blijven werken met energie is het belangrijk om je intrinsieke motivatie te kennen en te handelen vanuit je diepere drijfveren. Ook kijken we naar je inzet en bewaken van grenzen.

Door middel van creatieve workshops en een snuffelstage tracht ik je weer in beweging te krijgen, een richting op die echt bij je past, zodat je vol zelfvertrouwen kunt werken.

Onderdelen van het traject

  • verbeteren van persoonlijke effectiviteit
  • versterken van werknemersvaardigheden
  • in beeld brengen van arbeidsmarktpositie
  • begeleiden bij netwerken en solliciteren 
  • vinden van stageplekken of proefplaatsingen

Elk traject is maatwerk en wordt in overleg afgestemd op je situatie en behoeftes. Het aanbod bestaat uit persoonlijke begeleiding, loopbaan oriëntatie en creatieve werkvormen.

Als je weet en doet wat bij je past, krijg je zin in werk en krijgt werk zin

Een UWV traject in gang zetten

Je mag voor dit traject zelf een coach uitzoeken. Vraag hiernaar bij je arbeidsdeskundige of re-integratie begeleider van het UWV.

Wil je een coach die kennis en ervaring heeft met hooggevoeligheid? Wil je graag door mij worden begeleid? Dat kan. Ik werk samen met re-integratie bureau NU Coaching. Dit bureau is bekend bij het UWV.

Re-integratie als je nog in dienst bent in gang zetten

Neem contact met mij op voor een eerste vrijblijvende (telefonische) kennismaking en om de mogelijkheden te bespreken.

Gebruik het formulier om contact op te nemen, je kunt je vraag alvast stellen. Of mail naar info@vialusanne.nl of bel 023 - 205 22 95.

Contact opnemen over een UWV traject of re-integratie als je nog in dienst bent

Neem contact met ons op
 
In mijn burn-out en ziektewetperiode liep ik behoorlijk te stoeien met mijn balans, moeheid én hooggevoeligheid. Dat laatste van de HSP wist ik nog niet zo heel lang, maar maakte wel dat er veel “ongemak en last” op z’n plek viel. Ik kwam vanuit WW in de ziektewet. Mijn gezondheid was zo grillig dat ik veel tijd op de bank en in bed doorbracht. Voelde me doodongelukkig en wilde heel graag zoeken naar een manier om mezelf uit deze “put” te krijgen. Via de site van het UWV zag ik dat je vanuit de ziektewet/WW, coaching in de vorm van een Werk-fit traject kon aanvragen. Ik ben toen gaan googelen op HSP, burn-out en Werk-fit begeleiding. Ik kwam al snel bij Lusanne uit. Toen ik haar website bekeek en las wat ze deed en waar ze voor stond, heb ik gelijk contact gezocht. En al bij het eerste bezoek voelde ik me op de juiste plek. ~ Mariel

Meld je aan voor mijn inspiratiemails!


Je krijgt gratis toegang tot de Inspiratie Bibliotheek met meditaties en collages. Je hoort als eerste over nieuwe activiteiten. Houd de mails op zondag in de gaten! Onderaan elke mail vind je de link naar de Inspiratie Bibliotheek.