Re-integratie naar werk na burn-out

Je kunt bij Via Lusanne terecht voor begeleiding bij re-integratie na een burn-out. Zowel bij een terugkeer in de eigen functie, als bij een re-integratie naar ander werk binnen of buiten de eigen organisatie. Begeleiding bij het solliciteren en starten van een eigen bedrijf is ook mogelijk. 

Elk re-integratie traject is maatwerk en wordt in onderling overleg samengesteld. Onderdelen kunnen zijn: Ontdek je talenten, Jouw HSP kwaliteiten, Volg je innerlijk kompas, Manifesteer je missie. 

Ook creatieve werkvormen en meditaties kunnen deel uitmaken van de persoonlijke begeleiding.

Zicht op je kwaliteiten en talenten

Door een burn-out heb je misschien minder zelfvertrouwen. In het traject kijken we daarom naar jouw sterke kanten, je kwaliteiten en capaciteiten en wat je daarmee te bieden hebt. 

We maken de vertaalslag naar het werk dat je daarmee zou kunnen doen en onderzoeken waar dat zou kunnen.

Ontdek je motivatie en drijfveren

Om te kunnen blijven werken met energie is het belangrijk om je intrinsieke motivatie te kennen en te handelen vanuit je diepere drijfveren. Ook kijken we naar je inzet en bewaken van grenzen.
Door middel van creatieve workshops en een snuffelstage tracht ik je weer in beweging te krijgen, een richting op die echt bij je past, zodat je vol zelfvertrouwen kunt werken.

Onderdelen van het traject

  • verbeteren van persoonlijke effectiviteit
  • versterken van werknemersvaardigheden
  • in beeld brengen van arbeidsmarktpositie
  • begeleiden bij netwerken en solliciteren 
  • vinden van stageplekken of proefplaatsingen

Elk traject is maatwerk en wordt in overleg afgestemd op je situatie en behoeftes. Het aanbod bestaat uit persoonlijke begeleiding, loopbaan oriëntatie en creatieve werkvormen.

Een re-integratie traject in gang zetten

Neem contact met mij op voor een eerste vrijblijvende (telefonische) kennismaking en om de mogelijkheden te bespreken.

Gebruik het formulier om contact op te nemen, je kunt je vraag alvast stellen. Of mail naar info@vialusanne.nl of bel 023 - 205 22 95.

Als je weet en doet wat bij je past, krijg je zin in werk en krijgt werk zin
Contact
 

De re-integratiegebeleiding kan ook online via Skype.

Meld je aan voor de inspiratiemails en krijg het gratis e-book Weten wat je missie is

Je krijgt gratis toegang tot de Inspiratie Bibliotheek met meditaties en collages. Daar kun je het gratis e-book downloaden. 

Houd de mails op zondag in de gaten! Onderaan elke mail vind je de link naar de Inspiratie Bibliotheek. Je kunt je uiteraard altijd weer afmelden. Lees ook de privacyverklaring.

© Website ontwerp en teksten: Lusanne Hogeweg. Foto's: Malincha Vink. Logo: Bauke Hondema.