Ik ben Lusanne Hogeweg, hoogsensitief loopbaan- en burn-outcoach

 

Ik werk sinds 2003 als loopbaancoach. Ik help je werken met meer energie, rust en balans. 

Ik heb het zelf ervaren: burn-out, mijn intuïtie en creativiteit inzetten, mijn weg in werk vinden en mijn missie in de wereld zetten. 

Ook heb ik leren omgaan met mijn hoogsensitiviteit en ik weet hoe je hier je kracht van maakt.

Ik heb al vele mensen geholpen hun kwaliteiten en drijfveren te ontdekken zodat ze met meer zelfvertrouwen en energie werken.


Mijn kennis en kunde

​Ik studeerde rechten en werkte tien jaar bij de rijksoverheid op het vlak van Personeel & Organisatie. Mijn laatste baan was loopbaan-adviseur bij justitie. 

Na mijn burn-out in 2002 deed ik de opleiding loopbaancoaching en  trainingen in intuïtieve ontwikkeling, transformatie therapie, mindful analysis e-mailcoaching en systemisch coachen.

Ik was lid van de Foundation for Higher Learning (FHL) en heb daar praktische ervaring opgedaan met meditatie.


 

Mijn loopbaancoaching en burn-outtraining helpen je om te werken met nieuwe energie!

 
Lusanne's begeleiding heeft mij veel dichter bij mezelf gebracht, ik luister beter naar mijn intuïtie. Ik maak nu bewuster keuzes waar ik mij goed bij voel en dat geeft mij meer zelfvertrouwen. Lusanne, bedankt!
(
Jacqualine)
Lusanne is erg nuchter, niet het zweverige type. Maar heeft wel de kennis van het spirituele. Vanaf de eerste sessie was het helemaal perfect. Lusanne ging analytisch te werk, wat voor mij als techneut zeer prettig en werkbaar was.
(Sabine)

Vragen? Neem gerust contact met me op!

Je kunt me bellen op 023 - 205 22 95 of mailenOf geef me jouw telefoonnummer via het formulier, dan bel ik jou.