OPEN HUIS: twee gratis kennismakingsworkshops

 

Op zondag 15 april is het OPEN HUIS in mijn atelier. Ik geef twee mini workshops zodat je kunt kennismaken met mijn aanpak.


Tussen 12.30 en 16.00 uur kun je kosteloos en vrijblijvend kijken, kennismaken en creatief aan de slag.


Programma OPEN HUIS zondag 15 april


Workshop Jouw energie-huishouding: van 13.00 tot 14.00 uur


Een workshop van een uur waarin we gaan kijken naar dingen waar jij energie van krijgt en wat jou energie kost. Wat valt op, is er balans of niet? Wat zou je anders kunnen doen om meer energie over te houden?

Collagekaart maken: tussen 14.00 en 16.00 uur


Je kunt een collagekaart maken met als thema Anti-stress. Wat verlang jij als het gaat om energie, rust en balans? Verbeeld het met plaatjes en kleuren die je aanspreken. Na afloop kun je deze collage-kaart mee naar huis nemen, om op een mooie plek neer te zetten en je te blijven inspireren.


Creatief bezig zijn geeft energie

Wekelijks organiseer ik hier open ateliers en workshops in intuïtief schrijven, collage maken en schilderen. Creatief bezig zijn vanuit je gevoel, zonder dat het 'iets moet worden', brengt je in contact met je bron.

Zo komt een krachtige energie vrij die je kunt inzetten om het leven te leiden dat bij je past. Dat is voor iedereen goed, het is bijzonder heilzaam bij herstel en preventie van burn-out.

Vanaf 12.30 uur staat er koffie, thee en lekkers voor je klaar. Aanmelden is niet nodig, maar mag wel. Graag tot zondag 15 april!


De locatie en route


Broedplaats BOGOTÁ
Haarlemmerstraatweg 79
1165 MK Halfweg

De locatie is goed bereikbaar met de auto, parkeren is gratis. Vanuit Haarlem kun je ook op de fiets.

Met het OV kan ook, het is wel een eind lopen vanaf station Halfweg, sneller is met een OV fiets. Op station Halfweg zijn OV-fietskluizen aanwezig.

Aanmeldformulier

Contacteer Ons