Open atelier Samen schrijven

 

Kom je alleen niet tot schrijven?

Je wilt schrijven, een blog, artikel of creatief dagboekschrijven, en komt er thuis niet aan toe? In een Open atelier ga je samen met anderen aan de slag. Het is een afspraak met jezelf waar je je wel aan houdt! Samen is het gezellig, de sfeer is vertrouwelijk en de energie gefocust. Zo kom je moeiteloos tot resultaat. 

Het is laagdrempelig, er hoeft niets, je komt alleen als je zin hebt en het is niet duur.

Elke 1e vrijdag van de maand van 10.00 tot 13.00 uur gaan we Samen schrijven. 


Wat is een Open atelier

In een Open atelier werk je aan je eigen creatieve project, in een groep. Naast schrijven zijn er ook Open ateliers collage maken en schilderen. Samen creatief bezig zijn helpt je in de flow te komen en geconcentreerd te werken. Zie het als een afspraak met jezelf: dan ga ik aan de slag!

Open ateliers zijn speciaal voor mensen die al schrijven, collages maken of schilderen en het niet zozeer willen leren, maar er thuis gewoon niet aan toekomen. Uiteraard zijn ze ook open voor mensen die creatief bezig zijn een keer willen uitproberen. Je kunt gezellig samen met een vriend(in) komen.


Wat krijg je in een Open atelier

  • alles wordt voor je geregeld en staat klaar, je hoeft alleen maar aan te schuiven 
  • er is een sfeer van vertrouwen, de juiste focus en energie
  • ​een fijne plek en lekker de ruimte, in mijn atelier, met een grote tafel waaraan we samen kunnen werken
  • alle materialen zijn aanwezig, zoals pennen, papier, lijm, scharen, doek, diverse mooie tijdschriften, acrylverf, kwasten 
  • en natuurlijk is er koffie / thee / water en lekkers
  • de sfeer is open en er is vrijheid binnen de structuur van samen op dezelfde tijd beginnen en eindigen

Hoe gaat het in z'n werk

Je werkt aan je eigen boek, artikel of blog. Je kunt pen en papier meenemen, of je laptop. Wat je zelf het prettigst vindt. 
Je kunt van te voren bedenken waaraan je wilt werken. Een blog, welk onderwerp? Een hoofdstuk van je boek? Je artikel afronden? Je kunt ook gewoon blanco beginnen en schrijven wat er wil komen. Alles is goed.
Let op, ik geef tijdens het Open atelier geen opdrachten, dat doe ik wel in de workshop Schrijf je vrij!


 

Het Open atelier staat voor vrijheid

Je wilt heel graag schrijven, en werken aan een blog of artikel. Je kunt een losse keer meedoen, maar ook gegrepen worden door de productieve energie en elke maand komen! 
Jij schildert graag, af en toe of regelmatig, maar daar heb je thuis geen plek voor, of je komt er niet toe om aan de slag te gaan.

Of misschien ben je dol op collages maken, de tijdschriften liggen al klaar. Nu alleen nog beginnen ...

Wat jouw reden ook is, hoe vaak je ook wilt komen, alleen of met een bekende, wees welkom in het Open atelier! Hier kom je toe aan creatief bezig zijn.

Data 1e helft van 2018

Een Open atelier is altijd op vrijdag van 10.00 - 13.00 uur. Data:

2 februari

2 maart

6 april

4 mei

1 juni

6 juli 

Kosten

Een enkele keer meedoen aan een Open atelier Samen schrijven kost € 15. 

Strippenkaart & Maandkaart

Je kunt ook een strippenkaart kopen. Dan kun je 5 keer meedoen en betaal je 4 keer. Een strippenkaart Samen schrijven kost € 60. 

Als je in een maand aan alle drie de Open ateliers wilt deelnemen, dus schrijven, scheuren en schilderen, betaal je € 50.

Aanmelden Open atelier Samen schrijven

Contacteer Ons

Samen schrijven zorgde voor een onverwacht hoge productie. Met deze aanzet kon ik het thuis makkelijk afmaken. Samen met hetzelfde bezig zijn geeft mij een ongekend gevoel van saamhorigheid. Je hoort hoe anderen het doen en krijgt daardoor ook nog waardevolle tips. (Maaike)
Het open atelier schrijven met Lusanne helpt me om tijd vrij te maken om te schrijven. De open en ongedwongen sfeer die Lusanne creëert maakt het samen schrijven aan je eigen werk tot een feestje. (Anne)