Doe dit jaar makkelijk thuis mee met de Online Nieuwjaarsbezinning

De periode rondom Oud & Nieuw is een van de stilste van het jaar. De natuur trekt zich terug en je kunt zelf ook heel goed naar binnen keren om je te bezinnen. In de stilte en leegte laat het meest eigene van jezelf zich zien.  

Een ideale tijd voor een nieuwjaarsbezinning: terugkijken op wat het afgelopen jaar je heeft gebracht en vooruit blikken naar wat je het komende jaar wil doen en ontwikkelen.

Tijdens deze bezinning kun je ook stilstaan bij wat je missie is en hoe je deze het komende jaar in de wereld wilt zetten.

gebruik de bijzondere tijd rond oud & nieuw om je ziele-missie kracht bij te zetten…

 

Maak thuis je mission board 2021 en gebruik het speciale DIY pakket!

 

Krijg het speciale werkboek en meditatie

De Nieuwjaarsbezinning is specifiek gericht op het opmaken van de balans en op hoe je komend jaar je levensmissie in de wereld zet.

Ik bied een werkboek met een inspiratie-artikel en vele vragen om je missie te verhelderen en concreet te maken. Ook bevat het werkboek vragen om terug te kijken op het afgelopen jaar en vooruit te blikken naar het komende jaar en inspirerende quotes. In totaal 33 pagina's.

Maak thuis je mission board voor 2021

Je hebt vast wel een stapel tijdschriften en papier, schaar en potje lijm. Gebruik het speciale werkboek voor je bezinning op je missie tezamen met een speciaal opgenomen meditatie en instructies om thuis je missie collage te maken.

Speciaal Online Nieuwjaarsbezinning-do-it-yourself-pakket

Het pakket met het werkboek, ritueel om in rust te werken, instructies om je mission board te maken en speciale meditatie kost € 19,95.

Waaruit bestaat het speciale DIY pakket

Inhoud Nieuwjaarsbezinningspakket

  • Een werkboek (33 pagina's) met inspirerende vragen en teksten die je helpen om terug te kijken op 2020 en vooruit te blikken naar 2021 en met vragen om je missie voor 2021 te verhelderen en te concretiseren.
  • Een winter-missie-ritueel dat je helpt bij het in een rustige sfeer invullen van het werkboek en maken van je collage.
  • Een meditatie om jouw diepere verlangens en intenties te laten opborrelen uit de bron: de meditatie kun je doen ter voorbereiding op invullen van het werkboek en maken van je mission board.
  • Instructies om thuis je mission board voor 2021 te maken.