Je wilt als HSP ondernemen vanuit je ziel?

Jouw gave is nodig!


HSP's hebben een belangrijke rol in de omslag naar een mooiere wereld. We leven in een maatschappij waarin de rationele aanpak normaal is, we geacht worden te voldoen en moeten presteren. Er is nauwelijks ruimte voor gevoel.  Het is tijd voor een nieuwe balans. 


We hebben ondernemende HSP’s nodig. Mensen die in staat zijn hun eigenheid in de wereld te zetten en die liefde, begrip en compassie kunnen brengen.


Mijn liefste bijdrage is schrijven en daarmee andere HSP's inspireren om hun gave in de wereld te zetten. Wat is jouw gave? Waarmee kun jij bijdragen?

Mijn ervaringen als ondernemer

Online bereik je meer mensen


Overweeg je om online te ondernemen? Ik heb hiermee veel kennis en ervaring opgedaan. Jarenlang ben ik zoekende geweest naar 'hoe kan ik online werken'? 

Onder andere deed ik The Inside Story van Susannah Conway, een Engelse introverte HSP die een succesvolle online business runt, en MPOP Business school van Simone Levie. Aan beide heb ik veel gehad.

Mijn online programma Leef je ziele-missie is het belangrijkste resultaat van die zoektocht. Daardoor kan ik deels in Portugal en deels in Nederland werken en heb ik meer tijd om te schrijven. Een droom die uitkomt...


Hoe zet je jouw gave in de wereld?

Gratis presentatie over online ondernemen als HSP


Wil jij online ondernemen als HSP en zoek je inspiratie en informatie? Met een online aanbod kun je veel mensen bereiken. Maar hoe dan? Voor mij was het een jarenlange zoektocht naar vormen en tools die bij me pasten.

Graag deel ik mijn kennis en ervaring met online ondernemen. Download gratis de PDF met mijn lessen en tips.

Na invullen van je e-mailadres kom je op de pagina waar je de PDF direct kunt downloaden. Ik zal je daarna via de mail blijven inspireren. Je kunt je altijd weer afmelden. Lees ook de privacyverklaring

© Website ontwerp en teksten: Lusanne Hogeweg. Foto's: Malincha Vink. Logo: Bauke Hondema.