Je wilt als HSP ondernemen vanuit je ziel?

Jouw gave is nodig!


HSP's hebben een belangrijke rol in de omslag naar een mooiere wereld. We leven in een maatschappij waarin de rationele aanpak normaal is, we geacht worden te voldoen en moeten presteren. Er is nauwelijks ruimte voor gevoel.  Het is tijd voor een nieuwe balans. 


We hebben ondernemende HSP’s nodig. Mensen die in staat zijn hun eigenheid in de wereld te zetten en die liefde, begrip en compassie kunnen brengen.


Mijn liefste bijdrage is schrijven en daarmee andere HSP's inspireren om hun gave in de wereld te zetten. Wat is jouw gave? Waarmee kun jij bijdragen?

Mijn ervaringen als ondernemer

Online bereik je meer mensen


Overweeg je om online te ondernemen? Ik heb hiermee veel kennis en ervaring opgedaan. Jarenlang ben ik zoekende geweest naar 'hoe kan ik online werken'? 

Onder andere deed ik The Inside Story van Susannah Conway, een Engelse introverte HSP die een succesvolle online business runt, en MPOP Business school van Simone Levie. Aan beide heb ik veel gehad.

Mijn online programma Leef je ziele-missie is het belangrijkste resultaat van die zoektocht. Daardoor kan ik deels in Portugal en deels in Nederland werken en heb ik meer tijd om te schrijven. Een droom die uitkomt...

Hoe zet je jouw gave in de wereld?

Webinar over online ondernemen als HSP


Ik heb er vele jaren opzitten van ups & downs en van me als ondernemer verder ontwikkelen. Ik heb veel geleerd, de laatste jaren over online ondernemen. Met een online aanbod kun je veel mensen bereiken. Maar hoe dan?

Graag deel ik mijn kennis en ervaring als HSP met online ondernemen. Wat is het precies, wat zijn de verschillende mogelijkheden en wat past wel en niet bij je?

Wil jij online ondernemen als HSP en wil je inspiratie en informatie? Meld je dan aan voor de gratis sessie op zondag 26 september om 14.00 uur.

© Website ontwerp en teksten: Lusanne Hogeweg. Foto's: Malincha Vink. Logo: Bauke Hondema.