Individuele workshop Manifesteer je missie in werk

Vervulling vinden in je werk

Ik geloof dat we een taak of missie in het leven hebben. We zijn hier om iets te betekenen voor anderen. We hebben ook de kwaliteiten meegekregen om dit te doen. Dit alles ligt in onze ziel opgeslagen te wachten op erkenning. 


Luister daarom naar je gevoel en intuïtie, die leiden je naar binnen, naar wat je te doen staat. Om je daarbij te helpen, doen we in de workshop een meditatie om je bij de bron in jou te brengen.

Manifesteer je missie-workshop

De workshop is een combinatie van verdiepend loopbaangesprek, meditatie en een mission board maken. In je mission board verbeeld je wat je verlangt, waar je blij van wordt en wat belangrijk voor je is. De 1-op-1 workshop duurt drie uur.

Als je je diepere drijfveren en verlangens volgt en doet waar je blij van wordt, krijg je energie. Als je deze energie volgt, kom je in jouw eigen levensstroom, en gebeurt er wat de bedoeling is. Als je deze energie richt op voor jou zinvolle doelen, bereik je resultaat.

Van vinden naar verwezenlijken

Waar sta jij op de lijn van ontdekken van je missie tot en met het concreet vormgeven ervan? Wil je jouw missie nu eindelijk eens helder krijgen? Of weet je het wel (zo'n beetje) maar loop je tegen belemmeringen aan?

Met een 1-op-1 Manifesteer je missie workshop kom je zeker verder. Deze biedt helderheid en bevestiging. Soms is dit voldoende, soms is ook coaching nodig om je te helpen bij het stap voor stap in de wereld zetten van je missie.

Het model van de 5 V's:

In de workshop volgen we deze structuur om te zorgen dat je van vraag naar volgende stap komt.

- Vraag: we onderzoeken jouw vraag voor de workshop
- Verdieping: we kijken wat er onder ligt
- Verlangen: welk verlangen wordt zichtbaar
- Vormgeven: dit verbeeld je in een mission board
- Volgende stap: we ronden af met jouw concrete actiepunten

Met een dankbaar gevoel kijk ik terug op de workshop Manifesteer je missie. Lusanne stelde goede verdiepende vragen, stimuleerde mijn creativiteit en gaf ruimte voor reflectie, waardoor zaken helder werden en ik vanuit andere invalshoek naar zaken kon kijken. Door de workshop, met als tastbaar resultaat mijn collage, ben ik een stap verder gekomen in het manifesteren van mijn missie. (Nadine)
Was een hele mooie ervaring, aan de ene kant voor mij bekende dingen die we bespraken, aan de andere kant heel mooi hoe jij hier op inhaakt en ook het gehele verband laat zien.Ook de meditatie naar de bron was super. Het lijkt zo eenvoudig... Heb je beschrijving al diverse malen teruggelezen en mezelf ook écht voorgenomen ermee aan de slag te gaan! (Jan)
De collage die ik bij Lusanne heb gemaakt, helpt me om regelmatig weer contact te maken met het gevoel dat de basis vormt voor mijn praktijk. (Jill)
De sessie bracht me enthousiasme om door te gaan, een duidelijk plan en geloof in mijn eigen kunnen en mijn concept. De adviezen en aanvullingen op m’n plannen waren verrassend. Vage ideeën zijn vorm gegeven en er is een kant en klaar stappenplan ontstaan. Top vond ik de rust die je uitstraalde, de ruimte waar je je direct op je gemak voelt en die inspirerend werkt, je kennis van zaken en de opbouw van de workshop. De opgedane kennis werkt thuis nog heel lang door. (Gonnie)

De Missie workshop: opzet en kosten

De workshop is een combinatie van verdiepend gesprek, meditatie en een mission board maken. Deze 1-op-1 workshop van drie uur kost 150 euro.

Aanmelden Manifesteer je missie workshop

Aanmelden kan ook per mail. Stuur je naam, e-mailadres en factuuradres naar info@vialusanne.nl en vermeld de workshop die je wilt doen.

Download gratis het e-book Weten wat je missie is

Meld je aan voor de inspiratiemails en krijg het gratis e-book Weten wat je missie is


Je krijgt gratis toegang tot de Inspiratie Bibliotheek met meditaties en collages. Daar kun je na je aanmelding het e-book Weten wat je missie is downloaden.

Dan krijg je twee keer per maand op zondag de inspiratiemails. Onderaan elke mail vind je de link naar de Inspiratie Bibliotheek. Je kunt je uiteraard altijd weer afmelden. Lees ook de privacyverklaring.

© Website ontwerp en teksten: Lusanne Hogeweg. Foto's: Malincha Vink. Logo: Bauke Hondema.