Workshop en coaching Manifesteer je missie in werk

 

Vervulling vinden in je werk

Ik geloof dat we een taak of missie in het leven hebben. We zijn hier om iets te betekenen voor anderen. We hebben ook de kwaliteiten meegekregen om dit te doen. Dit alles ligt in onze ziel opgeslagen te wachten op erkenning. 

Luister daarom naar je gevoel en intuïtie, die leiden je naar binnen, naar wat je te doen staat. Om je daarbij te helpen, doen we in de workshop een meditatie om je bij de bron in jou te brengen.

Manifesteer je missie-workshop

De workshop is een combinatie van verdiepend loopbaangesprek, meditatie en een mission board maken. In je mission board verbeeld je wat je verlangt, waar je blij van wordt en wat belangrijk voor je is. De 1-op-1 workshop duurt drie uur.

Als je je diepere drijfveren en verlangens volgt en doet waar je blij van wordt, krijg je energie. Als je deze energie volgt, kom je in jouw eigen levensstroom, en gebeurt er wat de bedoeling is. Als je deze energie richt op voor jou zinvolle doelen, bereik je resultaat.

Van vinden naar verwezenlijken

Waar sta jij op de lijn van ontdekken van je missie tot en met het concreet vormgeven ervan? Wil je jouw missie nu eindelijk eens helder krijgen? Of weet je het wel (zo'n beetje) maar loop je tegen belemmeringen aan?

Met een 1-op-1 Manifesteer je missie workshop kom je zeker verder.
Deze biedt helderheid en bevestiging. Soms is dit voldoende, soms is ook coaching nodig om je te helpen bij het stap voor stap in de wereld zetten van je missie.

Het model van de 5 V's:

In de workshop volgen we deze structuur om te zorgen dat je van vraag naar volgende stap komt.

- Vraag: we onderzoeken jouw vraag voor de workshop
- Verdieping: we kijken wat er onder ligt
- Verlangen: welk verlangen wordt zichtbaar
- Vormgeven: dit verbeeld je in een mission board
- Volgende stap: we ronden af met jouw concrete actiepunten

De Missie workshop: opzet en kosten

De workshop is een combinatie van verdiepend gesprek, meditatie en een mission board maken. Deze 1-op-1 workshop van drie uur kost 150 euro incl btw als je zelf betaalt.

Aanmelden voor de Missie workshop

Neem contact met ons op
Met een dankbaar gevoel kijk ik terug op de workshop Manifesteer je missie. Lusanne stelde goede verdiepende vragen, stimuleerde mijn creativiteit en gaf ruimte voor reflectie, waardoor zaken helder werden en ik vanuit andere invalshoek naar zaken kon kijken. Door de workshop, met als tastbaar resultaat mijn collage, ben ik een stap verder gekomen in het manifesteren van mijn missie. (Nadine)
Was een hele mooie ervaring, aan de ene kant voor mij bekende dingen die we bespraken, aan de andere kant heel mooi hoe jij hier op inhaakt en ook het gehele verband laat zien.
Ook de meditatie naar de bron was super. Het lijkt zo eenvoudig.....
Heb je beschrijving al diverse malen teruggelezen en mezelf ook écht voorgenomen ermee aan de slag te gaan! (Jan)
De collage die ik bij Lusanne heb gemaakt, helpt me om regelmatig weer contact te maken met het gevoel dat de basis vormt voor mijn praktijk. (Jill)
De sessie bracht me enthousiasme om door te gaan, een duidelijk plan en geloof in mijn eigen kunnen en mijn concept. De adviezen en aanvullingen op m’n plannen waren verrassend. Vage ideeën zijn vorm gegeven en er is een kant en klaar stappenplan ontstaan. Top vond ik de rust die je uitstraalde, de ruimte waar je je direct op je gemak voelt en die inspirerend werkt, je kennis van zaken en de opbouw van de workshop. De opgedane kennis werkt thuis nog heel lang door. (Gonnie)

Aanvullende Missie coaching

Na een Manifesteer je missie workshop heb je helderheid en ga je vol inspiratie weer naar huis. Je bent heel gemotiveerd om de volgende stappen te zetten.

Maar het kan zijn dat je toch niet verder komt. Dat je de stappen niet zet. Het kan zijn dat faalangst of onzekerheid je tegenhoudt. Dit komt vaak voor. Want juist daar waar je verlangen ligt, zit ook je angst.

Je missie in de wereld zetten vergt dat je zichtbaar wordt met jouw visie of aanpak. Werk wordt ineens heel persoonlijk en komt dicht bij jouw wezen. Dat is aan de ene kant precies wat je wilt, maar het is ook eng, want we zijn dit niet gewend.

Je doelen bereiken

Daarom bied ik aanvullende missie coaching. Om je te helpen de stappen te zetten die nodig zijn om jouw missie echt te realiseren.

Waar loop je tegenaan? Welk patroon is er te doorbreken, en welk inzicht is nu nodig en wat kun je morgen doen om dichter bij jouw bestemming te komen?

We kijken naar je kwaliteiten en talenten, je drijfveren en motivatie en je levenslessen, valkuilen en uitdagingen.

Missie coaching: opzet en kosten

Elke keer als je vastloopt maak je een afspraak. In een persoonlijk gesprek krijg je weer helderheid en lost er een stukje belemmering op, zodat je echt verder komt.

Jij bepaalt wanneer je behoefte hebt aan een gesprek. Soms zit er drie maanden tussen, dan weer twee weken. Het belangrijkste is, je staat er niet alleen voor, je kunt altijd een beroep op me doen.

Je kunt tussen de gesprekken door bellen of mailen, als je behoefte hebt om even te sparren of feedback wilt op een te zetten stap.

Je kunt kiezen uit twee pakketten

- Drie gesprekken, in 6 maanden. Kosten € 300, of € 50 per maand.

- Vijf gesprekken, in 10 maanden. Kosten € 500, of € 50 per maand.

Je kunt in 1 x betalen of per maand. Het is een pakket dat bestaat uit een aantal live gesprekken en begeleiding op afstand, telefonisch of via de mail.


Aanmelden voor Missie coaching

Neem contact met ons op

Beluister de gratis meditatie of doe de energie-oefening!

Meld je aan voor inspiratie Via Lusanne en ontvang vele voordelen

 

Je krijgt gratis toegang tot de Inspiratie Bibliotheek met meditaties en collages. Maandelijks wordt de bibliotheek aangevuld met nieuwe oefeningen en collages. Als abonnee van de inspiratiemails krijg je regelmatig korting op coaching en training.

Ook ben je als eerste op de hoogte van nieuwe workshops en kun je je tijdig aanmelden.

Houd daarom de inspiratiemails op zondag in de gaten! Onderaan elke mail vind je de link direct naar de Inspiratie Bibliotheek.