Loopbaancoach Amsterdam

 

Ben je ooit geconfronteerd met het feit dat je niet wist hoe met een situatie om te gaan? Beter willen presteren, je relatie met een werkgever veranderen, misschien zelfs je werktijden aanpassen, van job veranderen of ondernemer worden? Wat als je antwoorden zou vinden die je tijd zouden besparen met de hulp van een loopbaancoach? In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is een loopbaancoach niet gereserveerd voor managers en kost het geen jaarsalaris.

Er zijn twee soorten loopbaancoaches

 

Als je zelf een loopbaancoach kiest, zijn de doelen anders dan dat de werkgever er een zou inhuren voor een van zijn werknemers, of zelfs voor het hele team. Als je persoonlijke begeleiding zoekt, heeft het als doel beter te willen presteren, een carrièreswitch te maken of een promotie te ambiëren. Als de manager van je bedrijf een loopbaancoach vraag is de doelstelling vaak gekoppeld aan het bedrijf. De verkoop verhogen, de team-cohesie verbeteren. Sommige grote bedrijven hebben zelfs een eigen coach. Over heel Nederlands zijn er loopbaancoaches. Ook in Amsterdam zul je de loopbaancoach vinden die past bij je profiel.

Wat is het doel van een coach?

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is een coach niet gereserveerd voor managers. Coaching wordt gebruikt om de doelen te bereiken die je niet alleen kan bereiken. Bij een persoonlijke loopbaancoach kun je profiteren van feedback en een extern beeld krijgen van je eigen situatie. Soms heb je ideeën in je hoofd die je vertragen of blokkeren. De loopbaancoach zal verschillende opties voorstellen om je situatie in de goede richting te laten evolueren.

Voor wie is het?

De meeste bedrijven reserveren coaching voor topmanagers of mensen die in opleiding zijn. Sommigen maken die keuze niet en kiezen direct voor werknemers met veel ervaring in hun branche. Maar in feite is een loopbaancoach voor iedereen die moeilijkheden ervaart in zijn carrière. Een loopbaancoach staat zowel ter beschikking van heel jonge mensen die net begonnen zijn, als voor personen die bijna met pensioen gaan.


Mijn coaching zorgt voor zelfvertrouwen en helpt je werken met nieuwe energie!

 

Doe gratis de geleide meditatie of energie-oefening!

Meld je aan voor inspiratie Via Lusanne en ontvang vele voordelen

 

Je krijgt gratis toegang tot de Inspiratie Bibliotheek met meditaties en collages. Maandelijks wordt de bibliotheek aangevuld met nieuwe oefeningen en collages. Als abonnee van de inspiratiemails krijg je regelmatig korting op coaching en training.

Ook ben je als eerste op de hoogte van nieuwe workshops en kun je je tijdig aanmelden.

Houd daarom de inspiratiemails op zondag in de gaten! Onderaan elke mail vind je de link direct naar de Inspiratie Bibliotheek.