Cursus intuïtieve ontwikkeling

 
 
Leer beter te luisteren naar je eigen gevoel en intuïtieve ingevingen. Zodat je trouw bent aan jezelf en keuzes maakt die bij jou passen.

Leer bij jezelf te blijven

Er komt veel op je af. Je moet van alles. Hierin steeds meegaan, kan leiden tot stress, uitputting, overspannenheid of burn-out. Het geeft ook geen voldoening, omdat je ergens weet dat je niet doet wat je zelf het liefst wilt. Dat stel je uit tot later… als je tijd hebt. 

Zo kun je niet doorgaan! Deze cursus leert je om naar binnen te keren voor leiding. Trouw zijn aan je eigen gevoel en intuïtie zal je helpen om de juiste dingen te doen in je leven en te werken met behoud van energie.

Meditatie, zelfreflectie en schrijven

Je brengt jouw persoonlijke vraag of doel voor de cursus in. Wat wil je leren? We beginnen elke keer met een ontspannings-oefening die je naar je innerlijke stilte leidt. Dat alleen al brengt je dichter bij jezelf! 

In de cursus krijg je tools aangereikt die je kunt blijven gebruiken. Oefeningen die we doen:

  • meditaties: je energieveld, toekijken op gedachten en gevoelens, aarden, voelen van grenzen, leren luisteren naar ingevingen
  • dialoog: uitwisseling van ervaringen en leren van elkaar
  • creatieve werkvormen: diverse schrijfopdrachten

Data najaar 2019

De cursus bestaat uit drie bijeenkomsten:
Vrijdag 4 oktober, 14.00 - 17.00 uur
Vrijdag 1 november, 14.00 - 17.00 uur
Vrijdag 29 november, 14.00 - 17.00 uur

Kosten

De kosten voor de cursus zijn 195 euro, inclusief, koffie, thee, lekkers en materialen. Je kunt ook in drie termijnen van 65 euro betalen.

Werkvormen prettig afwisselend met duidelijke hoofdaccenten op meditatie en schrijven.

Begeleiding respectvol afgestemd op deelnemers met gepast begrip voor ieders situatie. (Helen)

Ik vond de werkvormen heel fijn, met name de diversiteit aan meditaties. De schrijfoefeningen waren een openbaring voor mij, dat je in vijf minuten tot zo'n kern kan komen.

 Het heeft me rust gebracht en een heel mooi beeld van mijn innerlijke stilte, waar ik makkelijk op kan terugvallen. (Yvonne)

Aanmelden intuïtieve ontwikkeling

Neem contact met ons op

Beluister de gratis meditatie of doe de energie-oefening!

Meld je aan voor wekelijkse inspiratie Via Lusanne en ontvang vele voordelen

 

Je krijgt gratis toegang tot de Inspiratie Bibliotheek met meditaties en collages. Maandelijks wordt de bibliotheek aangevuld met nieuwe oefeningen en collages. Als abonnee van de inspiratiemails krijg je regelmatig korting op coaching en training.

Ook ben je als eerste op de hoogte van nieuwe workshops en kun je je tijdig aanmelden.

Houd daarom de inspiratiemails op zondag in de gaten! Onderaan elke mail vind je de link direct naar de Inspiratie Bibliotheek.