Training intuïtieve ontwikkeling Volg je innerlijke kompas

 
 
Vind je het ook zo lastig om goed bij jezelf te blijven in gezelschap? Wil je leren te handelen naar je intuïtie in plaats van al je gedachten? Heb je soms moeite je grenzen aan te geven, om ze zelfs te voelen?

Leer bij jezelf te blijven

Er komt veel op je af. Je moet van alles. Hierin steeds meegaan, kan leiden tot stress, overspannenheid of burn-out. Het geeft ook geen voldoening, omdat je ergens weet dat je niet doet wat je het liefst wilt. Dat stel je uit tot later… als je tijd hebt. 

Deze training leert je om naar binnen te keren. Trouw zijn aan je eigen gevoel en intuïtie zal je helpen om de juiste dingen te doen. Hoe?

Meditatie, zelfreflectie en schrijven

Je brengt jouw persoonlijke vraag of doel voor de cursus in. Wat wil je leren? We beginnen elke keer met een ontspannings-oefening die je naar je innerlijke stilte leidt. Dat alleen al brengt je dichter bij jezelf!

Ik leer je wat mij de afgelopen twintig jaar het meeste heeft geholpen om tot mezelf te komen en op mijn innerlijke kompas te vertrouwen: meditatie, (zelf) reflectie en schijfoefeningen. 

In de training krijg je oefeningen die je daarna online kunt blijven gebruiken. Oefeningen die we doen:
  • meditaties: je energieveld, aarden, voelen van grenzen, toekijken
  • dialoog: uitwisseling van ervaringen en leren van elkaar
  • creatieve werkvormen: diverse schrijfopdrachten

Data najaar 2019

De training bestaat uit drie bijeenkomsten:
Vrijdag 4 oktober, 14.00 - 17.00 uur
Vrijdag 1 november, 14.00 - 17.00 uur
Vrijdag 29 november, 14.00 - 17.00 uur

Kosten

De kosten voor de cursus zijn 195 euro, inclusief, koffie, thee, lekkers en materialen. Je kunt ook in drie termijnen van 65 euro betalen.

Ik vond het top dat we werkten met wat er op dat moment speelde. Dat er ruimte was om te onderzoeken maar tevens enige kaders en (tijds)limieten. Het bracht me diverse inzichten. Ook ingezien dat thema's doorwerken in het onderbewuste en dat ze soms vanzelf, haast moeiteloos kunnen transformeren. (Petra)

Werkvormen prettig afwisselend met duidelijke hoofdaccenten op meditatie en schrijven.

Begeleiding respectvol afgestemd op deelnemers met gepast begrip voor ieders situatie. (Helen)

De mix van verschillende onderdelen was erg prettig. En de begeleiding is TOP! Het bracht me meer bewustzijn. (Christa)

Ik vond de werkvormen heel fijn, met name de diversiteit aan meditaties. De schrijfoefeningen waren een openbaring voor mij, dat je in vijf minuten tot zo'n kern kan komen.

 Het heeft me rust gebracht en een heel mooi beeld van mijn innerlijke stilte, waar ik makkelijk op kan terugvallen. (Yvonne)

Aanmelden intuïtieve ontwikkeling

Neem contact met ons op

Beluister de gratis meditatie of doe de energie-oefening!

Meld je aan voor inspiratie Via Lusanne en ontvang vele voordelen

 

Je krijgt gratis toegang tot de Inspiratie Bibliotheek met meditaties en collages. Maandelijks wordt de bibliotheek aangevuld met nieuwe oefeningen en collages. Als abonnee van de inspiratiemails krijg je regelmatig korting op coaching en training.

Ook ben je als eerste op de hoogte van nieuwe workshops en kun je je tijdig aanmelden.

Houd daarom de inspiratiemails op zondag in de gaten! Onderaan elke mail vind je de link direct naar de Inspiratie Bibliotheek.