Workshop Volg je innerlijke kompas

 
Vind je het ook zo lastig om goed bij jezelf te blijven in gezelschap? Wil je leren te handelen naar je intuïtie in plaats van al je gedachten?

Leer bij jezelf te blijven

Er komt veel op je af. Je moet van alles. Hierin steeds meegaan, kan leiden tot stress, overspannenheid of burn-out. Het geeft ook geen voldoening, omdat je ergens weet dat je niet doet wat je het liefst wilt. 

Deze workshop leert je om naar binnen te keren en je te verbinden met jouw gevoel en intuïtie. Als hoogsensitief persoon is dat juist je kracht. Trouw zijn aan je eigen gevoel en intuïtie zal je helpen om de juiste dingen te doen. Hoe?

Meditatie, zelfreflectie en schrijven

Je brengt jouw persoonlijke vraag of doel voor de workshop in. Wat wil je leren? We beginnen met een ontspannings-oefening die je naar je innerlijke stilte leidt. Dat alleen al brengt je dichter bij jezelf!

Ik leer je wat mij de afgelopen twintig jaar het meeste heeft geholpen om tot mezelf te komen en op mijn innerlijke kompas te vertrouwen: meditatie, (zelf) reflectie en schijfoefeningen. 

Werkvormen 

Oefeningen die we doen:
  • meditaties: je energieveld, aarden, voelen van grenzen, toekijken
  • dialoog: uitwisseling van ervaringen en leren van elkaar
  • creatieve werkvormen: korte schrijfoefeningen en collage maken

Data 2020

Er zijn meerdere workshops in 2020. Ze zijn los van elkaar te volgen. Voorlopig is het maximum aantal deelnemers drie, zodat er voor ieder voldoende ruimte is.

Vrijdag 19 juni, 14.00 - 17.00 uur

Vrijdag 21 augustus, 14.00 - 17.00 uur

Vrijdag 30 oktober, 14.00 - 17.00 uur

Kosten

De kosten per workshop zijn 65 euro, inclusief, koffie, thee, lekkers en materialen. 

Ik vond het top dat we werkten met wat er op dat moment speelde. Dat er ruimte was om te onderzoeken maar tevens enige kaders en (tijds)limieten. Het bracht me diverse inzichten. Ook ingezien dat thema's doorwerken in het onderbewuste en dat ze soms vanzelf, haast moeiteloos kunnen transformeren. (Petra)

Werkvormen prettig afwisselend met duidelijke hoofdaccenten op meditatie en schrijven.

Begeleiding respectvol afgestemd op deelnemers met gepast begrip voor ieders situatie. (Helen)

De mix van verschillende onderdelen was erg prettig. En de begeleiding is TOP! Het bracht me meer bewustzijn. (Christa)

Ik vond de werkvormen heel fijn, met name de diversiteit aan meditaties. De schrijfoefeningen waren een openbaring voor mij, dat je in vijf minuten tot zo'n kern kan komen.

 Het heeft me rust gebracht en een heel mooi beeld van mijn innerlijke stilte, waar ik makkelijk op kan terugvallen. (Yvonne)

Aanmelden Volg je innerlijke kompas

Neem contact met ons op

Meld je aan voor de inspiratiemails van Lusanne en blijf op de hoogte van activiteiten en acties


Je krijgt gratis toegang tot de Inspiratie Bibliotheek met meditaties en collages. Als abonnee van de inspiratiemails krijg je regelmatig korting. Ook ben je als eerste op de hoogte van nieuwe workshops en kun je je tijdig aanmelden.

Houd de inspiratiemails op zondag in de gaten! Onderaan elke mail vind je de link naar de Inspiratie Bibliotheek.