Workshop inspiratie schrijven: boor je inspiratie aan!

 

Voor deze workshop hoef je niet goed te kunnen schrijven, we doen oefeningen waarbij je geleid wordt en schrijft vanuit je hart.

Je wordt je bewust van wat in je leeft: gedachten en gevoelens en verlangens. Je boort een creatieve stroom aan en gaat met nieuwe inspiratie naar huis. 

Intuïtief schrijven geeft energie

In deze creatieve workshop ga je je eigen stroom aanboren. Op die manier creatief bezig zijn, brengt flow en nieuwe energie. Het helpt je om te ontspannen en meer te genieten.

Het kan behulpzaam zijn bij herstel en preventie van burn-out. Om uit je hoofd te zakken, en je onderbewuste aan te spreken.


Wat gaan we doen

Eerst is er een rondje om jouw vraag of intentie te bespreken, dan doen we ontspanningsmeditatie om je bij je innerlijke stilte en een diepere laagte brengen.

We doen verschillende schrijf-oefeningen, zoals je hoofd leeg maken, een Tibetaans gedicht dat inzicht geeft en intuïtief / vrij schrijven over thema's die zich aandienen.


Datum en kosten

Er zijn losse workshops inspiratie schrijven. De eerstvolgende is op:

Nog te plannen voorjaar 2020, van 14.00 tot 16.00 uur

Een workshop inspiratie schrijven kost 40 euro, inclusief koffie/thee & lekkers en materialen.


Ik vond het een heel inspirerende workshop, en ook verrassend! (deelnemer aan de eerste schrijf workshop in augustus 2019)

Aanmelden voor inspiratie schrijven


Neem contact met ons op

Doe de gratis geleide meditatie of energie-oefening!

Meld je aan voor inspiratie Via Lusanne en ontvang vele voordelen

 

Je krijgt gratis toegang tot de Inspiratie Bibliotheek met meditaties en collages. Maandelijks wordt de bibliotheek aangevuld met nieuwe oefeningen en collages. Als abonnee van de inspiratiemails krijg je regelmatig korting op coaching en training.

Ook ben je als eerste op de hoogte van nieuwe workshops en kun je je tijdig aanmelden.

Houd daarom de inspiratiemails op zondag in de gaten! Onderaan elke mail vind je de link direct naar de Inspiratie Bibliotheek.