Je hebt de HSP zelftest ingevuld en we hebben je resultaten ontvangen.
Hoe nu verder?

Ik neem contact met je op


Ik ben Lusanne Hogeweg, HSP loopbaancoach sinds 2003. Ik bekijk je antwoorden en neem contact met je op om deze met je te bespreken.
Mocht je nog vragen hebben dan kun je me ook bellen op 06-55629900.

Of maak alvast kennis met de HSP coaches van Via Lusanne, die je kunnen begeleiden bij je re-integratie naar werk dat past bij je hooggevoeligheid. Ze helpen je je grenzen aangeven, je zelfvertrouwen versterken en werken met behoud van energie.

Re-integratie begeleiding speciaal voor hoogsensitieve personen

 

Kennismaken


Heb je interesse in Via Lusanne? Neem contact op voor een kennismaking. Mail info@vialusanne.nl of bel 023 - 2052295. De coaches hebben een eigen werklocatie (in Haarlem, Amsterdam, Heemskerk, Hoorn en Lisse) en werken daarnaast ook online. 

Weer fit naar werk

Heb je een ziektewet of WIA uitkering en wil je je weer oriënteren op werk? In een UWV Werk fit traject bekijken we wat je nodig hebt en welk werk het beste past bij je drijfveren en kwaliteiten. Via Lusanne is gespecialiseerd in HSP en burn-out.


De coach van jouw keuze is je vaste aanspreekpunt, daarnaast kun je sessies doen bij andere coaches uit het team die hun specifieke aanbod en expertise hebben.

Naast persoonlijke gesprekken kunnen creatieve werkvormen, spelvormen en familieopstellingen deel uitmaken van het traject. De coaching kan zowel face-to-face als online via Skype of Zoom.


Zicht op je kwaliteiten en motivatie


Door een burn-out heb je misschien minder zelfvertrouwen. In het traject kijken we daarom naar je sterke kanten en kwaliteiten en wat je te bieden hebt. We hepen je helder krijgen waar je blij van wordt en van welk werk je energie krijgt. We leren je om je grenzen te voelen en bewaken en om in balans te blijven. We proberen je in beweging te krijgen met een stage of vrijwilligerswerk in een richting die bij jou past.

Raak je snel overprikkeld? Pas op je energieniveau!

Tips voor omgaan met hoogsensitiviteit

Boek De belofte van burn-out

Het boek De belofte van burn-out geeft je handvatten om je cirkel van uitputting te doorbreken en de balans te herstellen. Het helpt je ook om te ontdekken waar je blij van wordt. Je leert hoe je burn-out kunt omzetten in kracht, met vele praktijkvoorbeelden en tips.

© Website ontwerp en teksten: Lusanne Hogeweg. Logo: Bauke Hondema.