Workshop Jouw HSP kwaliteiten

 
 

Ben je soms onzeker over wat jij kunt en te bieden hebt? Zou je meer zicht willen op jouw kwaliteiten zodat je meer zelfvertrouwen hebt?

Kernkwaliteiten van de HSP

Kernkwaliteiten zijn verweven met onze kern. Met wie we zijn. Het zijn eigenschappen en vaardigheden die ons van nature goed afgaan. 

Vaak zien we onze kernkwaliteiten daarom zelf niet goed. Het is toch vanzelfsprekende dat ik dit kan? Want het gaat vanzelf. Maar wat we niet zien, is hoe MOOI en BIJZONDER dat aan ons is.

Anderen zien onze kernkwaliteiten beter dan wijzelf! Daarom is het zo goed om hierbij stil te staan samen met anderen en om feedback te krijgen. Je zelfbeeld krijgt een positieve boost!

Wat leer je in de workshop

In de workshop leer je wat jouw top 3-5 belangrijkste kwaliteiten zijn en wat jouw #1 belangrijkste valkuil is. 

Je gaat naar huis met een goed besef van je uitdagingen: zo kun je in balans blijven en sterk staan.

Persoonlijke tips en adviezen

In de workshop bespreken we de meest kenmerkende kwaliteiten van HSP's en wat vaak de valkuilen zijn. Dan gaan we in op hoe dit voor jou persoonlijk is. 

Je leert wat jouw kernuitdaging is en hoe je deze kunt implementeren in je leven. Je krijgt persoonlijke tips en adviezen. 

Werkvormen 

Het is een interactieve workshop waarin je ook leert van elkaar. De groep is klein, 4 tot 6 personen. De sfeer is vertrouwelijk.

  • Je krijgt voorafgaand aan de workshop opdrachten die je thuis voorbereidt en meeneemt
  • Plenair bespreken van de kwaliteiten, uitwisselen van ervaringen en leren van elkaar
  • Met praktijkvoorbeelden gaan we in kaart brengen wat jouw #1 uitdaging is en hoe je kunt leren om in balans te blijven 

Datum

De workshop vindt plaats tijdens de Week van de HSP op:
Woensdag 17 juni, 14.00 - 17.00 uur

Kosten

De kosten van de workshop zijn 65 euro, inclusief, koffie, thee, lekkers en materialen. 

Ik vond het top dat we werkten met wat er op dat moment speelde. Dat er ruimte was om te onderzoeken maar tevens enige kaders en (tijds)limieten. Het bracht me diverse inzichten. Ook ingezien dat thema's doorwerken in het onderbewuste en dat ze soms vanzelf, haast moeiteloos kunnen transformeren. (Petra)

Aanmelden Jouw HSP kwaliteiten

Neem contact met ons op

Misschien vind je deze artikelen over HSP kwaliteiten interessant


Zo blijf je in balans met je hoogsensitieve kwaliteiten

Ontdek je hoogsensitieve talentenBeluister de gratis meditatie of doe de energie-oefening!

Meld je aan voor inspiratie Via Lusanne en ontvang vele voordelen

 

Je krijgt gratis toegang tot de Inspiratie Bibliotheek met meditaties en collages. Maandelijks wordt de bibliotheek aangevuld met nieuwe oefeningen en collages. Als abonnee van de inspiratiemails krijg je regelmatig korting op coaching en training.

Ook ben je als eerste op de hoogte van nieuwe workshops en kun je je tijdig aanmelden.

Houd daarom de inspiratiemails op zondag in de gaten! Onderaan elke mail vind je de link direct naar de Inspiratie Bibliotheek.