Coachingstraject Energie in je werk

 

Herken je dit:

* Je bent enthousiast, vindt veel leuk en zegt snel 'ja'
* Je voelt je verantwoordelijk en bent behulpzaam
* Het wordt soms teveel en dan weet je niet hoe je verder moet
* Je overziet niet altijd hoe je stress krijgt en hoe je die voorkomt


Wil jij:

* Leren hoe je kunt werken zonder uitgeput te raken
* Weten hoe je je grenzen bewaakt en balans vindt
* Je zelfvertrouwen versterken en nieuwe energie vinden

Code rood, oranje of groen?

Zit jij nog steeds af en toe in de oranje of zelfs rode zone qua stress en je energieniveau? Wil je leren hoe je in het groen komt en blijft?

Wil jij inzicht in situaties en jouw gedrag, zodat je niet steeds weer in dezelfde valkuil trapt en in het kringetje blijft ronddraaien? Doe dan het traject Energie in werk.

Dit traject helpt jou uit het kringetje

Je leert om je ondermijnende patronen te transformeren, zodat je kunt zijn wie je bent en doen waarvoor je hier bent. Je leert luisteren naar je gevoel en daarop vertrouwen.

De combinatie van zaken op een rijtje zetten, mediteren en creatief aan de slag maakt dit programma heel effectief. Je zet hoofd, hart én handen in.

Doel en resultaat

  • Doel van het traject is doorbreken van het patroon van uitputting en onbalans, het resultaat is meer energie, rust en balans.
  • Je leert om beter bij jezelf te blijven, bij je gevoel, en vanuit innerlijke kracht je grenzen en behoeftes aan te geven. Je leert om de regie te houden en wordt effectiever in je werk.
  • Je leert jouw cirkel van invloed te vergroten, neemt de regie over je leven en zet concrete stappen. Zodat je het werk kunt (blijven) doen waar je hart ligt.

Voor wie?

Mensen die zich zo verantwoordelijk voelen, het goed willen doen en gevoelig zijn voor verwachtingen en eisen van de omgeving, dat zij er veel energie aan verliezen. Dit traject is speciaal voor hoogsensitieve personen.

Kosten

Het traject Energie in werkt kost 750 euro incl btw als je zelf betaalt. Het is mogelijk te betalen in drie termijnen van 250 euro.

Als je werkgever betaalt, zijn de kosten 1.000 euro exclusief btw. Er kan ook een offerte op maat worden gemaakt.

Re-integratie na burn-out

Het traject is geschikt bij preventie van burn-out en bij re-integratie, en kan onderdeel uitmaken van een Werk Fit traject via het UWV. Via Lusanne werkt samen met re-integratiebureau NU Coaching. Vraag ernaar bij je re-integratie begeleider of arbeidsdeskundige.

Ik heb het traject gebruikt om het pad te vinden naar 'voor altijd gezond werken'. Ik vind Lusanne een fantastische coach. TOP vond ik de vragen die ze stelt, de creatieve sessies, mijn talenten de ruimte geven, de atmosfeer in de trainingsruimte (bloemen, schoonheid, lekkers, verwennen, energie).
(Ymke)
Top vond ik de schrijfopdrachten in combinatie met meditatie, de Cirkel van uitputting, de kernkwadranten, de open gesprekken en de creatieve workshops. Het heeft me passender werk gebracht en, vooral, de ruimte om te geloven dat wat ik wil, ook kan en mag.
 

Opzet en werkvormen

Het traject bestaat uit vijf gesprekken, waarin creatieve werkvormen worden gebruikt, zoals schrijven, collage maken en schilderen. We doen meditaties om je bij je innerlijke ruimte te brengen.
Je krijgt opdrachten die je zowel thuis maakt ter voorbereiding als ter plekke en die we bespreken. Dit geeft inzicht en helpt om je patronen te doorzien en te doorbreken. 

Thema's van de gesprekken

De cirkel van uitputting. We brengen jouw energie-vretende vicieuze cirkel in kaart. Hoe kom je uit het kringetje?

Balans en energie. Hoe is het met je energie-balans? We onderzoeken je kernkwaliteiten, valkuilen en uitdagingen: je krijgt meer inzicht in je kwaliteiten en gaat deze bewuster inzetten.

Verbeeld je verlangen. Je krijgt verbinding met je diepere drijfveren, wat belangrijk is voor je en wat je echt wilt. Je maakt een collage om dit te verbeelden.

Innerlijk leiderschap. Je leert je grenzen te voelen en aan te geven. Je leert voor jezelf te kiezen en je cirkel van invloed te vergroten. Welke stap kun je nu zetten?

Bevrijd je creatiekracht. Vanuit je verbinding met de bron voel je nieuwe energie. Door intuïtief schilderen leer je je scheppingskracht te ervaren en te richten.

Intake / kennismaking 

Wil je eerst meer informatie en overleggen of het traject iets voor je is? Je kunt een gratis kennismakingsgesprek voeren via de telefoon/Skype.

Wil je een persoonlijk intakegesprek? Dit kost 50 euro. Als je erna besluit om het traject te gaan doen, wordt dit bedrag in mindering gebracht. Mail Lusanne of bel 06 - 55629900 om een afspraak in te plannen.


Heb je het gevoel dat dit traject jou verder kan helpen? Meld je dan nu aan.

 

Aanmelden voor Energie in je werk

Neem contact met ons op

Doe de gratis geleide meditatie of energie-oefening!

Meld je aan voor inspiratie Via Lusanne en ontvang vele voordelen

 

Je krijgt gratis toegang tot de Inspiratie Bibliotheek met meditaties en collages. Maandelijks wordt de bibliotheek aangevuld met nieuwe oefeningen en collages. Als abonnee van de inspiratiemails krijg je regelmatig korting op coaching en training.

Ook ben je als eerste op de hoogte van nieuwe workshops en kun je je tijdig aanmelden.

Houd daarom de inspiratiemails op zondag in de gaten! Onderaan elke mail vind je de link direct naar de Inspiratie Bibliotheek.