Workshop Energie in werk

 

Ben je vaak moe, misschien wel (bijna) burn-out? Ga werken aan je energie-balans, zodat je werkt vol energie. Leer hoe je energie weer voor je kunt laten werken. 

Herken je dit:

  • Je komt moe uit je werk en kunt niet makkelijk opladen
  • Je hebt weinig puf voor de dingen die je leuk vindt om te doen
  • Je zou meer energie willen

Dan is waarschijnlijk jouw energie-balans verstoord. Mogelijk geef je meer energie dan je terugkrijgt. Doe je teveel dingen die je niet leuk vindt, en te weinig dingen die je voeden? Moet er teveel?

Wil jij:

  • Met energie uit je werk komen
  • Energie overhouden om leuke dingen te doen
  • Leren hoe je dat voor elkaar krijgt

Een leven met meer energie

Als je jezelf hierin herkent, is het goed je energie-huishouding te onderzoeken, de balans tussen wat energie kost en wat energie geeft. 

Misschien doe je dingen die niet bij je passen, waar je drijfveren en waarden niet liggen. Dat kost heel veel moeite, als trekken aan een dood paard.

Als je je diepere drijfveren en verlangens volgt en doet waar je blij van wordt, krijg je juist energie. Als je deze energie volgt, kom je in je eigen levensstroom, gebeurt er wat de bedoeling is. Als je deze energie richt op voor jou zinvolle doelen, gaan dingen moeiteloos.


Waarom de workshop doen

In deze workshop leer je een aanpak die werkt en die je daarna zelf in je werk kunt toepassen.

De workshop biedt een mix van verstand en gevoel. Afwisselend zet je zaken op een rijtje, luister je naar je intuïtie of ga je creatief aan de slag. In de workshop ga je concreet aan de slag met je energie-huishouding.


Zoals de lezing een mogelijkheid is om kennis te maken met mijn visie op energie, is de workshop een manier om mijn unieke aanpak te ervaren. Dit is de combinatie van zaken op een rijtje zetten, naar je gevoel en intuïtie luisteren en creatief aan de slag. In de training Nooit meer een burn-out ga je hiermee nog meer de diepte in.

Datum workshop

De workshop Energie in werk is op zondag 18 februari 2018, van 13.30 - 16.30 uur. 


Kosten 

De workshop kost 45 euro, dat is inclusief koffie, thee en materialen.


 

Programma workshop

13.15 uur: Inloop met koffie/thee & lekkers

13.30 uur: ​Start workshop

16.30 uur: Afsluiting 

De workshop bestaat uit drie rondes.

  • Een ronde over je energiehuishouding. Je maakt jouw energie-balans op door op een rijtje te zetten wat je energie kost en waar je energie van krijgt. Daarna bekijk je hoe je ervoor staat, hoe de balans nu is en hoe die kan verbeteren.
  • Een ronde over je waarden. Waarom doe je wat je doet? Wat vindt je belangrijk? In de workshop word je je bewust van je drijfveren, en onderzoek je of ze jou (nog) dienen. 
  • Tenslotte je volgende stap. Nu je een beeld hebt gekregen van je energie-huishouding en wat echt belangrijk voor je is, is de vraag aan de orde, hoe nu verder? Wat kun je vanaf morgen anders doen? Welke keuzes maak je? Je maakt een collage-kaart van waar je naartoe wilt. Je handen maken wat er leeft in je hart. Zo kun je eerst verbeelden wat je verlangen is en dit vervolgens in de praktijk echt gaan realiseren. De kaart richt je aan jezelf en stuur ik je (een aantal weken) na afloop toe.

Aanmelden voor de workshop 

Contacteer Ons

De concrete en heldere aanpak van Lusanne dwingt tot zelfonderzoek binnen een veilige en interactieve omgeving, je krijgt goede tips en handvatten zodat je daarna vol zelfvertrouwen solliciteert. Een aanrader! (Corine)
Lusanne creëert een prettige en veilige sfeer; zij geeft gerichte feedback. (Marianne)
Kernwoorden welke Lusannes workshops omschrijven zijn; helder, toepasbaar, positief, persoonlijk en inspirerend. Lusanne krijgt een groep in beweging; geeft sturing om energie te laten stromen, laat de touwtjes dan vieren en pakt ze weer terug in handen wanneer nodig. Ook persoonlijk weet ze precies de vinger op de goede plek te leggen en door het stellen van de juiste vragen iemand te stimuleren en motiveren. Lusanne, dank voor je oprechte, eerlijke kijk op zaken! (Esther)