Schrijfworkshop Schrijf je vrij

 

In de schrijfworkshop ga je actief aan de slag om je diepere stroom aan te boren. Je schrijft eerst van je af en dan naar je toe. Door te schrijven vanuit je onderbewuste, tien minuten achter elkaar of twee pagina's vol, en vooral niet kritisch mee te lezen, boor je een bron in jezelf aan waar je anders moeilijk bij komt. Dit geeft je inzichten en nieuwe energie.


Wat gaan we doen

We beginnen met een rondje waarin je je vraag of doel formuleert. Dan doen we een korte meditatie die je bij je innerlijke stilte brengt en een diepere laag. Van daaruit ga je intuïtief aan de slag. Je zult zien, wat je schrijft is magisch.

Eerst schrijf je alle zorgen en malende gedachten op. Dan laat je in dankbaarheid los wat je niet meer nodig hebt. Schrijf alles van je af! Zo maak je ruimte. 

Dan doen we schrijfoefeningen aan de hand van thema's. Wat in jou wil er loskomen, opborrelen, gekend worden en het licht zien? Schrijf dat naar je toe!


Het belang van creativiteit 

Mijn ervaring is, creatief bezig zijn vanuit gevoel en intuïtie, zonder dat het 'iets moet worden', brengt je in contact met je eigen bron. Zo komt een krachtige energie vrij die je kunt inzetten om het leven te leiden dat bij je past.
En je bevrijdt het spelende kind in jezelf. Dat is niet 'kinderachtig', dat is het wezenlijke, de pure zijnskracht waar we als kind nog mee verbonden waren.

Intuïtief schrijven verbindt je je met je 'wilde' geest, je vrije geest die alles met elkaar kan verbinden en oplossingen weet.  

Data komende schrijfworkshops

Vrijdag 23 maart, van 10.00 - 13.00 uur.

Vrijdag 22 juni, van 10.00 - 13.00 uur.


Kosten 

De kosten voor de schrijfworkshop zijn 40 euro, inclusief materialen, koffie, thee en lekkers.


 

Wat krijg je in een workshop

  • je werkt met een persoonlijke vraag of doel 
  • je krijgt gerichte oefeningen en persoonlijke tips
  • alle materialen zijn aanwezig, zoals pennen en papier
  • we zitten op een fijne plek, in mijn atelier, met een grote tafel waaraan we samen kunnen werken
  • er is de juiste focus, een vertrouwelijke sfeer en prettige energie


Aanmelden voor een Schrijfworkshop

Contacteer Ons