Intuïtief schilderen Bevrijd je creatiekracht 

 

Zou je wel willen schilderen, maar doe je het niet omdat je geen talent hebt? Doe dan mee met intuïtief schilderen. Het hoeft niet mooi te zijn. Het gaat er om verbinding te maken met je eigen creatiekracht. Met de bron in jezelf. Daarom beginnen we met een meditatie, die brengt je bij jezelf, in het nu.

Je zakt uit je hoofd, komt meer bij je gevoel. Zo aan de slag gaan werkt helend en bevrijdend. Je komt gedachten tegen, misschien emoties, je kijkt ernaar. Intuïtief schilderen werkt transformerend.

Je mag spelen, met verf, met kleur. Met het leven zelf! Ga voorbij aan denken 'het moet iets worden' of 'ik kan niet schilderen' en bevrijd je van wat moet. Maak iets vanuit je hart.

Deze zelfexpressie werkt door naar de rest van je leven, je durft meer.


Intuïtief schilderen geeft energie

In de creatieve workshops ga je actief aan de slag om je eigen creatieve stroom aan te boren. Het geheim van intuïtief schilderen is werken vanuit je gevoel en je onderbewuste. 

Op die manier creatief bezig zijn, brengt flow en nieuwe energie. Het helpt je om te ontspannen en meer te genieten!   

Het kan behulpzaam zijn bij herstel en preventie van burn-out. Om uit je hoofd te zakken, uit het moeten. Om meer te leven vanuit je gevoel. Vanuit jouw eigen verlangens en behoeftes.


Het belang van creativiteit 

Vaardigheid om te schilderen is helemaal niet nodig. Het gaat erom verbinding te maken met jezelf, met je spontane scheppingskracht.

Creatief bezig zijn vanuit je gevoel en intuïtie brengt je in contact met de bron in je. Op deze manier schilderen werkt transformerend. Zo komt een krachtige energie vrij die je kunt inzetten om het leven te leiden dat echt bij je past.
En je bevrijdt het spelende kind in jezelf. Dat is niet 'kinderachtig', dat is het wezenlijke, de pure zijnskracht waar we als kind nog mee verbonden waren.


Workshop en cursus

Je kunt een workshop doen op vrijdag ochtend, deze duurt drie uur en is uitgebreider dan de cursus. We doen een extra oefening en er is meer ruimte voor je persoonlijke vraag of doel.

In de cursus van drie keer kun je wat je in de workshop hebt geleerd, verder in praktijk brengen. Het is mogelijk een losse keer te komen.


Data en kosten

Workshop
vrijdag 25 mei, van 10.00 - 13.00 uur

Kosten 50 euro
inclusief materialen, koffie/thee en lekkers

Cursus
woensdag 11 april, 25 april, 9 mei, van 14.00 - 16.00 uur
woensdag 6 juni, 20 juni, 4 juli, van 14.00 - 16.00 uur
Kosten 35 euro per keer, inclusief materialen, koffie/thee en lekkers


Wil je meer informatie of advies?

Bel 023 - 205 22 95 of mail Lusanne

 

Wat krijg je

  • je werkt met een persoonlijke vraag of doel 
  • als je het even niet meer weet, help ik je met persoonlijke tips
  • alle materialen zijn aanwezig, zoals doek, acrylverf, kwasten
  • er is de juiste focus en prettige energie


Wat gaan we doen

Eerst doen we een oefening om je bij je innerlijke stilte en eigen ruimte te brengen. Om je zo te helpen gedachten los te laten dat je iets moet maken dat mooi is. Van daaruit ga je intuïtief aan de slag.

Dan kies je kleuren die je aanspreken. Als een 'spelen met verf en kleur' ga je aan de slag. ​Je verbeeldt je innerlijk op doek. Zo boor je pure scheppingskracht aan. Je zult zien, wat je maakt is magisch.


Aanmelden voor intuïtief schilderen

Contacteer Ons
 

Wat ik top vond aan de workshop was de open sfeer, zonder oordeel. De werkvormen waren leuk, vloeiend. Het gaf me een bevestiging dat dit bij me past en helpt me in mijn proces om te helen en tot mezelf te komen. Het heeft me een zetje in de goede richting gegeven. (Simone)
Een fijne creatieve workshop waarbij je uiting kan geven aan je innerlijk en dit zeer vrij kan doen, zonder druk. Top vond ik de meditatie om tot jezelf te komen en in het nu. In één woord gezegd, was de workshop bevrijdend. Een aanrader! (Esther)