Traject Nooit meer burn-out

 

Je wilt heel graag een (nieuwe) burn-out voorkomen. Niet weer in dezelfde valkuil trappen, in het kringetje blijven ronddraaien. Maar alleen krijg je dat niet voor elkaar.


Herken je dit:

* Alles komt op jouw bord terecht, werk en/of privé
* Je komt moe uit je werk en kunt niet makkelijk opladen
* Je hebt weinig puf voor de dingen die je leuk vindt om te doen


Dan is waarschijnlijk jouw energie-balans verstoord. Mogelijk geef je meer energie dan je terugkrijgt. Doe je teveel dingen die je niet leuk vindt, en te weinig dingen die je voeden? Moet er teveel?

Ben jij iemand:

* Die hart heeft voor de zaak
* Die kwaliteit wil leveren, het goed wil doen
* Die een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft
* Die altijd maar doorgaat en geen nee zegt
* Die rekening houdt met anderen en eigen wensen niet uit
 
Dan loop je een verhoogd risico om burn-out te raken. Herken je jezelf tot nu toe? Wil je het niet, of niet weer, zo ver laten komen? Kom dan op tijd in actie om een burn-out voor te blijven!


Wil jij:

* Met energie uit je werk komen
* Energie overhouden om leuke dingen te doen
* Weten hoe je kunt voorkomen dat je burn-out raakt


Doe dan het traject Nooit meer burn-out. Met deskundige hulp kun je verder komen. Je maakt een wezenlijke omslag in je denken, voelen en doen. Je leert hoe je trouw kunt zijn aan je gevoel en intuïtie. Zodat je kunt werken met meer energie.

Dit traject helpt jou uit het kringetje

Je leert om je ondermijnende patronen te transformeren, zodat je kunt zijn wie je bent en doen waarvoor je hier bent. In dit traject - een programma voor transformatie, balans en meer energie - leer je hoe je trouw kunt zijn aan jezelf.

De combinatie van zaken op een rijtje zetten, naar je gevoel leren luisteren en creatief en intuïtief aan de slag maakt deze aanpak uniek. Hoofd, hart en handen worden ingezet, je hele wezen wordt betrokken bij deze transformatie.

Je krijgt inzichten in jouw energie en kwaliteiten die leiden tot een betere balans en grotere kracht. Je neemt de regie over je leven!

Drie modules en drie elementen

Het traject bestaat uit drie modules en kent een logische opbouw:
  Module 1: De cirkel van uitputting (2 sessies)
  Module 2: Balans en energie (1 sessie)
  Module 3: Innerlijk leiderschap (2 sessies)

  Elke module heeft drie elementen: verdiepend gesprek, meditatie en creatieve oefeningen.

  Voor wie?

  Over het algemeen treft burn-out mensen die zich verantwoordelijk voelen, het goed willen doen en gevoelig zijn voor verwachtingen en eisen van de omgeving. Dit wordt al snel een moeten.

  Dit traject is speciaal voor hoogsensitieve personen (HSP). Je leert beter bij jezelf te blijven, bij je sterke gevoelens en intuïtie, en om vanuit die innerlijke kracht je grenzen en behoeftes aan te geven. Wat wil jij zelf? Wat heb je nodig? Wanneer is het (goed) genoeg?


  Kosten

  Het hele traject bestaat in totaal uit vijf sessies en kost 750 euro incl btw. Je kunt betalen in drie termijnen van 250 euro. Elke sessie is een privé workshop van maximaal 3 uur en kost 150 euro.

  Je kunt de modules ook los van elkaar volgen, afhankelijk van waar je behoefte aan hebt. De kosten per module zijn:

  Module 1: De cirkel van uitputting (2 sessies): 300 euro
  Module 2: Balans en energie (1 sessie): 150 euro
  Module 3: Innerlijk leiderschap (2 sessies): 300 euro


  Wil je persoonlijk advies?

  Bel 023 - 205 22 95 of mail Lusanne


  Wil je weten of dit traject geschikt is voor jou? Telefonisch advies is gratis. In een persoonlijk gesprek denk ik mee met jouw vraag en geef ik je advies over wat voor jou nu het beste is. Kosten 50 euro.

  Op basis van dit gesprek kan een offerte voor de werkgever worden gemaakt. De training is geschikt bij preventie van burn-out en kan onderdeel uitmaken van een re-integratie traject, alsmede van een Werk Fit traject via het UWV. Via Lusanne werkt samen met erkend re-integratiebureau NU-Coaching.

   

  De sleutel tot nooit meer burn-out

  Wat is sleutel tot nooit meer burn-out, het geheim van voor altijd gezond werken? Naar binnen keren, je verbinden met je intuïtie, overgave. De controle van het denken loslaten. Dan kom je pas echt in je kracht, en in jouw flow.

  Hoe doorbreek je de cirkel van uitputting? Het begint ermee dat je je negatieve gedachten terug herleidt tot de bron. Waar komen ze vandaan? Hoe kun je ze laten oplossen?

  Als je leert putten uit de bron in jezelf, de Bron, wordt je leven heel anders. Hoe doe je dat? Dit alles en nog meer leer je in de training.


  Opzet en werkvormen

  We doen meditaties om je bij je innerlijke ruimte te brengen en je te leren vanuit je eigen bron van weten in beweging te komen.
  Je krijgt opdrachten die je zowel thuis maakt ter voorbereiding als ter plekke en die we bespreken. Dit geeft inzicht en helpt je om je patronen te doorzien en te doorbreken. Je krijgt zo ook tools die je na het traject kunt blijven toepassen.

  Voorbeelden van oefeningen:
  - cirkel van uitputting
  - energie-huishouding
  - kernkwaliteiten, valkuilen en uitdagingen

  Programma, doel en resultaat

  Doel van het traject is doorbreken van het burn-out patroon. Het resultaat is meer energie, rust en balans. Je zet concreet stappen richting je doel. Dit doel formuleer je aan het begin van het traject.

  Module 1: De cirkel van uitputting

  Je schrijft je biografie en tekent je levenspanorama. We brengen jouw energie-vretende vicieuze cirkel in kaart. Welke overtuigingen leiden jouw leven? Hoe kom je uit het kringetje? Je krijgt schrijf-oefeningen om je te bevrijden.

  Module 2: Balans en energie
  Hoe is het met je energie-huishouding? Je leert hoe je hierin meer balans aanbrengt. We onderzoeken je valkuilen en uitdagingen: je leert je kwaliteiten in te zetten. Met een moodboard verbeeld je je diepere verlangens.

  Module 3: Innerlijk leiderschap

  Leer je grenzen te voelen en aan te geven. Je leert voor jezelf te kiezen en je cirkel van invloed te vergroten. Welke stap kun je nu zetten? Met schilderen bevrijd je je creatiekracht.


  Is dit traject nu iets voor mij

  Het je het gevoel dat dit traject jou kan helpen om een (nieuwe) burn-out te voorkomen? Meld je dan nu aan.


  Wil je eerst telefonisch afstemmen of dit traject nu iets voor jou is, vermeld dan je telefoonnummer, dan neem ik contact met je op.


  Aanmelden voor Nooit meer burn-out

  Contacteer Ons
   
  Het mooie van Lusanne is dat ze erg goed naar me luistert en mijzelf laat ontdekken wat mijn patronen zijn, hoe mezelf te accepteren, etc. Na elke sessie ga ik vol energie weg, omdat ik weer nieuwe aspecten van mezelf ontdekt heb. Dus, hartelijk dank Lusanne, dankzij jou voel ik me steeds meer mezelf en dat ik me blijf ontwikkelen geeft me een onbeschrijfelijk goed gevoel. (Gilbert)

  Ik denk af en toe nog terug aan de gesprekken die we hadden en aan de emoties die sommige onderwerpen bij me teweeg brachten. Of aan de vasthoudendheid waarmee ik kansen voorbij liet gaan door ervan uit te gaan dat ik moest doorborduren op wat er al was, in plaats van nieuwe deuren te openen. Een ding is zeker: het heeft mij zeker aan het denken gezet. Maar ook, en dat was in mijn geval nog belangrijker, het heeft me doen inzien dat de enige die iets aan mijn levenspad kan veranderen, ik zelf ben. Door te durven kiezen, los te laten en te delen. Dank voor de spiegel en de inspiratie. (

  Barbara)