Privé workshop Manifesteer je missie in werk

 

Je wilt je missie in werk manifesteren. Doen waarvoor je hier bent en voldoening ervaren. Het liefst als ondernemer. En misschien doe je dat ook al. Je loopt nu alleen even vast. Hoe kun je verder komen?


Doen waarvoor je hier bent

Ik geloof dat we een taak of missie in het leven hebben. We zijn hier om iets te betekenen voor anderen. We hebben ook de kwaliteiten meegekregen om dit te doen. Dit alles ligt in onze ziel opgeslagen te wachten op erkenning en waardering. 


Als je je diepere drijfveren en verlangens volgt en doet waar je blij van wordt, krijg je energie. Als je deze energie volgt, kom je in je eigen levensstroom, gebeurt er wat de bedoeling is. En als je deze energie richt op voor jou zinvolle doelen, bereik je resultaat.

Van vinden naar verwezenlijken

Waar sta jij op de lijn van ontdekken van je missie tot en met het concreet vormgeven ervan? Wil je jouw missie nu eindelijk eens helder krijgen? Of weet je het wel (zo'n beetje) maar loop je tegen belemmeringen aan? Of ben je al aardig op weg maar draai je toch ergens in kringetjes?

Waar je je ook bevindt, met een 1-op-1 manifesteer je missie-sessie kom je zeker verder. We kijken naar je kwaliteiten en talenten, je drijfveren en motivatie en je levenslessen, valkuilen en uitdagingen.

Welk patroon is er te doorbreken, welk inzicht is nu nodig en wat kun je morgen doen om dichter bij jouw bestemming te komen? 


Opzet en kosten

De workshop is een combinatie van verdiepend gesprek, meditatie en collage (vision board/moodboard) maken. Deze privé workshop van maximaal drie uur kost 150 euro als je zelf betaalt.

Als je werkgever betaalt zijn de kosten 250 euro excl btw. Indien gewenst wordt een offerte naar de werkgever gestuurd.

Persoonlijk overleggen over je vraag?

Bel 023 - 205 22 95 of mail Lusanne

Wil je eerst overleggen of jouw vraag geschikt is voor deze sessie? Neem contact op, dat kan per mail of telefonisch. Wil je dat ik jou bel? Laat je nummer achter en geef aan dat je gebeld wilt worden.

 

Het model van de 5 V's:

In de workshop volgen we deze structuur om te zorgen dat je van vraag naar volgende stap komt.

- Vraag: we onderzoeken jouw vraag voor de workshop
- Verdieping: we kijken wat er onder ligt
- Verlangen: welk verlangen wordt zichtbaar
- Vormgeven: dit verbeeldt je in een vision board
- Volgende stap: we ronden af met jouw concrete actiepunten


Aanmelden voor Manifesteer je missie

Contacteer Ons