Manifesteer je missie in werk

 

Je wilt doen waarvoor je hier bent, met werk dat past bij wie je bent, en voldoening ervaren. Hoe doe je dat?

Doen waarvoor je hier bent

Ik geloof dat we een taak of missie in het leven hebben. We zijn hier om iets te betekenen voor anderen. We hebben ook de kwaliteiten meegekregen om dit te doen. Dit alles ligt in onze ziel opgeslagen te wachten op erkenning en waardering. 

Daarom is het zo belangrijk om te luisteren naar je gevoel en intuïtie, die leiden je naar binnen, naar wie je bent en wat je te doen staat.

Als je je diepere drijfveren en verlangens volgt en doet waar je blij van wordt, krijg je energie. Als je deze energie volgt, kom je in je eigen levensstroom, gebeurt er wat de bedoeling is. En als je deze energie richt op voor jou zinvolle doelen, bereik je resultaat.


Van vinden naar verwezenlijken

Waar sta jij op de lijn van ontdekken van je missie tot en met het concreet vormgeven ervan? Wil je jouw missie nu eindelijk eens helder krijgen? Of weet je het wel (zo'n beetje) maar loop je tegen belemmeringen aan? Of ben je al aardig op weg maar draai je toch ergens in kringetjes?

Waar je je ook bevindt, met een 1-op-1 manifesteer je missie-sessie kom je zeker verder. We kijken naar je kwaliteiten en talenten, je drijfveren en motivatie en je levenslessen, valkuilen en uitdagingen.

Welk patroon is er te doorbreken, welk inzicht is nu nodig en wat kun je morgen doen om dichter bij jouw bestemming te komen? 


Opzet en kosten

De workshop is een combinatie van verdiepend gesprek, meditatie en een moodboard maken. Deze 1-op-1 workshop van maximaal drie uur kost 150 euro incl btw als je zelf betaalt.

Als je werkgever betaalt zijn de kosten 250 euro excl btw. Bij het UWV gelden andere tarieven.

Persoonlijk overleggen over je vraag?

Bel 023 - 205 22 95 of mail Lusanne

Wil je eerst overleggen of jouw vraag geschikt is voor deze sessie? Neem contact op, dat kan per mail of telefonisch. Wil je dat ik jou bel? Laat je nummer achter en geef aan dat je gebeld wilt worden.

 

Het model van de 5 V's:

In de workshop volgen we deze structuur om te zorgen dat je van vraag naar volgende stap komt.

- Vraag: we onderzoeken jouw vraag voor de workshop
- Verdieping: we kijken wat er onder ligt
- Verlangen: welk verlangen wordt zichtbaar
- Vormgeven: dit verbeeld je in een vision board
- Volgende stap: we ronden af met jouw concrete actiepunten


Aanmelden voor Manifesteer je missie

Contacteer Ons
 
De sessie bracht me enthousiasme om door te gaan, een duidelijk plan en geloof in mijn eigen kunnen en mijn concept. De adviezen en aanvullingen op m’n plannen waren verrassend. Vage ideeën zijn vorm gegeven en er is een kant en klaar stappenplan ontstaan. Top vond ik de rust die je uitstraalde, de ruimte waar je je direct op je gemak voelt en die inspirerend werkt, je kennis van zaken en de opbouw van de workshop. De opgedane kennis werkt thuis nog heel lang door. (Gonnie)


Met een dankbaar gevoel kijk ik terug op de workshop Manifesteer je missie. Lusanne stelde goede verdiepende vragen, stimuleerde mijn creativiteit en gaf ruimte voor reflectie, waardoor zaken helder werden en ik vanuit andere invalshoek naar zaken kon kijken. Door de workshop, met als tastbaar resultaat mijn collage, ben ik een stap verder gekomen in het manifesteren van mijn missie. (Nadine)