Loopbaanoriëntatie-traject Vind je weg in werk

 

Ik zit niet op mijn plek, wat wil ik nou

Ben je uitgeblust in je huidige baan? Wordt het tijd voor iets anders, en weet je niet wat?

Dan is het zinvol te onderzoeken welk werk je nog wilt en kunt doen. Werk dat recht doet aan je diepere drijfveren en talenten.

Je wilt een loopbaantraject dat aansluit bij je hooggevoeligheid, deze erkent zodat je die niet steeds hoeft uit te leggen.

Werk waar je energie van krijgt

Onze levensweg geeft blijk van wie we zijn, terugkijken op je leven en loopbaan kan een rode draad laten zien. 

In het loopbaanoriëntatie-traject gaan we daarom op zoek naar 'jouw ding', het werk waar je blij van wordt en energie van krijgt.

Het loopbaantraject is geschikt bij preventie en re-integratie van burn-out. Het kan onderdeel zijn van een Werk Fit traject via het UWV. Via Lusanne werkt samen met re-integratiebureau NU-Coaching.

Concreet resultaat

Doel van het traject is ontdekken in welk werk jij op je plek bent. Resultaat is een helder zicht op je kwaliteiten en vaardigheden, wat jou drijft en wat je te bieden hebt. Je weet welke richting je op gaat.

Kosten

Het loopbaanoriëntatie-traject (vijf gesprekken van maximaal 2 uur) kost 750 euro incl btw als je het zelf betaalt. Het is mogelijk om in drie termijnen van 250 euro te betalen.

Als je werkgever betaalt zijn de kosten van het traject 1.200 euro excl btw. Bij het UWV gelden andere tarieven. 

Heb je vragen?

Bel 023 - 205 22 95 of mail Lusanne

Wil je weten of dit traject geschikt is voor jou? Telefonisch advies is gratis. 

Liever een persoonlijk gesprek? Dan denk ik mee met jouw vraag en geef ik je advies over wat voor jou nu het beste is. Kosten 50 euro. Deze kosten worden later verrekend met het loopbaantraject, als je besluit het te doen.


Heb je het gevoel dat dit traject echt iets voor jou is, en dat het je verder kan helpen? Meld je dan nu aan.


Aanmelden traject Vind je weg in werk


Contacteer Ons
 

Ontdek je drijfveren en je kwaliteiten 

Het traject helpt je om op een rijtje te zetten wat je kwaliteiten en drijfveren zijn en ontdekken welk werk het beste bij je past. 

Met een beter zicht op je kwaliteiten en uitdagingen, krijg je meer zelfvertrouwen. 

Opzet van het traject

Het traject bestaat uit vijf gesprekken van maximaal twee uur en duurt circa drie maanden. Je krijgt een werkboek met inspirerende teksten, opdrachten en tips.

Waar nodig worden de gesprekken aangevuld met een meditatie en creatieve opdrachten (zoals een collage maken om je verlangen te verbeelden).


Thema's van de gesprekken

Curriculum Vitae: We lopen je loopbaan (opleidingen en ervaringen) door en kijken naar de keuzes die je daarin hebt gemaakt. Dit geeft helderheid over je leven en loopbaan en waar je nu staat.

Biografie: Je beschrijft je leven. Als we je verhaal bespreken, wordt zichtbaar welke thema's spelen in je leven en wat de rode draad is. Ook krijg je meer zicht op je (kern)kwaliteiten.

Vitaliteit en zingeving: We zetten op een rijtje wat belangrijk voor jou is in je leven en werk, waar je energie van krijgt en wat energie kost. Je krijgt meer zicht op waar je behoefte aan hebt en hoe je dit kunt realiseren.

Drijfveren en verlangens: Je beschrijft je ideale leven en je mooiste beroepen. Je mag dromen, wensen en verlangen. Zo krijg je zicht op je motivatie en wat je nu het liefst doet.

Concretiseren toekomstperspectief: Je weet welk werk je wilt doen. Je hebt zicht op je capaciteiten en een besef van je mogelijkheden. Je bepaalt welke richting je op gaat en zet de 1e stap.

De collage die ik bij Lusanne heb gemaakt, helpt me om regelmatig weer contact te maken met het gevoel dat de basis vormt voor mijn praktijk. (Jill)

Ik vond het erg prettig dat je niet mij vertelde wat ik moest gaan doen maar het mij zelf liet ontdekken. En ik ging door de gesprekken sommige dingen in een wat ander perspectief zien, wat realistischer, wat genuanceerder over mezelf denken. En het was goed voor mijn zelfvertrouwen. (

Yvette)

Ik vond het erg fijn dat er zoveel aandacht is voor je persoonlijkheid, wie jij bent, wat je echt wilt, wat goed voor je is. Dit heeft me een visueel beeld gegeven wat mijn gevoel vertegenwoordigt, wat ik in iedere situatie steeds weer kan gebruiken. Bij het maken van iedere volgende keuze zal ik me nu afvragen 'doet het mijn lampje branden?' en dan weet ik of het goed zit. (Claske)