Creatieve workshops: Schrijven, Collage maken, Schilderen


Het belang van creativiteit

Mijn ervaring is, creatief bezig zijn vanuit gevoel en intuïtie, zonder dat het 'iets moet worden', brengt je in contact met je eigen bron. Zo komt een krachtige energie vrij die je kunt inzetten om het leven te leiden dat bij je past.
Je bevrijdt het spelende kind in jezelf. Dat is niet 'kinderachtig', dat is het wezenlijke in je, de pure zijnskracht waar we als kind nog mee verbonden waren.

Intuïtie als ingang naar bezieling

Intuïtief schrijven verbindt je je met je 'wilde' geest, je vrije geest die alles met elkaar kan verbinden en oplossingen weet. Collages maken verbindt je met je verlangens en door intuïtief te schilderen kom je in contact met je creatiekracht.
Op deze manier verbindt je je met je ziel en je bezieling. Dit geeft energie, brengt de flow op gang en geeft zelfvertrouwen en kracht.


Creatief werken geeft energie

Omdat creatief werken zo belangrijk is, bied ik een ruime keus aan open ateliers en workshops. In een open atelier kun je met je eigen project aan de slag, samen met anderen. In een workshop krijg je oefeningen die je helpen om creatief te zijn vanuit je intuïtie.

 
 

Schrijfworkshop Schrijf je vrij

Intuïtief schrijven verbindt je je met je vrije geest die alles met elkaar kan verbinden en oplossingen weet. Door te schrijven vanuit je onderbewuste, boor je een bron in jezelf aan waar je anders moeilijk bij komt.

Collageworkshop Verbeeld je verlangen

Je boort je creatieve stroom aan. Intuïtief collages maken verbindt je met je diepere verlangens. Deze op papier uiten, zet een beweging in gang naar verwezenlijking van wat je ten diepste wilt.

Schilderworkshop Bevrijd je creatiekracht

Je kiest kleuren die je aanspreken. Als een 'spelen met verf en kleur' ga je aan de slag. ​Je verbeeldt je innerlijk op doek. Zo boor je pure scheppingskracht aan. Je zult zien, wat je maakt is magisch.