Collageworkshop Verbeeld je verlangen

 

Je wilt je verlangen in werk uitbeelden, een talent ontdekken of de sfeer van je huis bepalen met een moodboard of vision board. Misschien wil je leren om van verschillende plaatjes een mooi geheel te maken. Of je wilt gewoon lekker creatief bezig zijn. Alles is goed.

In deze workshop ga je actief aan de slag om je creatieve stroom aan te boren. Intuïtief collages maken verbindt je met je diepere verlangens. Deze op papier uiten, zet een beweging in gang naar verwezenlijking van wat je ten diepste wilt. 

Wat gaan we doen

Je brengt jouw persoonlijke vraag of doel in en gaat hiermee aan de slag. 

We beginnen met een ontspannings-meditatie die je bij je innerlijke stilte brengt en een diepere laag. Voel waar je nu behoefte aan hebt. Je werkt in je eigen energie zodat je je innerlijke stem hoort en werkt vanuit jouw gevoel, en dit verbeeldt op papier.

Van daaruit ga je intuïtief aan de slag. Je zoekt plaatjes op kleur, of vorm, of wat jou maar aanspreekt. Van losse plaatjes maak je een nieuw geheel: het is fijn als het als een puzzel op zijn plek valt. Je zult zien, wat je maakt is magisch.

Het belang van creativiteit 

Mijn ervaring is, creatief bezig zijn vanuit gevoel en intuïtie, zonder dat het 'iets moet worden', brengt je in contact met je eigen bron. Zo komt een krachtige energie vrij die je kunt inzetten om het leven te leiden dat bij je past.
En je bevrijdt het spelende kind in jezelf. Dat is niet 'kinderachtig', dat is het wezenlijke, de pure zijnskracht waar we als kind nog mee verbonden waren. Dit brengt flow en nieuwe energie. Het helpt je om te ontspannen en te genieten!    

 

Data komende collageworkshops 

 

Wat krijg je in een workshop

  • je werkt met een persoonlijke vraag of doel 
  • als je het even niet meer weet, help ik je met persoonlijke tips
  • alle materialen zijn aanwezig, zoals papier, lijm, scharen en vele verschillende mooie tijdschriften
  • we zitten op een fijne plek in mijn atelier, met een grote tafel waaraan we samen kunnen werken
  • er is de juiste focus, een vertrouwelijke sfeer en prettige energie
Zondag 29 april van 10.00 - 13.00 uur

vrijdag 29 juni
van 10.00 - 13.00 uur

Kosten 

De workshop collage maken kost 45 euro inclusief materialen, koffie, thee en lekkers.


Wil je meer informatie of advies?

Bel 023 - 205 22 95 of mail Lusanne

Aanmelden voor de Collage workshop

Contacteer Ons