Training Nooit meer een burn-out

 

Je wilt heel graag een (nieuwe) burn-out voorkomen. Niet weer in dezelfde valkuil trappen, in het kringetje blijven ronddraaien. Maar alleen krijg je dat niet voor elkaar.


Herken je dit:

* Alles komt op jouw bord terecht, werk en/of privé
* Je komt moe uit je werk en kunt niet makkelijk opladen
* Je hebt weinig puf voor de dingen die je leuk vindt om te doen


Dan is waarschijnlijk jouw energie-balans verstoord. Mogelijk geef je meer energie dan je terugkrijgt. Doe je teveel dingen die je niet leuk vindt, en te weinig dingen die je voeden? Moet er teveel?

Ben jij iemand:

* Die hart heeft voor de zaak
* Die kwaliteit wil leveren, het goed wil doen
* Die een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft
* Die altijd maar doorgaat en geen nee zegt
* Die rekening houdt met anderen en eigen wensen niet uit
 
Dan loop je een verhoogd risico om burn-out te raken. Herken je jezelf tot nu toe? Wil je het niet, of niet weer, zo ver laten komen? Kom dan op tijd in actie om een burn-out voor te blijven!


Wil jij:

* Met energie uit je werk komen
* Energie overhouden om leuke dingen te doen
* Weten hoe je kunt voorkomen dat je burn-out raakt


Doe dan deze training. In een groep en met deskundige begeleiding kom je verder. Je maakt een wezenlijke omslag in je denken, voelen en doen. Je leert hoe je trouw kunt zijn aan je gevoel en intuïtie.

Deze training helpt jou uit het kringetje

De training leert je om je ondermijnende patronen te transformeren, zodat je kunt zijn wie je bent en doen waarvoor je hier bent. In deze training - een programma voor transformatie en een nieuwe balans - leer je hoe je kunt werken met meer energie.

De combinatie van zaken op een rijtje zetten, naar je gevoel leren luisteren en creatief en intuïtief aan de slag maakt deze training uniek. Hoofd, hart en handen worden ingezet, je hele wezen wordt betrokken bij deze transformatie.


Doel en resultaat

Doel van het traject is doorbreken van het burn-out patroon, het resultaat is meer energie, rust en balans. Je leert jouw cirkel van invloed te vergroten, neemt de regie over je leven en zet concrete stappen.

Voor wie?

Over het algemeen treft burn-out mensen die zich verantwoordelijk voelen, het goed willen doen en gevoelig zijn voor verwachtingen en eisen van de omgeving. Ze willen voldoen. Deze training is speciaal voor hoogsensitieve personen. Je leert om beter bij jezelf te blijven, bij je gevoel en intuïtie, en om vanuit die innerlijke kracht je grenzen en behoeftes aan te geven.

Kosten

De training Nooit meer burn-out kost 450 euro incl btw als je zelf betaalt. Het is mogelijk te betalen in twee termijnen van 225 euro. Hiervoor krijg je:

  • drie modules groepsbijeenkomsten
  • twee creatieve workshops, Verbeeld je verlangen en Bevrijd je creatiekracht
  • twee 1-op-1 sessies
  • een werkmap met oefeningen en opdrachten
Als je werkgever betaalt, geldt een ander tarief. Dan zijn de kosten voor deze training 750 euro exclusief btw.

Wil je persoonlijk advies?

Bel 023 - 205 22 95 of mail Lusanne


Wil je weten of de training geschikt is voor jou? Telefonisch advies is gratis. In een persoonlijk gesprek denk ik mee met jouw vraag en geef ik je advies over wat voor jou nu het beste is. Kosten 50 euro.

Op basis van dit gesprek kan een offerte voor de werkgever worden gemaakt. Het tarief voor bedrijven is 750 euro exclusief btw. De training is geschikt bij preventie van burn-out en kan onderdeel uitmaken van een re-integratie traject, alsmede van een Werk Fit traject via het UWV. Via Lusanne werkt samen met erkend re-integratiebureau NU-Coaching.

Nooit meer burn-out als coaching traject

Je kunt deze training ook 1-op-1 doen. De inhoud van de training is hetzelfde en wordt verdeeld over vijf sessies van maximaal drie uur. Je kunt starten wanneer je wilt.

 

De sleutel tot nooit meer burn-out

Wat is sleutel tot nooit meer burn-out, het geheim van voor altijd gezond werken? Naar binnen keren, je verbinden met je intuïtie,  overgave. De controle van het denken loslaten. Dan kom je pas echt in je kracht, en in jouw flow.

Hoe doorbreek je de cirkel van uitputting? Het begint ermee dat je je negatieve gedachten terug herleidt tot de bron. Waar komen ze vandaan? Hoe kun je ze laten oplossen?

Als je leert putten uit de bron in jezelf, de Bron, wordt je leven heel anders. Hoe doe je dat? Dit alles en nog meer leer je in de training.


Opzet en werkvormen

We doen meditaties om je bij je innerlijke ruimte te brengen en je te leren vanuit je eigen bron van weten in beweging te komen.
Je krijgt opdrachten die je zowel thuis maakt ter voorbereiding als ter plekke en die we bespreken. Dit geeft inzicht en helpt je om je patronen te doorzien en te doorbreken. Je krijgt zo ook tools die je na het traject kunt blijven toepassen.
Ook profiteer je van mijn intuïtieve waarnemingen. Met wat ik voel en zie, help ik je om je verder te ontwikkelen.
Voorbeelden van oefeningen:
- cirkel van uitputting
- energie-huishouding
- kernkwaliteiten, valkuilen en uitdagingen
Na elke module maak je een reflectieverslag om zo al het geleerde te integreren.

Programma en data

De volgende groepstraining start september 2018. Data worden nog bekend gemaakt.

Module 1: De cirkel van uitputting.

Je schrijft je biografie en tekent je levenspanorama. We brengen jouw energie-vretende vicieuze cirkel in kaart. Welke overtuigingen leiden jouw leven? Hoe kom je uit het kringetje? Je krijgt schrijf-oefeningen om je te bevrijden.


Module 2: Balans en energie.

Hoe is het met je energie-huishouding? Je leert hoe je hierin meer balans aanbrengt. We onderzoeken je valkuilen en uitdagingen: je krijgt meer inzicht in je kwaliteiten en gaat deze bewuster inzetten.


Collage workshop Verbeeld je verlangen.


Module 3: Innerlijk leiderschap.

Leer je grenzen te voelen en aan te geven. Je leert voor jezelf te kiezen en je cirkel van invloed te vergroten. Welke stap kun je nu zetten?


Schilder workshop Bevrijd je creatiekracht.


Tussendoor heb je twee 1-op-1 sessies van anderhalf uur. Zodat we dieper kunnen ingaan op je levensverhaal en specifieke persoonlijke vragen en knelpunten.


Het je het gevoel dat deze training jou kan helpen om een (nieuwe) burn-out te voorkomen? Meld je dan nu aan.

 

Aanmelden voor Nooit meer een burn-out

Contacteer Ons
 

Het mooie van Lusanne is dat ze erg goed naar me luistert en mijzelf laat ontdekken wat mijn patronen zijn, hoe mezelf te accepteren, etc. Na elke sessie ga ik vol energie weg, omdat ik weer nieuwe aspecten van mezelf ontdekt heb. Dus, hartelijk dank Lusanne, dankzij jou voel ik me steeds meer mezelf en dat ik me blijf ontwikkelen geeft me een onbeschrijfelijk goed gevoel. (Gilbert)

Ik denk af en toe nog terug aan de gesprekken die we hadden en aan de emoties die sommige onderwerpen bij me teweeg brachten. Of aan de vasthoudendheid waarmee ik kansen voorbij liet gaan door ervan uit te gaan dat ik moest doorborduren op wat er al was, in plaats van nieuwe deuren te openen. Een ding is zeker: het heeft mij zeker aan het denken gezet. Maar ook, en dat was in mijn geval nog belangrijker, het heeft me doen inzien dat de enige die iets aan mijn levenspad kan veranderen, ik zelf ben. Door te durven kiezen, los te laten en te delen. Dank voor de spiegel en de inspiratie. (

Barbara)