Traject Nooit meer een burn-out

 

Je wilt heel graag een (nieuwe) burn-out voorkomen. Niet weer in dezelfde valkuil trappen, in het kringetje blijven ronddraaien. Maar alleen krijg je dat niet voor elkaar.


Herken je dit:

* Alles komt op jouw bord terecht, werk en/of privé
* Je komt moe uit je werk en kunt niet makkelijk opladen
* Je hebt weinig puf voor de dingen die je leuk vindt om te doen


Dan is waarschijnlijk jouw energie-balans verstoord. Mogelijk geef je meer energie dan je terugkrijgt. Doe je teveel dingen die je niet leuk vindt, en te weinig dingen die je voeden? Moet er teveel?

Ben jij iemand:

* Die hart heeft voor de zaak
* Die kwaliteit wil leveren, het goed wil doen
* Die een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft
* Die altijd maar doorgaat en geen nee zegt
* Die rekening houdt met anderen en eigen wensen niet uit
 
Dan loop je een verhoogd risico om burn-out te raken. Herken je jezelf tot nu toe? Wil je het niet, of niet weer, zo ver laten komen? Kom dan op tijd in actie om een burn-out voor te blijven!


Wil jij:

* Met energie uit je werk komen
* Energie overhouden om leuke dingen te doen
* Weten hoe je kunt voorkomen dat je burn-out raakt


Doe dan deze training. In een groep en met deskundige begeleiding kun je verder komen. In drie maanden tijd maak je een wezenlijke omslag in je denken, voelen en doen. Je leert hoe je trouw kunt zijn aan je gevoel en intuïtie. Zodat je kunt werken met meer energie.

Deze training helpt jou uit het kringetje

De training leert je om je ondermijnende patronen te transformeren, zodat je kunt zijn wie je bent en doen waarvoor je hier bent. In deze training - een 3 maanden programma voor transformatie, balans en meer energie - leer je hoe je trouw kunt zijn aan jezelf.

De combinatie van zaken op een rijtje zetten, naar je gevoel leren luisteren en creatief en intuïtief aan de slag maakt deze training uniek. Hoofd, hart en handen worden ingezet, je hele wezen wordt betrokken bij deze transformatie.

In drie maanden tijd maak je een omslag in je denken, je voelen en je doen. Je krijgt inzichten in jouw energie en kwaliteiten die leiden tot een betere balans en grotere persoonlijke kracht. Je neemt de regie over je leven!

Thema's in de training

  • Welke patronen kosten je veel energie en hoe doorbreek je ze
  • Wat zijn jouw kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen
  • Leer je grenzen aangeven en persoonlijk leiderschap tonen
  • Zorg voor een betere energiebalans
  • Stap uit het oude en wees klaar voor een nieuw begin

Jouw investering

Het traject Nooit meer een burn-out kost je tijd, in totaal heb je 10 bijeenkomsten. En het kost je 450 euro incl btw als je zelf betaalt. Het is mogelijk te betalen in twee termijnen van 225 euro. Hiervoor krijg je:

  • zes groepsbijeenkomsten
  • een 1-op-1 sessie 
  • een werkmap met oefeningen en opdrachten
  • drie creatieve workshops, Schrijf je vrij, Verbeeld je verlangen en Bevrijd je creatiekracht.


Wil je persoonlijk advies?

Bel 023 - 205 22 95 of mail Lusanne


Wil je weten of de training geschikt is voor jou? Telefonisch advies is gratis. In een persoonlijk gesprek denk ik mee met jouw vraag en geef ik je advies over wat voor jou nu het beste is. Kosten 50 euro.

Op basis van dit gesprek kan een offerte voor de werkgever worden gemaakt. De training is geschikt bij preventie van burn-out en kan onderdeel uitmaken van een re-integratie traject, alsmede van een Werk Fit traject via het UWV. Via Lusanne werkt samen met erkend re-integratiebureau NU-Coaching.

 

Voor wie?

Over het algemeen treft burn-out mensen die zich verantwoordelijk voelen, het goed willen doen en gevoelig zijn voor verwachtingen en eisen van de omgeving. Ze willen voldoen. Deze training is speciaal voor hoogsensitieve personen. Je leert om beter bij jezelf te blijven, bij je gevoel en intuïtie, en om vanuit die innerlijke kracht je grenzen en behoeftes aan te geven.


Opzet en werkvormen

In dit 3 maanden-traject krijg je inzicht in de dingen die jij zelf zou kunnen veranderen om een burn-out te voorkomen. Je leert je grenzen aan te geven, beter om te gaan met je energie en je balans te bewaken. Je krijgt tools die je daarna kunt blijven toepassen. Tenslotte profiteer je van mijn intuïtieve waarnemingen. Met wat ik bij je zie, zal ik je helpen om je verder te ontwikkelen.

We doen meditaties om je bij je innerlijke ruimte te brengen en je te leren vanuit je eigen bron van weten in beweging te komen. Ook leer je zo beter te voelen, dit helpt bij het aangeven van grenzen.
Je krijgt een werkboek met opdrachten die je zowel thuis maakt ter voorbereiding als ter plekke en die we bespreken. Dit geeft inzicht en helpt je om je patronen te doorzien en te doorbreken. Ook maak je na elke bijeenkomst een reflectieverslag om zo al het geleerde te integreren.
Voorbeelden van oefeningen:
- cirkel van uitputting
- energie-huishouding
- kernkwaliteiten, valkuilen en uitdagingen
- cirkel van invloed

Programma en data

Tijdens het drie maanden-programma tussen eind februari en eind mei heb je in totaal 10 bijeenkomsten:

Tussen 26 februari - 9 maart: Start programma met een 1-op-1 sessie: je biografie.
Zondag 11 maart, 13.30 - 16.30 uur: Patronen waar je tegenaan loopt: wat is de kern?
Vrijdag 23 maart, 13.30 - 16.30 uur: Workshop Schrijf je vrij!
Zondag 25 maart, 13.30 - 16.30 uur: Valkuilen en uitdagingen: gebruik je kwaliteiten!
Zondag 8 april, 13.30 - 16.30 uur: Grenzen en leiderschap: neem de regie!
Zondag 22 april, 13.30 - 16.30 uur: Meer energie en in balans: nooit meer een burn-out!
Zondag 29 april, 13.30 - 16.30 uur: Collage workshop Verbeeld je verlangen.
Zondag 6 mei: Hoe gaat het nu: blokkeren of realiseren?

Vrijdag 25 mei, 10.00 - 13.00 uur: Schilder workshop Bevrijd je creatiekracht.
Zondag 27 mei, 13.30 - 16.30 uur: Uit het patroon: een nieuw begin.


Je kunt deze training ook 1-op-1 doen, dan is het een traject van drie modules. Voordeel is, je kunt starten wanneer je wilt.

 

Meer informatie of aanmelden

Contacteer Ons
 

Het mooie van Lusanne is dat ze erg goed naar me luistert en mijzelf laat ontdekken wat mijn patronen zijn, hoe mezelf te accepteren, etc. Na elke sessie ga ik vol energie weg, omdat ik weer nieuwe aspecten van mezelf ontdekt heb. Dus, hartelijk dank Lusanne, dankzij jou voel ik me steeds meer mezelf en dat ik me blijf ontwikkelen geeft me een onbeschrijfelijk goed gevoel. (Gilbert)

Ik denk af en toe nog terug aan de gesprekken die we hadden en aan de emoties die sommige onderwerpen bij me teweeg brachten. Of aan de vasthoudendheid waarmee ik kansen voorbij liet gaan door ervan uit te gaan dat ik moest doorborduren op wat er al was, in plaats van nieuwe deuren te openen. Een ding is zeker: het heeft mij zeker aan het denken gezet. Maar ook, en dat was in mijn geval nog belangrijker, het heeft me doen inzien dat de enige die iets aan mijn levenspad kan veranderen, ik zelf ben. Door te durven kiezen, los te laten en te delen. Dank voor de spiegel en de inspiratie. (

Barbara)