Training Nooit meer een burn-out

 

Herken je dit:

* Alles komt op jouw bord terecht, werk en/of privé
* Je komt moe uit je werk en kunt niet makkelijk opladen
* Je hebt weinig puf voor de dingen die je leuk vindt om te doen

Dan is waarschijnlijk jouw energie-balans verstoord. Doe je teveel dingen die je niet leuk vindt, en te weinig dingen die je voeden? Of moet er teveel?

Wil jij:

* Met energie uit je werk komen
* Energie overhouden om leuke dingen te doen
* Weten hoe je kunt voorkomen dat je weer burn-out raakt

Je wilt niet steeds weer in dezelfde valkuil trappen, in het kringetje blijven ronddraaien. Maar alleen krijg je dat niet voor elkaar.

Doe dan deze training. In een groep en met deskundige begeleiding kom je verder.

Deze training helpt jou uit het kringetje

De training leert je om je ondermijnende patronen te transformeren, zodat je kunt zijn wie je bent en doen waarvoor je hier bent. 

De combinatie van zaken op een rijtje zetten, naar je gevoel leren luisteren en creatief aan de slag maakt deze training uniek. Je zet hoofd, hart en handen in.

Doel en resultaat

Doel van het traject is doorbreken van het burn-out patroon, het resultaat is meer energie, rust en balans. Je leert jouw cirkel van invloed te vergroten, neemt de regie over je leven en zet concrete stappen.

Voor wie?

Over het algemeen treft burn-out mensen die zich verantwoordelijk voelen, het goed willen doen en gevoelig zijn voor verwachtingen en eisen van de omgeving. 

Deze training is speciaal voor hoogsensitieve personen. Je leert om beter bij jezelf te blijven, bij je gevoel, en vanuit die innerlijke kracht je grenzen en behoeftes aan te geven.

Kosten

De training Nooit meer burn-out kost 450 euro incl btw als je zelf betaalt. Het is mogelijk te betalen in twee termijnen van 225 euro. Hiervoor krijg je:

  • drie modules groepsbijeenkomsten
  • twee creatieve workshops, Verbeeld je verlangen en Bevrijd je creatiekracht
  • twee 1-op-1 sessies
  • een werkmap met oefeningen en opdrachten
Als je werkgever betaalt, zijn de kosten 750 euro exclusief btw. Bij het UWV gelden andere tarieven.

Wil je persoonlijk advies?

Bel 023 - 205 22 95 of mail Lusanne


Wil je weten of de training geschikt is voor jou? Telefonisch advies is gratis. 

Liever een persoonlijk gesprek? Dan denk ik mee met jouw vraag en geef ik je advies over wat voor jou nu het beste is. Kosten 50 euro. Deze kosten worden later verrekend, als je de training gaat doen.

De training is geschikt bij preventie van burn-out en bij re-integratie, alsmede van een Werk Fit traject via het UWV. Via Lusanne werkt samen met erkend re-integratiebureau NU-Coaching.
Ik heb de training Nooit meer burn-out gebruikt om het pad te vinden naar 'voor altijd gezond werken'. Ik vind Lusanne een fantastische coach. TOP vond ik de vragen die ze stelt, de creatieve sessies, mijn talenten de ruimte geven, de atmosfeer in de trainingsruimte (bloemen, schoonheid, lekkers, verwennen, energie).
~ Ymke
 

De sleutel tot nooit meer burn-out

Wat is sleutel tot nooit meer burn-out, het geheim van voor altijd gezond werken? Inzicht krijgen in je cirkel van uitputting. Deze in kaart brengen en je negatieve gedachten terug herleiden tot de bron. 

Als je leert putten uit de bron in jezelf, de Bron, wordt je leven heel anders. Hoe doe je dat? Dit alles en nog meer leer je in de training.


Opzet en werkvormen

We doen meditaties om je bij je innerlijke ruimte te brengen en je te leren vanuit je eigen bron van weten in beweging te komen.

Je krijgt opdrachten die je zowel thuis maakt ter voorbereiding als ter plekke en die we bespreken. Dit geeft inzicht en helpt om je patronen te doorzien en te doorbreken. 

Programma en data


Zondag 15 juli. Module 1: De cirkel van uitputting

We brengen jouw energie-vretende vicieuze cirkel in kaart. Welke overtuigingen leiden jouw leven? Hoe kom je uit het kringetje? Je krijgt schrijf-oefeningen om je te bevrijden.


Zondag 19 augustus. Module 2: Balans en energie

Hoe is het met je energie-huishouding? Je leert hoe je hierin meer balans aanbrengt. We onderzoeken je valkuilen en uitdagingen: je krijgt meer inzicht in je kwaliteiten en gaat deze bewuster inzetten.


Collage workshop Verbeeld je verlangen (datum in overleg)


Zondag 16 september. Module 3: Innerlijk leiderschap

Leer je grenzen te voelen en aan te geven. Je leert voor jezelf te kiezen en je cirkel van invloed te vergroten. Welke stap kun je nu zetten?

Schilder workshop Bevrijd je creatiekracht (datum in overleg)

Tussendoor heb je twee 1-op-1 sessies van anderhalf uur. Zodat we dieper kunnen ingaan op je levensverhaal en specifieke persoonlijke vragen en knelpunten.


Het je het gevoel dat deze training jou kan helpen om een nieuwe burn-out te voorkomen? Meld je dan nu aan.

 

Aanmelden voor Nooit meer burn-out

Contacteer Ons