Groepstraject Leef je ziele-missie

Samen je missie finetunen


Je weet misschien al redelijk wat je wilt of wat jouw missie is en je wilt het nu iets meer concreet maken. Of je wilt focussen op je missie en met die bril kijken naar je levensweg en kwaliteiten en drijfveren, zodat je meer samenhang ziet.

Je hebt niet een langdurig traject nodig, je wilt in relatief korte tijd een aantal zaken duidelijk krijgen en in gang zetten. 

Dit samen doen in een groepje lijkt je leuk en inspirerend. De wekelijkse mails en drie workshops zijn de stok achter de deur en de motivatie die je net nodig hebt!

Wat vinden deelnemers TOP aan het groepstraject:

Het spirituele aspect

De online cursussen zijn duidelijk opgebouwd, met fijne meditaties en werkboeken. De cursus Van angst naar liefde vond ik een topper, die heeft me veel gebracht. Als je die helemaal doet, en alle stappen doorloopt, gaat er vanzelf een deur open. Het spirituele aspect vond ik top. De wekelijkse mails met reminders waren prettig en ook de groep vond ik fijn. (Agnes)

De juiste vragen

Het traject bracht me helderheid, de opdrachten en de feedback gaven me inzichten. Je stelde de juiste vragen die me verder brachten. Ik vind jou top vanwege je passie. Deze woorden borrelen op: 

delen

in symbiose co-creëren
een enorm krachtenveld
ripple effect

(Herma)

De diepgang

De online cursus is uitgebreid, heeft diepgang en er zit een duidelijke logica in. De opdrachten konden me raken in verdriet en nieuwe inzichten geven. Steeds werd een andere laag aangeboord. Wat ik fijn vond was het gevoel ‘eindelijk iemand die het snapt’. Er was ruimte voor spiritualiteit, zoals contact met gidsen en engelen, daar was ik heel blij mee. (Dominique)

Het Zomertraject start vrijdag 1 juli

Lift mee op de groepsenergie!


Elke week krijg je een mail met inspiratie en link naar de les van de online cursus. Er zijn 3 workshops via Zoom. Data:


Workshop 1: Vrijdag 1 juli, 10.00 tot 12.30. Vooruitblik op de reis.
Workshop 2: Vrijdag 5 augustus, 10.00 tot 12.30. Waar sta jij nu.
Workshop 3: Vrijdag 2 september, 10.00 tot 12.30. Hoe nu verder.

Opzet workshops: uitwisseling van ervaringen en tips, meditaties en intuïtieve schrijfoefeningen. 

Wat vonden deelnemers TOP aan het groepstraject:

Luisteren naar je innerlijke stem

Ik vond het erg prettig dat Lusanne veel oefeningen geeft om echt naar je zelf te gaan luisteren. Ze geeft veel tools om daar de tijd voor te nemen en te luisteren wat je innerlijke stem zegt. Hetgeen je vaak ergens wel weet maar niet naar handelt omdat er zoveel andere dingen spelen waarop je keuzes baseert.

Lusanne is een heel fijn luisterend oor met oprechte aandacht, geduld en fijne overdenkingen om je terug te geven.

Zeker een aanrader voor iedereen die vanuit zijn of haar innerlijke stem het (loopbaan)pad verder wil ontdekken!  (Karolien)


Nieuwe inzichten en stapjes 

Gaandeweg het traject ben ik tot nieuwe inzichten gekomen en mij (weer) bewust geworden van aandachtspunten die passen bij mijn vragen. De combinatie van opdrachten online en de workshops was voor mij een goede. De workshops vormen een goede stok achter de deur, en door het delen van ervaringen met de andere deelnemers kwam ik soms tot aanvulling van mijn eigen bevindingen. Ik heb weer een stapje gezet in mijn proces om erachter te komen wat bij mij past. Die stap ga ik de komende periode uitproberen en vandaar maak ik weer een stap. Bedankt voor je begeleiding van dat proces! (Yvonne)

Nu kom ik wel vooruit

Ik heb aan dit traject 10 keer meer gehad dan aan mijn 2e spoor traject. Dat was testjes doen en beroepen opzoeken in de databank. Door de diverse opdrachten en workshops van dit traject kom ik wel vooruit. De workshops vormen een stok achter de deur om de opdrachten te maken. Ik deed ze soms allemaal achter elkaar, dat werkte voor mij beter dan elke week een paar. Top was de afwisseling in opdrachten. Ik vond de collage maken heel leuk. Ik had eerst best weerstand tegen het intuïtief schrijven, dacht 'dat is niks voor mij' en 'dat kan ik niet'. Ik ben blij dat ik het toch heb gedaan want het brengt me in contact met mijn gevoel en intuïtie.

Het Zomertraject start vrijdag 1 juli met de eerste workshop!

Online cursus Leef je ziele-missie (groepstraject)

Ontdek jouw diepere drijfveren, kwaliteiten en missie. Je weet wat jou roept en wat je te doen staat.
  • Cursus van 3 modulen en 9 lessen
  • Doe de cursus in 9 weken
  • Met een kleine groep, samen in actie
  • 3 live workshops met Q&A via Zoom
  • Groepsmails met tips & inspiratie
  • Onbeperkt toegang tot alle lessen
  • Zie de rode draad in je leven en werk
  • Ontdek je talenten en bijdrage
  • Weet wat jou energie geeft
  • Kom in actie en geef je missie vorm

Met de 2 BONUS cursussen*

De waarde is € 475, nu voor maar € 249

Wil je weten of deze cursus iets voor jou is?
Doe mee met het gratis webinar!

Gratis webinar om kennis te maken


Het Zomertraject start vrijdag 1 juli, de andere workshops zijn op 5 augustus en 2 september. Wil je kijken of het iets voor je is? Meld je aan voor het het webinar vrijdag 20 mei, van 14.00 tot 15.00  uur.

Ik deel mijn kennis en ervaring met vinden van je missie en mijn visie op wat je missie is. Ook vertel ik over de opzet van de online cursus Leef je ziele-missie. We doen een meditatie en intuïtieve schrijfoefening om je in contact te brengen met je hart en ziel. 

© Website ontwerp en teksten: Lusanne Hogeweg. Foto's: Malincha Vink. Logo: Bauke Hondema.