Groepstraject Leef je ziele-missie

Samen je missie finetunen


Je weet misschien al redelijk wat je wilt of wat jouw missie is en je wilt het nu iets meer concreet maken. Of je wilt focussen op je missie en met die bril kijken naar je levensweg en kwaliteiten en drijfveren, zodat je meer samenhang ziet.

Je hebt niet een langdurig traject nodig, je wilt in relatief korte tijd een aantal zaken duidelijk krijgen en in gang zetten. 

Dit samen doen in een groepje lijkt je leuk en inspirerend. De wekelijkse mails en drie workshops zijn de stok achter de deur en de motivatie die je net nodig hebt!

Het Winter traject start vrijdag 5 november

Lift mee op de groepsenergie!


Elke week krijg je een mail met inspiratie voor de les van die week, in totaal 9, behalve in de kerstperiode. Er zijn 3 live workshops via Zoom. Data:


Workshop 1: Vrijdag 5 november, 10.00 tot 12.30. Vooruitblik op de reis.
Workshop 2: Vrijdag 10 december, 10.00 tot 12.30. Waar sta jij nu.
Workshop 3: Vrijdag 21 januari, 10.00 tot 12.30. Hoe nu verder.

Opzet workshops: uitwisseling van ervaringen en tips, meditaties en intuïtieve schrijfoefeningen. Het winter traject staat in het teken van diepgaande bezinning op je ziele-missie. Vooral de periode van 24 december tot 6 januari (de 12 heilige nachten) wordt hiervoor gebruikt, met extra online meditaties en journal vragen.

Reacties van deelnemers

Luisteren naar je innerlijke stem

Tijdens het loopbaan zomertraject ‘Leef je zielenmissie‘ bij Lusanne vond ik het erg prettig

dat ze veel oefeningen geeft om echt naar je zelf te gaan luisteren. Ze geeft daarbij veel tools om daar de tijd voor te nemen en te luisteren wat je innerlijke stem zegt. Hetgeen je vaak ergens wel weet maar niet naar handelt omdat er zoveel andere kunnen spelen waarop je keuzes baseert.

Lusanne is een heel fijn luisterend oor met oprechte aandacht, geduld en fijne overdenkingen om je terug te geven.

Zeker een aanrader voor iedereen die vanuit zijn of haar innerlijke stem het (loopbaan)pad verder wil ontdekken!  ~ Karolien

Nieuwe inzichten en stappen zetten

Gaandeweg het traject ben ik tot nieuwe inzichten gekomen en ben ik mij (weer) bewust geworden van aandachtspunten die passen bij mijn vragen. De combinatie van opdrachten online en de workshop was voor mij een goede combinatie. De workshops vormen een goede stok achter de deur plus door het delen van ervaringen met de andere deelnemers kwam ik op sommige momenten tot aanvulling van mijn ervaringen/bevindingen. Ik heb weer een stapje gezet in mijn proces om erachter te komen wat mij past. Die stap ga ik de komende periode uitproberen en vandaar maak ik weer een stap in mijn proces. Bedankt voor je begeleiding van dat proces! ~ Yvonne

Nu kom ik wel vooruit

Ik heb aan dit traject 10 keer meer gehad dan aan mijn 2e spoor traject. Dat was testjes doen en beroepen opzoeken in de databank. Door de opdrachten en workshops van dit traject kom ik wel vooruit. De workshops vormen een stok achter de deur om de opdrachten te maken. Ik deed ze soms allemaal achter elkaar, dat werkte voor mij beter dan elke week een paar. Wat ik top vond, was de afwisseling in opdrachten. Ik vond de collage maken heel leuk. Ik had eerst best weerstand tegen het intuïtief schrijven, dacht 'dat is niks voor mij' en 'dat kan ik niet'. Ik ben blij dat ik het toch heb gedaan want het brengt me in contact met mijn gevoel en intuïtie.

Het wintertraject start 5 november met de eerste workshop!

Online cursus Leef je ziele-missie (groepstraject)

Ontdek jouw diepere drijfveren, kwaliteiten en missie. Je weet wat jou roept en wat je te doen staat.
  • Cursus van 3 modulen en 9 lessen
  • Doe de cursus in 9 weken
  • Met een kleine groep, samen in actie
  • 3 live workshops met Q&A via Zoom
  • Groepsmails met tips & inspiratie
  • Onbeperkt toegang tot alle lessen
  • Zie de rode draad in je leven en werk
  • Ontdek je talenten en bijdrage
  • Weet wat jou energie geeft
  • Kom in actie en geef je missie vorm

Met de 2 BONUS cursussen*

De waarde is € 475, nu voor maar € 249

© Website ontwerp en teksten: Lusanne Hogeweg. Foto's: Malincha Vink. Logo: Bauke Hondema.