Crowdfunding boek De boodschap van burn-out


Met mijn boek wil ik HSP's helpen om na een burn-out te werken met meer energie, rust en balans. Ook wil het boek leiden tot meer begrip voor burn-out op de werkvloer en bij bedrijfsartsen, huisartsen en psychologen.

Help je mee om dit boek in de wereld te zetten? Dat kan zo:

Optie 1: Als je nu alvast mijn boek koopt, heb je het als eerste in handen! Ik stuur het je toe zodra het van de pers rolt.

Optie 2: Wil je me steunen maar hoef je niet het boek? Je kunt ook gewoon een donatie geven.


Optie 1: koop het boek

Optie 2: doneer een bedrag

Het boek kost 20 euro. Vul hieronder je naam en adres in, en het aantal exemplaren. Je krijgt een bevestiging per mail en een factuur. Dan kun je het geld overmaken, o.v.v. het factuurnummer.

Contacteer Ons

Wil je de actie steunen met een donatie? Dank je wel! Maak je gift over op rekeningnummer NL23 TRIO 0390 1608 81 ten name van    Via Lusanne in Haarlem, onder vermelding van "donatie" of "gift".

Wil je het boek kopen en daarnaast ook een bedrag schenken?

Dat kan, kies dan beide opties. Maak je donatie over op bovenstaand bankrekeningnummer en vul in het formulier hieronder je naam en adres in.


Ben je burn-out / loopbaancoach of therapeut en wil je meer klanten?

In het boek komt een bijlage met een handig overzicht van HSP burn-out / loopbaancoaches en therapeuten in heel Nederland, ingedeeld per provincie. Wie na lezen van het boek begeleiding wil bij herstel van burn-out of vinden van passend werk, kan op deze manier makkelijk zoeken naar een coach of therapeut bij hem of haar in de buurt.

Wil je vermeld worden in het overzicht in jouw provincie? Klik hier voor informatie en om je aan te melden.